Yeni Bölge Ya yeni leveller için yada yeni itemler düşücek siz ce ne olabilir
bence Çemberlitaş'tan düşürdüğümüz (Bıçak Sırtı Mevlana Kıyamet v.) itemlerin takıları düşecek
benim tahminim böyle ben böyle olacağını düşünüyorum ve yeni leller gelirse bi itemin etki süresi 10Lwl ve 59 lwller gelirse çemberlitaştan düşürdüğümüz itemler çöp olucak bildiğiniz kadarıyla her seferinde lwller 10 10 artıyor...
Zamanınızı ayırdığınız için teşekkürler sizde görüşlerinizi yazarsanız sevinirim...
Yeni Bölge: Arz ve Lodos
Yeni Bölge: Arz ve Lodos
Karyax Sunucu:Sancak
ÖmürtörpüsüSunucu: Eminönü
- proCELLAT
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: loncasız
Re: Yeni Bölge: Arz ve Lodos

sadece takı değil herşey gelecek gördüğün gibi silahından tut kıyafetıne kadar herşey yenılencek + yeni silahlara + basma gelecek
Szİn o DaLqA qECtİqİnİz CeDRİc, cHeNDeN bAsqAsNı SeFmDi.. !
yeni silahlar derken ? çemberli taş silahları çıkalı baya oldu ama parlatması yeni geldi meselaproCELLAT yazdı:
sadece takı değil herşey gelecek gördüğün gibi silahından tut kıyafetıne kadar herşey yenılencek + yeni silahlara + basma gelecek
ayrıca bıçak sırtının efsununa bakarsak 600 max verşyor daha nekadar çok verebilirki bir silah 
- proCELLAT
- İri Fare Avcısı

- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: loncasız
hasarlarnı bılemıyoruz ama şundan emın ol üstünü full dizebilcegın bır bölge olacak
Szİn o DaLqA qECtİqİnİz CeDRİc, cHeNDeN bAsqAsNı SeFmDi.. !
üstümü full düzemem çübkü daha çemberliden adam akıllı item alamadım sadece asabımı sokabiliyorum ondada sadece hidroflorik ayak var beni alacaklarını sanmam fulller dururkenproCELLAT yazdı:hasarlarnı bılemıyoruz ama şundan emın ol üstünü full dizebilcegın bır bölge olacak
- WoLFPaC
- İri Fare Avcısı

- Klan: Lodos
- Lonca: Cazfig
Aslında yeni lwl yerine yeni eşyalar çıkartsalar daha iyi olur.