Öncelikle Merhaba..
çok önceden açtığım hesabımın kullanıcı adını msn olarak girmiştim. Ama şimdi msn'i telefon numaram olarak değiştirmek istiyorum. Ama bi sorun var telefon numaramla kısa bi süre önce başka bi hesap daha açmıştım ama şimdi çok pişman oldum. Acaba Msn'i telefonla, Telefon numaramı'da başka bir msn'le değiştirme gibi bir şansım varmı ? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim.
bi sorum olacaktı ? o.O
bi sorum olacaktı ? o.O
CASTIEL
Meqapixel
Meqapixel
-
Kristalx
- Cin Avcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kristal
Re: bi sorum olacaktı ? o.O
Hesap adını değiştirmeniz mümkün değil. Ancak Karakter Transfer ile istediğiniz bu şeyi sonuç itibari ile gerçekleştirmiş olursunuz.
Keyifli forumlar ...
Keyifli forumlar ...
iyi güzel diyosunda kardeşim karakter transferi paralı yapıyosunuz 2 karakterimide aktarmaya kalksam vay halimize. hesabımın MSN'ini Telefon numarası olarak değiştiricektim sadece :SKristalx yazdı:Hesap adını değiştirmeniz mümkün değil. Ancak Karakter Transfer ile istediğiniz bu şeyi sonuç itibari ile gerçekleştirmiş olursunuz.
Keyifli forumlar ...
CASTIEL
Meqapixel
Meqapixel
-
Kristalx
- Cin Avcısı

- Sunucu: Meran
- Lonca: Kristal
Ne yazık ki öyle birşey mümkün değil...fatihfb88 yazdı:iyi güzel diyosunda kardeşim karakter transferi paralı yapıyosunuz 2 karakterimide aktarmaya kalksam vay halimize. hesabımın MSN'ini Telefon numarası olarak değiştiricektim sadece :SKristalx yazdı:Hesap adını değiştirmeniz mümkün değil. Ancak Karakter Transfer ile istediğiniz bu şeyi sonuç itibari ile gerçekleştirmiş olursunuz.
Keyifli forumlar ...
Keyifli forumlar ...
- harkonen
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: Slytherin
desteğe yaz 100 tl versem yaparmısınız diye hemen ok derler
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
Selamlar,
Üyelik ID değişmesi söz konusu değildir. Sadece farklı bir üyelik ID üzerine karakterlerinizi transfer ederek buna alternatif bir çözüm üretebilirsiniz.
Konu kilitlenmiştir. İyi forumlar dilerim.
Üyelik ID değişmesi söz konusu değildir. Sadece farklı bir üyelik ID üzerine karakterlerinizi transfer ederek buna alternatif bir çözüm üretebilirsiniz.
Konu kilitlenmiştir. İyi forumlar dilerim.