İllede ashap şart mı?
-
- Sahaf Yardımcısı
İllede ashap şart mı?
Merhaba arkadaşlar şifa kasıcam artık okullara az zaman kaldı uzun süre aradan sonra yine kanan junon atmak istiyorum ashap için item biriktirdim ama daha yolun 5 te 1 ini anca aldım onun için pes ettim.Şimdi 7M e yakın param var satıabileceğim çöplerim ve saf altınım(1 adet) var ayrıca bununla beraber 7 çiban çiçeği 5-6 tanede budaksızım var.Bana ne öneriyorsunuz nasıl dizeyim ayrıca silah parlatmada var teşekkürler.Çabuk cevap verin lütfen.
- Alaimisema
- FareAdam Düşmanı
Re: İllede ashap şart mı?
Merhaba,
Konunuz Karakter Okulları < Şifacı bölümüne taşınmıştır. Lütfen buradan devam ediniz.
İyi forumlar.
Konunuz Karakter Okulları < Şifacı bölümüne taşınmıştır. Lütfen buradan devam ediniz.
İyi forumlar.
-
- Sahaf Yardımcısı
NOT:TILSIM DA OYNUYORUM.
- bloodthirsty
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
sığınak migrat için ashab lazım değil bir süre daha maden çekip kenana junon atıp eksiklerini tamamlıyabilirsin
- Deepmaker
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: We Are Legend
Sancakta ashapsız adam almıyorlar migoya ama migoyuda ashapsız halledebilirsin.Ama çembere ashap yada mevlana şart.Ashap veya mevlana üret parlatmasanda olur gine grup bulursun merak etme.
Xfearx(49)[(^)Ejder Asa]
Bloodment(-)
Deepsolver(-)[Kıyamet Asa(^)]
TncyEkoClgnUyksz(49)[(^)Ashab-ı Kehf]
İsmet EROL
Bloodment(-)
Deepsolver(-)[Kıyamet Asa(^)]
TncyEkoClgnUyksz(49)[(^)Ashab-ı Kehf]
İsmet EROL
- cagatay81
- Cin Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Türkiye Cumhuriyeti
Asabı yada mev asayı dert etme sen fundileri diz arada bir girersin genelde gece dene yada sabah 5 6 da
...
Selamlar,
Bu konuda için rahat olsun, eğer ki soruna cevap istersen, aynen şöyle; Ashab-ı Kehf'in şart olma hususu yok, Ashab-ı Kehf'i kullanabilecek Şifacı hususu var..
Umarım anlatabilmişimdir.
Hayırlı günler,
EsedullahŞifa| M. A. BARIŞAN
Bu konuda için rahat olsun, eğer ki soruna cevap istersen, aynen şöyle; Ashab-ı Kehf'in şart olma hususu yok, Ashab-ı Kehf'i kullanabilecek Şifacı hususu var..
Umarım anlatabilmişimdir.
Hayırlı günler,
EsedullahŞifa| M. A. BARIŞAN
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN