Bir aralar sitede çemberlitaş kutu içerisinde isim değiştirme hakkı gibi birşeyler görmüştüm şuan çemberli kuturlarda öyle bir şey var mı? Bir tane almayı düşünüyorumda.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Çemberlitaş kutu içeriği
Çemberlitaş kutu içeriği
Şifacı olmak; bazen bir orduyu kurtarmak ya da yerle bir etmektir.
Savaşçı olmak; bazen çevredeki herşeye göz yummak ya da savaşın kaderini belirlemektir.
Büyücü olmak; bazen acizce oturmak ya da varoluşun asıl nedenine hükmetmektir.
paRamoRe
Savaşçı olmak; bazen çevredeki herşeye göz yummak ya da savaşın kaderini belirlemektir.
Büyücü olmak; bazen acizce oturmak ya da varoluşun asıl nedenine hükmetmektir.
paRamoRe
Re: Çemberlitaş kutu içeriği
geçen seneki fuara gidenlere özel kutu içinden isim değiştirme çıkmıştı hatırladığım kadarı ile.
aykut gökçe
//Reklam içeriği kaldırıldı.
//Reklam içeriği kaldırıldı.
2 Sene önceki fuarda gelmişti isim değiştirme e-pinleri. Çemberli falan yoktu ozamanlar sadece Sığınak ve Migrat vardı Derindeki Sır kutusuydu.
O zamanlar herkes fuara gidemediği için bunların oyun içi ticaretine de izin verilmişti. Fuar haftası boyunca sığınak ve migrattan eşya düşme oranları %50 veya %100 arttırılmıştı. Aylarca düşmeyen alter takıları 1 gecede düşürmüştüm.
Ancak daha sonra dükkana isim değiştirme şeklinde geldiğinden oyun içi ticareti tekrar yasaklandı. Bu seneki fuarda da benzer bir hediye olabilir.
O zamanlar herkes fuara gidemediği için bunların oyun içi ticaretine de izin verilmişti. Fuar haftası boyunca sığınak ve migrattan eşya düşme oranları %50 veya %100 arttırılmıştı. Aylarca düşmeyen alter takıları 1 gecede düşürmüştüm.
Ancak daha sonra dükkana isim değiştirme şeklinde geldiğinden oyun içi ticareti tekrar yasaklandı. Bu seneki fuarda da benzer bir hediye olabilir.
- kafemeze
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: We Are Family
İstanbul Kıyamet Vakti:Derindeki Sır = ilk başlarda isim değiştirme yoktu 19.90 TL idi
daha sonra 29.90 TL oldu ve isim değiştirme kodu konuldu
daha sonra 29.90 TL oldu ve isim değiştirme kodu konuldu
DALEK | GALLIFREY | TARDIS
Fan ART 2012 Görsel 2.lik Sahibi
{REHBER}KaRaDeDee =>[Latif]= 12.10.2011
Fan ART 2012 Görsel 2.lik Sahibi
{REHBER}KaRaDeDee =>[Latif]= 12.10.2011
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
Şuankı sıstemde +5 kasa 3 aylık var dostumpaRamoRe yazdı:Bir aralar sitede çemberlitaş kutu içerisinde isim değiştirme hakkı gibi birşeyler görmüştüm şuan çemberli kuturlarda öyle bir şey var mı? Bir tane almayı düşünüyorumda.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................