Beyaz Köşk | Lodos Meteor-Sivri-Eminönü Baskınları

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Aspawa
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: Beyaz Köşk | Lodos Meteor-Sivri-Eminönü Baskınları

Mesaj gönderen Aspawa »

Carismatixlyder yazdı:Ben geçen 5 lwl lodos kestim 500 kp geldi :D bu mu yani :D
ben o anlamda demedımkı kımseye merhametı yok ondan dedım fena arz kesıyor zaten arz kestıgı zaman bolgeden adı dusmuyor ben sadece lodoslara tavsıyede bulundum farkı gorursunuz kestıgı zamanda fena laflar koyuyor adam koparıyor 8-)
Kullanıcı avatarı
Birlikxquimmet
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Türkiye Cumhuriyeti

Mesaj gönderen Birlikxquimmet »

Aspawa yazdı:
Carismatixlyder yazdı:Ben geçen 5 lwl lodos kestim 500 kp geldi :D bu mu yani :D
ben o anlamda demedımkı kımseye merhametı yok ondan dedım fena arz kesıyor zaten arz kestıgı zaman bolgeden adı dusmuyor ben sadece lodoslara tavsıyede bulundum farkı gorursunuz kestıgı zamanda fena laflar koyuyor adam koparıyor 8-)
Way bea ergen bebeye bak sen azi lafda yapiyor yane :) baya buyumus bu cocuk evrimmi? gecirdi ne oldu :) olgunlasmis yane hormon mu? asiladiniz len cocuga yoksa
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı.
Kullanıcı avatarı
Carismatixlyder
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Carismatixlyder »

Tamamda konuyla ne alakası var ;) Ve SORDUK MU :D
Carismatixlyder

IxKiNqBuLLxI

Ixsalvadorexl

Sagopaşifaxlyder

Deathxcinderella

Alemi Alem Yapan Üç Beş Çakalsa(Lodoş)..Krallık Bize Yakışmaz ;)
Aspawa
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Aspawa »

Carismatixlyder yazdı:Tamamda konuyla ne alakası var ;) Ve SORDUK MU :D
adam lodoslar yorum beklıyorum demıs bende bır lodoso larak yorumumu yazdım buraya ;) Ergenekonun hıc bır arza eywallahı yok onu dıyorum paso kesılıyonuz ancak bolgeden cıkıp otuyonuz tek ergenekonmu kesıyor sızıde onun adını yazınoynuz tek bolgeden benımde adımı yazın :D bende kesıyuorum onla beraber ezık arzları ;)
DaRKNiqHT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen DaRKNiqHT »

tmmda ergenekonx kim kro be kro minik kromuz bzim küçük çöplerle büyüdü şimdi çöp fabrikasıyla srüdürüo geçimini bu mudur ?
Kullanıcı avatarı
Birlikxquimmet
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Aspawa yazdı:
Carismatixlyder yazdı:Tamamda konuyla ne alakası var ;) Ve SORDUK MU :D
adam lodoslar yorum beklıyorum demıs bende bır lodoso larak yorumumu yazdım buraya ;) Ergenekonun hıc bır arza eywallahı yok onu dıyorum paso kesılıyonuz ancak bolgeden cıkıp otuyonuz tek ergenekonmu kesıyor sızıde onun adını yazınoynuz tek bolgeden benımde adımı yazın :D bende kesıyuorum onla beraber ezık arzları ;)
Yahu cocuk bunlar daha birakin sunlari ya kardes benden 8 yas kucukler konusmasin yasim 26 onun icn bende +18 isareti var +18 olanlar konussun :)
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı.
Aspawa
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Aspawa »

DaRKNiqHT yazdı:tmmda ergenekonx kim kro be kro minik kromuz bzim küçük çöplerle büyüdü şimdi çöp fabrikasıyla srüdürüo geçimini bu mudur ?
ben gecmısını bılmem arkdasım sadece kp kasmak ıcın onla beraber cıkarım yola bır arz kesdımı bolge adını haykırıyor en zevklı olanıda kp kasan arzları kesmesı gorev yapan arzı kesmesı dur dıyen arzı delı gıbı kesmesı bunları hangı lodos yapıyor ;) bu adam ısı bılıyor banada fena kp gelıyor ;)
DaRKNiqHT
Kobra Takipçisi
Kobra Takipçisi

Mesaj gönderen DaRKNiqHT »

Aspawa yazdı:
DaRKNiqHT yazdı:tmmda ergenekonx kim kro be kro minik kromuz bzim küçük çöplerle büyüdü şimdi çöp fabrikasıyla srüdürüo geçimini bu mudur ?
ben gecmısını bılmem arkdasım sadece kp kasmak ıcın onla beraber cıkarım yola bır arz kesdımı bolge adını haykırıyor en zevklı olanıda kp kasan arzları kesmesı gorev yapan arzı kesmesı dur dıyen arzı delı gıbı kesmesı bunları hangı lodos yapıyor ;) bu adam ısı bılıyor banada fena kp gelıyor ;)
bu yazdığına KP AÇLIĞI (SEFİLLİĞİ) dendiğinin farkındamısın ?
Aspawa
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Aspawa »

DaRKNiqHT yazdı:
Aspawa yazdı:
bu yazdığına KP AÇLIĞI (SEFİLLİĞİ) dendiğinin farkındamısın ?
valla orasınıda bılmem polemıge gırmıyoruz dırek kesıyoruz Xmrbx dıye arzda kp kasmak ıcın ozur dılıyordu Ergenekondan dıyordu goruyonmu ıbnelerı her gun keseceksınkı buyuyeceksın bunların gozunde dıyordu bende kesıyorum kp kasmam lazım nabıyım arkdasım kesmeyeyıpte nasıl kp kasacaz?
Kullanıcı avatarı
Birlikxquimmet
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Bir ara bu ergen bebesi bolgede dolasamiyodu bile kesilmekten benmi yanlis hatirliyorum meydani bos bulmus bu yahu giremiyorumda oyuna ama gelince yakalarim ben onu :))))

“Genel Sohbet” sayfasına dön