Dalga mı geçiyon zifan
- QatarFoundatioNN
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Yok keke
Dalga mı geçiyon zifan
La Dun kuklacı sunucusunda o kadar dinozor iksir fln aldım olum oyunu için oyuna girdim kabadayı moduna geçin bile demeden alımları başlatınız sonra bitirideniz kimseyi almadınız 10 kişili olum oyunu yatptınız yazıklar olsun
Yonetim beni çekemiyor[Umut]
-
xxekolayzerr
- Acemi Savaşçı

Re: Dalga mı geçiyon zifan
Ya bu Klan SAvaşlarına nasıl Üye olunuyo Sölermsn Bir türlü araştırıyorum araştıryorum olmuyor :?
- BlackTrack
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Teşkilat
- Lonca: Vatansever
Olum oyununda belirli seviye ve belirtilen siniftaki karakterler alinir bu da sistem tarafindan otomatik olarak yapilir gorevlilerin yapicagi bisey yok yani.Biraz. sans isi yani.
Ne Olursan Ol Dürüst Ol
- QatarFoundatioNN
- İri Fare Avcısı

Olm sen şakamısın lwl 49 sınıf buyucu adam moda geçin demeden alımları bitirdi sen ne diyonBlackTrack yazdı:Olum oyununda belirli seviye ve belirtilen siniftaki karakterler alinir bu da sistem tarafindan otomatik olarak yapilir gorevlilerin yapicagi bisey yok yani.Biraz. sans isi yani.
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
QatarFoundatioNN yazdı:La Dun kuklacı sunucusunda o kadar dinozor iksir fln aldım olum oyunu için oyuna girdim kabadayı moduna geçin bile demeden alımları başlatınız sonra bitirideniz kimseyi almadınız 10 kişili olum oyunu yatptınız yazıklar olsun
Zifana Laf Yok aa. senın genc Sende ölum oyunda moda gecılcegını ble bıle erkenden geceydın bekleyeydın .. :evil: :arrow:
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
- QatarFoundatioNN
- İri Fare Avcısı

la şifacı direnc acıodusamedsedir06 yazdı:QatarFoundatioNN yazdı:La Dun kuklacı sunucusunda o kadar dinozor iksir fln aldım olum oyunu için oyuna girdim kabadayı moduna geçin bile demeden alımları başlatınız sonra bitirideniz kimseyi almadınız 10 kişili olum oyunu yatptınız yazıklar olsun
Zifana Laf Yok aa. senın genc Sende ölum oyunda moda gecılcegını ble bıle erkenden geceydın bekleyeydın .. :evil: :arrow:
Selam QatarFoundatioNN,QatarFoundatioNN yazdı:La Dun kuklacı sunucusunda o kadar dinozor iksir fln aldım olum oyunu için oyuna girdim kabadayı moduna geçin bile demeden alımları başlatınız sonra bitirideniz kimseyi almadınız 10 kişili olum oyunu yatptınız yazıklar olsun
Ölüm oyunu etkinliğimizin kuralları,öncelikle etkinlik takviminde akabinde etkinlik bölümü konusu altında ve son olarak tüm sınıfların karşılaşmaları başlamadan önce yazışma alanında bulunan ve sarı renkle ifade edilen anons kanalından duyurulmaktadır.Bizler, anonslar esnasında sabırsız davranarak bir an önce savaşa başlamak isteyen oyuncularımıza rağmen,ısrarla kuralları yazarak duyurmaktayız ki sizler mağdur olmayın
İyi eğlenceler dileriz.