Arkadaslar yaptığım ufak bi araştırmayı sizle paylasmak istedim.
Öncelikle İlluminatinin sembollerini bilmemiz gerekio bunlar sembollerden birkaçı.
1.Herkesin bildiği bi sembol;
Birde oyundaki sembollere bakalım;
Burda Duvardaki işaret ve Gazap Yeteneği dikkat çekiyor.
2.Sembol ise damalı yüzeylerdir. Bunlar illuminatinin yaptığı ayinlerde üzerine kan akıtılarak gerçekleştirilir. Stuart efendinin damalı yüzey üzerinde öldürülmesi yani üzerine kan akıtılmasıda dikkat çeken bir unsur. Ayrıca orda duran örümcekler gereksiz yere konulmamıs hepsinin bir anlamı var.
bir diğer sembolleri ise tavsan ve keçidir bunlar oyuna yaratık olarak konulmamıstır. Faresinden Komodo ejderine kadar yaratık vardır ama Tavşan veya keçi yoktur..
Gaffarın olduğu ortamda ise birçok işaret var Bkz.
görmek istediğiniz yerleri çizmedim sadece noktaları birleştirmeniz için noktalar koydum.
Noktalar ne anlama geliyor diye sorucak olursanız ;
Arkadaslar sizden tek istedğim gereksiz cevap yazmayın
Gözdür veya piramittir bunlar eski zamanların önemli sembolleri illimunatiyi diye ortaya atılan şey bu senbollerin toplumda cok kullanıldığı için insanları işkillendirmek için özellikle bu çok kullanılan semboller kullanılmıştır. Şarkıları geriye sarınca illimunati sözü cıkıyor laflari hikaye. illimunati kelimesi birçok kelimenin farklı şekilde birleşince o söz denilmiş gibi bir özelliğe sahip.
Ya galdaş şu İllumunatiyi çok abartıyosunuz. Adamlar amerikan ekonomisi çökecek internet çökecek elektrik gidecek savaş başlayacak dedi tüm Dünya 1 kere fırsat verdi 2 verdi bir baltaya sap oldukları yok bunlar bir şey yapmıyorlar yapamıyorlar. Amaçları ne biliyor musun böyle ortaya birşey atıyorlar senin gibileri de böyle her halttan onu çıkarıyor. Halbuki böyle birşey yok. O SİYONİST DEDİĞİN SEMBOL ZAMANINDA HZ.DAVUD (A.S.) 'NIN SIRTINDAKİ PEYGAMBERLİK MÜHRÜDÜR. ŞU AN İSE MAALESEF İSRAİL DEVLETİNİN BAYRAĞI VE SİYONİZM SİMGESİ OLARAK KULLANILIYOR.
Mevlüt Dinç ve oyun yapım ekibi hakkındaki asılsız mesajınız silinmiştir. Eğlenmek veya tartışmak üzere açılan konularda insanları yanıltan ve gerçeği yansıtmayan böylesine çirkin iddialarda bulunmuş olmanızı eski bir oyuncumuz olarak kesinlikle yakıştıramadım. Bundan sonra daha dikkatli olacağınızı umarak, forum hesabınızı 7 gün süreyle uzaklaştırıyorum.
Nerull Head Game Master
En son uLeMaIV tarafından 09 Eyl 2012 19:44 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Bizim oradalar da bir söz vardır yeğen:''Bitiremeyeceğin pilavı kaşıklama.''