[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2Ku6VXQ7 ... e=youtu.be[/youtube]
İZLEMEYEN KALMASIN!
Re: İZLEMEYEN KALMASIN!
Merhaba,
Konunuz Fan Kulübü < Video kanalına taşınmıştır.
Bilginize, iyi forumlar.
Konunuz Fan Kulübü < Video kanalına taşınmıştır.
Bilginize, iyi forumlar.
- 55ivedik55
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Sonu Komedi Ya Kameraya Aduket Atıyoya :lol:55ivedik55 yazdı:sonuna koyduğun şeyin eline bir bardak su vereyim
...
- osman17
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: My World
Carnec adlı gerizekalı vatandaş,Foruma böyle salak üstü şeyler koyunca bi tarafın soguyosa bi gün haber ver seni kutupdaki gibi soguturum.Yollama lan artık böyle şeyleri...
:twisted:
- QatarFoundatioNN
- İri Fare Avcısı
- Lonca: Yok keke
kardeşm nie her videonun sonuna o korkunclu karıyı koyuyuoncarnec23 yazdı:Sonu Komedi Ya Kameraya Aduket Atıyoya :lol:55ivedik55 yazdı:sonuna koyduğun şeyin eline bir bardak su vereyim
Yonetim beni çekemiyor[Umut]
Kadın Yapıştı Yakama Abi İlla da Beni Ünlü Yap Diyo :lol:QatarFoundatioNN yazdı:kardeşm nie her videonun sonuna o korkunclu karıyı koyuyuoncarnec23 yazdı:Sonu Komedi Ya Kameraya Aduket Atıyoya :lol:55ivedik55 yazdı:sonuna koyduğun şeyin eline bir bardak su vereyim
Peki En Sondakini Gördünüzmü? Sonunda Biri Daha Var?? Yoksa Kapattınız Mı Hemen Videoyu? Kameraya Vuruyo :lol:
...
- QatarFoundatioNN
- İri Fare Avcısı
- Lonca: Yok keke
gordum ben okarılardan korkmuyorum hata ben o karıya aşık oldum o goguslerine bakıp azyrm en sonunda savaş reyiz var çocucugun kaşı yok kaşın insanı var :Scarnec23 yazdı:Kadın Yapıştı Yakama Abi İlla da Beni Ünlü Yap Diyo :lol:QatarFoundatioNN yazdı:kardeşm nie her videonun sonuna o korkunclu karıyı koyuyuoncarnec23 yazdı:Sonu Komedi Ya Kameraya Aduket Atıyoya :lol:55ivedik55 yazdı:sonuna koyduğun şeyin eline bir bardak su vereyim
Peki En Sondakini Gördünüzmü? Sonunda Biri Daha Var?? Yoksa Kapattınız Mı Hemen Videoyu? Kameraya Vuruyo :lol:
Yonetim beni çekemiyor[Umut]