Dalga mı geçiyon zifan

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
QatarFoundatioNN
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Yok keke

Dalga mı geçiyon zifan

Mesaj gönderen QatarFoundatioNN »

La Dun kuklacı sunucusunda o kadar dinozor iksir fln aldım olum oyunu için oyuna girdim kabadayı moduna geçin bile demeden alımları başlatınız sonra bitirideniz kimseyi almadınız 10 kişili olum oyunu yatptınız yazıklar olsun
Yonetim beni çekemiyor[Umut]
xxekolayzerr
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: Dalga mı geçiyon zifan

Mesaj gönderen xxekolayzerr »

Ya bu Klan SAvaşlarına nasıl Üye olunuyo Sölermsn Bir türlü araştırıyorum araştıryorum olmuyor :?
Kullanıcı avatarı
BlackTrack
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Vatansever

Mesaj gönderen BlackTrack »

Olum oyununda belirli seviye ve belirtilen siniftaki karakterler alinir bu da sistem tarafindan otomatik olarak yapilir gorevlilerin yapicagi bisey yok yani.Biraz. sans isi yani.
Ne Olursan Ol Dürüst Ol
Kullanıcı avatarı
QatarFoundatioNN
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

BlackTrack yazdı:Olum oyununda belirli seviye ve belirtilen siniftaki karakterler alinir bu da sistem tarafindan otomatik olarak yapilir gorevlilerin yapicagi bisey yok yani.Biraz. sans isi yani.
Olm sen şakamısın lwl 49 sınıf buyucu adam moda geçin demeden alımları bitirdi sen ne diyon
Kullanıcı avatarı
samedsedir06
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos
Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.

Mesaj gönderen samedsedir06 »

QatarFoundatioNN yazdı:La Dun kuklacı sunucusunda o kadar dinozor iksir fln aldım olum oyunu için oyuna girdim kabadayı moduna geçin bile demeden alımları başlatınız sonra bitirideniz kimseyi almadınız 10 kişili olum oyunu yatptınız yazıklar olsun

Zifana Laf Yok aa. senın genc Sende ölum oyunda moda gecılcegını ble bıle erkenden geceydın bekleyeydın .. :evil: :arrow:
Çaki
Bakma qq
Resim
♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Kullanıcı avatarı
QatarFoundatioNN
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

samedsedir06 yazdı:
QatarFoundatioNN yazdı:La Dun kuklacı sunucusunda o kadar dinozor iksir fln aldım olum oyunu için oyuna girdim kabadayı moduna geçin bile demeden alımları başlatınız sonra bitirideniz kimseyi almadınız 10 kişili olum oyunu yatptınız yazıklar olsun

Zifana Laf Yok aa. senın genc Sende ölum oyunda moda gecılcegını ble bıle erkenden geceydın bekleyeydın .. :evil: :arrow:
la şifacı direnc acıodu
Zifan
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Mesaj gönderen Zifan »

Selam QatarFoundatioNN,
Ölüm oyunu etkinliğimizin kuralları,öncelikle etkinlik takviminde akabinde etkinlik bölümü konusu altında ve son olarak tüm sınıfların karşılaşmaları başlamadan önce yazışma alanında bulunan ve sarı renkle ifade edilen anons kanalından duyurulmaktadır.Bizler, anonslar esnasında sabırsız davranarak bir an önce savaşa başlamak isteyen oyuncularımıza rağmen,ısrarla kuralları yazarak duyurmaktayız ki sizler mağdur olmayın :) Lütfen etkinlik öncesi geçilen anonsları dikkate alarak ve etkinliklerin günler öncesi duyurulduğu takvimi takip ederek hazırlıklı geliniz ki böyle anlarda sizinle dalga geçtiğimizi düşünmeyin :)
İyi eğlenceler dileriz.
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön