ÖDÜLLER HAKKINDA 1 YETKLI BAKABILIR MI ?
- sequencerr
- Sahaf Yardımcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Cihanı Hükümran
ÖDÜLLER HAKKINDA 1 YETKLI BAKABILIR MI ?
sunucu şampiyonası ödüllerini ne zaman vericeksınız gerekli bilgileri tarafınıza ulaştırdık ve ulaştırdgımız halde bize dönmediniz. bi acıklama yapabılır mısınız ?
xAnaRChYx - diyarr
- xReNaRDox
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: T C
Re: ÖDÜLLER HAKKINDA 1 YETKLI BAKABILIR MI ?
Pazar gününe kadar süre verildi finalistlerin formu doldurmaları için ödüller muhtemelen pazar günnden sonra karekterlere konulucak..

Benim naçiz vucudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak TÜRKİYE CUMHURİYETİ ilelebet payidar kalacaktır.
K.ATATÜRK
K.ATATÜRK
Selamlar,
Bununla ilgili açıklamayı "Zifan" yapmıştı. Tekrar hatırlatmak gerekirse bilgileriniz alındıktan sonra en kısa süredeki bir iş gününde teslim edilecek. Sizlere düşen sadece beklemek.
Tebrik eder, iyi forumlar dilerim.
Bununla ilgili açıklamayı "Zifan" yapmıştı. Tekrar hatırlatmak gerekirse bilgileriniz alındıktan sonra en kısa süredeki bir iş gününde teslim edilecek. Sizlere düşen sadece beklemek.
- sequencerr
- Sahaf Yardımcısı

- Lonca: Cihanı Hükümran
2500 akçe hesabıma yüklendi fakat ödülümü alamadım ?
xAnaRChYx - diyarr
-
Sebebimsensin
- Sahaf Yardımcısı

- Lonca: Ordaburdaötedeberide.
bugün iş günü değilmi düello var bugün ?SiLAHCI yazdı:Selamlar,
-
Nerull
- Legendary Developer
- Sunucu: Anka
- Lonca: Beyaz Büyücüler
Bilgi vermek amacıyla buraya da yazalım:
Başvuruları bize ulaşmış oyuncularımızın ödülleri hesaplarına yüklenmiştir. Akçeler hesaplara, Silahlar ve takılar ise envantere eklenmiştir. Bildirilmiş olan karakterler oyuna giriş yaptıklarında karakterlerinin çantasında ödüllerini görebilirler. (Silahlar ise karakterlerin ellerinde bulunmaktadır)
Bilgilerini dün akşam ve bugün itibariyle ulaştırmış diğer oyuncularımızın ödülleri ise yarın hesaplarına yüklenecektir.
Başvuruları bize ulaşmış oyuncularımızın ödülleri hesaplarına yüklenmiştir. Akçeler hesaplara, Silahlar ve takılar ise envantere eklenmiştir. Bildirilmiş olan karakterler oyuna giriş yaptıklarında karakterlerinin çantasında ödüllerini görebilirler. (Silahlar ise karakterlerin ellerinde bulunmaktadır)
Bilgilerini dün akşam ve bugün itibariyle ulaştırmış diğer oyuncularımızın ödülleri ise yarın hesaplarına yüklenecektir.
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
Saol dostum Hedıyem ve akcem gelmıs bulunmaktadır.. ellerınıze saglık.. nede olsa beleş akce:)=)Nerull yazdı:Bilgi vermek amacıyla buraya da yazalım:
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
- Excalibor
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Revenge Of Nobility
Ben bildirimi Cuma günü yapmıştım ne akçe hesabıma yüklendi nede şaheser silah
WioExCaLiBoR Daykwolker SpLeNDoR
-
Nerull
- Legendary Developer
- Sunucu: Anka
- Lonca: Beyaz Büyücüler
Başvurunu nereden yapmıştın Excalibor? Bize ulaşan başvurular arasında seninle ilgili başvuru görünmüyor.Excalibor yazdı:Ben bildirimi Cuma günü yapmıştım ne akçe hesabıma yüklendi nede şaheser silah
- Excalibor
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Revenge Of Nobility
SpLeNDoR adıyla başvuru yapmıştım
WioExCaLiBoR Daykwolker SpLeNDoR