Önerinizin resmiyet kazanması için destek formu aracılığı ile bunu ilgili yere bildirmeniz gerekiyor. Bildirim tipini "Öneri" olarak bunu dile getirirseniz daha kolay sonuca ulaşırsınız.
İyi forumlar.

koray snn ananın kardeşimisamedsedir06 yazdı:Hocam Oyunda Bı sistem hatasımı derrsnız Baska Bısey mı dersınız tam bılemedım..
Oyunda grub ve Lonca Yollarlken hemen hemen Aynı yazılar gelıyor.. ve ben Bu şekılde grub geldı sanarak bazen Aceleden bazen hayıra basacakken Onaya basıyorum ve grub yerıne Loncaya Gırıs yapıyorum Bu Şekılde . 1 Mılyon Lp Gıtmıs Bulunmakta davacıyım . Bu sistemden![]()
Koray dayım şaka Bı yana Bu sisteme Bıseyler bulsalar. cıdden tek ben deılımdır okadar kamıl olamam yanı herkez böyle hataya cogunlulla dusuyor KOCAMAN yazı koyduk OKusaydın fılan fılan lafları kurmada. BAna ne dersen de![]()
Şurda 1 2 ay sonra oyunu bırakcaz Su sıstem Bozukluluguna Bi el atsan Züpper oolur ...
Saygılar sevgiler Koray Dayımm..

SiLAHCI yazdı:Selamlar Samed,
Önerinizin resmiyet kazanması için destek formu aracılığı ile bunu ilgili yere bildirmeniz gerekiyor. Bildirim tipini "Öneri" olarak bunu dile getirirseniz daha kolay sonuca ulaşırsınız.
İyi forumlar.

IISaMeDSeDiRII ♫♥♪

SiLAHCI yazdı:Selamlar Samed,
İyi forumlar.

IISaMeDSeDiRII ♫♥♪

SiLAHCI yazdı:Eğer bu konuda sıkıntı yaşıyorsan şunu tavsiye edebilirim:
Lonca sayfasındaki ayarlardan lonca daveti iznini kaldırabilirsin. Size davet geldiğinde oyunda iken ekrana gelen herhangi bir bildirim olmayacaktır.
İyi forumlar.

IISaMeDSeDiRII ♫♥♪