Yaklaşık bir 40 gün sonra GameX de 5.Genişleme Paketiyle buluşacağız.Forumda yöneticilerin yazdıkları ve acar arkadaşlarımızın öngörüleri ışığında biraz bilgi sahibi olduk.
Beni ilgilendiren 5.Genişleme Paketinin nasıl olacağı değil,bize nasıl sunulacağı.Gelecek olan yeniliği tüketirken rahatsız olmadan gönül rahatlığıyla tüketebilecekmiyiz.Merak içinde olduğum nokta bu.
Bugün dünya piyasasında yeralan bütün büyük oyunlara bakmışlığımız oynamışlığımız var.Çizgi film ortamında koşuşturmaktan öteye gitmeyen,garip tasarımdaki charlar ve düşük hareket kabiliyetlerini şişirme efect ve grafiklerle kapatmaya çalışan, hiçbirini ikv ye tercih etmiyeceğim oyunların dünya çapında tanınıp inanılmaz kazançlara ulaşmasını üzülerek takip ediyorum.İkv nin ayağına vurduğu pranganın ne olduğuna dair bir fikri yada araştırması varmı ?
Bu kertede bir köfteciden bahsetmek istiyorum adını vermiyeyim reklama girmesin.Çok lezzetli bir çok yerde şubesi olan bir köfteci.Fiatıda, satılan köfte diye düşünürsek biraz pahalı.Köfteciden çıkınca, modern bir mağazadan modern çalışanların hizmet verdiği huzurlu ferah bir ortamdan köfte yediğin hissine kapılıyorsun.Mağaza diyorum çünki şubelerinin o boyuttu bir ambiansı var.
Bu köftecinin ticari davranış olarak bize ana fikri şu olsa gerek; Ürününü iyi sunar insanların huzur içinde tüketmesine zemin hazırlarsan para kazanmak,büyümek ve başarılı olmakta kendiliğinden gelecektir.
İKV ve KÖFTECİ
İKV ve KÖFTECİ
Beyefendi
Bir konuda yazacak bir tek cümlem olsa utanır onu kendime saklarım.
Bir konuda yazacak bir tek cümlem olsa utanır onu kendime saklarım.
Re: İKV ve KÖFTECİ
Mevlüt DİNÇ köftesini iyi sunamıyor haklısın,iyi bi noktaya ayak basmışssın.Yavhu kaç yıldır 49 leveliz arkadaş.hayır onu geçtim oyun hep para oldu artık, bide pahalı herşey ona zam buna zam hani bize a :idea: ?Beyefendi yazdı:Bu köftecinin ticari davranış olarak bize ana fikri şu olsa gerek; Ürününü iyi sunar insanların huzur içinde tüketmesine zemin hazırlarsan para kazanmak,büyümek ve başarılı olmakta kendiliğinden gelecektir.
LÜTFEN buraya bi yetkilide cevap atıversin.
PrivacyT // Kazım Sert // Bodrum-Türkbükü

Eminönü // PrivacyT // Arz'ın Çocukları Klanı

Eminönü // PrivacyT // Arz'ın Çocukları Klanı
- NothingxSeries
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <The Avengers>
IReSTIBLE yazdı:kardeş bi git ikv ye neden kofteci gelsn
Bir inci'ci velet daha.
15 Ekim 2007 den beri Teşkilat.

"El Emekleri , Göz Nurları." TIKLA!
[quote]Ben, Rumuzumu ; Benden seviyesizlere 1-0 avans olarak verdim.[/quote]
-Yusuf.[/i]
- EmperorKing
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
[İçerik silinmiştir].
İKV Resmi Forumları içerisinde küfür, argo kullanımı. Forum hesabınız 14 gün kapatılmıştır.
CHARDONNAY
İKV Resmi Forumları içerisinde küfür, argo kullanımı. Forum hesabınız 14 gün kapatılmıştır.
CHARDONNAY

-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
Bildiri yönetim gerçekleri açıklayana dek oyunda yaptıkları ayrımcılığı itiraf edene dek ANADOLU NEFESİ loncasına tanınan ayrıcılığı her gün sürekli yayınlayacağım...

- harkonen
- İstihbarat Üyesi
- Lonca: Slytherin
NothingxSeries yazdı:IReSTIBLE yazdı:kardeş bi git ikv ye neden kofteci gelsn
Bir inci'ci velet daha.
niye bu cümleni kurarken imla kurallarına ekstra özen gösterdin ? seninde velet oldugunu cakmasınlar diyemi
LastTimeLord
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
BlackWell
DAR AĞACINDA OLSAK BİLE SON SÖZÜMÜZ
FENERBAHÇE

ADAMIN DİBİSİN
- CruicaL
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
herkese sataşan kendini bişe sanan mikrorganizma :mrgreen:harkonen yazdı:NothingxSeries yazdı:IReSTIBLE yazdı:kardeş bi git ikv ye neden kofteci gelsn
Bir inci'ci velet daha.
niye bu cümleni kurarken imla kurallarına ekstra özen gösterdin ? seninde velet oldugunu cakmasınlar diyemi
- NothingxSeries
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: <The Avengers>
harkonen yazdı:NothingxSeries yazdı:IReSTIBLE yazdı:kardeş bi git ikv ye neden kofteci gelsn
Bir inci'ci velet daha.
Genelde göstermeye çalışırım. Ama istersen Pc ye geçince üçümüzün de resmini atabilirim
Sen ben CruicaL
15 Ekim 2007 den beri Teşkilat.

-Yusuf.[/i]
- CruicaL
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: CcC BayKuş ReyiZ CcC
herkese sataşan kendini bişe sanan mikrorganizma :mrgreen:harkonen yazdı:NothingxSeries yazdı:IReSTIBLE yazdı:kardeş bi git ikv ye neden kofteci gelsn
Bir inci'ci velet daha.
eğilirkenmi
lan ileti nerde ml gibi kaldım