Fan Art İle İlgili
- Wotkasarap
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Eminönü
Fan Art İle İlgili
Arkadaşlar ben duvar kağıdı yaptım fakat .bmg olarak kaydedince boyutu 5.49 mb oluyor. Bende rarlayıp yolladım bir sorun olur mu ? İstersem bembeyaz kağıdı bile .bmp yapıyım yine 5.49. Önceki fan arta katılanları .bmg yaptım o fotolarda 5.49mb. Ben ne yapmam lazım. Rarlayıp yolladım ama hotfile.com a upload etmem gerekiyormuydu ?
Eminönü
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
IoWoTKaSaRaPoI(49)
(^)Kıyamet Asa
Wotkasarap(49)
Oyunu bıraktı .. !
Re: Fan Art İle İlgili
Merhaba,
Dosyanızı rar veya zip formatında sıkıştırdıktan sonra başka siteden herhangi bir upload işlemi yapmanıza gerek yoktur. Başvuru formundaki ilgili kısımdan dosyayı yüklemeniz yeterlidir.
Duvar kağıdı çalışmaları için dosya büyüklüğü sınırlaması yoktur. Ancak eseriniz en fazla 1600x1200 piksel çözünürlüğünde olmalıdır, buna dikkat edelim.
Başarılar dilerim, iyi eğlenceler.
Dosyanızı rar veya zip formatında sıkıştırdıktan sonra başka siteden herhangi bir upload işlemi yapmanıza gerek yoktur. Başvuru formundaki ilgili kısımdan dosyayı yüklemeniz yeterlidir.
Duvar kağıdı çalışmaları için dosya büyüklüğü sınırlaması yoktur. Ancak eseriniz en fazla 1600x1200 piksel çözünürlüğünde olmalıdır, buna dikkat edelim.
Başarılar dilerim, iyi eğlenceler.