ben o anlamda demedımkı kımseye merhametı yok ondan dedım fena arz kesıyor zaten arz kestıgı zaman bolgeden adı dusmuyor ben sadece lodoslara tavsıyede bulundum farkı gorursunuz kestıgı zamanda fena laflar koyuyor adam koparıyorCarismatixlyder yazdı:Ben geçen 5 lwl lodos kestim 500 kp geldibu mu yani
Beyaz Köşk | Lodos Meteor-Sivri-Eminönü Baskınları
Re: Beyaz Köşk | Lodos Meteor-Sivri-Eminönü Baskınları
- Birlikxquimmet
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Türkiye Cumhuriyeti
Way bea ergen bebeye bak sen azi lafda yapiyor yaneAspawa yazdı:ben o anlamda demedımkı kımseye merhametı yok ondan dedım fena arz kesıyor zaten arz kestıgı zaman bolgeden adı dusmuyor ben sadece lodoslara tavsıyede bulundum farkı gorursunuz kestıgı zamanda fena laflar koyuyor adam koparıyorCarismatixlyder yazdı:Ben geçen 5 lwl lodos kestim 500 kp geldibu mu yani
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı.
- Carismatixlyder
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
Tamamda konuyla ne alakası var
Ve SORDUK MU 
Carismatixlyder
IxKiNqBuLLxI
Ixsalvadorexl
Sagopaşifaxlyder
Deathxcinderella
Alemi Alem Yapan Üç Beş Çakalsa(Lodoş)..Krallık Bize Yakışmaz
IxKiNqBuLLxI
Ixsalvadorexl
Sagopaşifaxlyder
Deathxcinderella
Alemi Alem Yapan Üç Beş Çakalsa(Lodoş)..Krallık Bize Yakışmaz
adam lodoslar yorum beklıyorum demıs bende bır lodoso larak yorumumu yazdım burayaCarismatixlyder yazdı:Tamamda konuyla ne alakası varVe SORDUK MU
tmmda ergenekonx kim kro be kro minik kromuz bzim küçük çöplerle büyüdü şimdi çöp fabrikasıyla srüdürüo geçimini bu mudur ?
- Birlikxquimmet
- Sahaf Yardımcısı
Yahu cocuk bunlar daha birakin sunlari ya kardes benden 8 yas kucukler konusmasin yasim 26 onun icn bende +18 isareti var +18 olanlar konussunAspawa yazdı:adam lodoslar yorum beklıyorum demıs bende bır lodoso larak yorumumu yazdım burayaCarismatixlyder yazdı:Tamamda konuyla ne alakası varVe SORDUK MU
Ergenekonun hıc bır arza eywallahı yok onu dıyorum paso kesılıyonuz ancak bolgeden cıkıp otuyonuz tek ergenekonmu kesıyor sızıde onun adını yazınoynuz tek bolgeden benımde adımı yazın
bende kesıyuorum onla beraber ezık arzları
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı.
ben gecmısını bılmem arkdasım sadece kp kasmak ıcın onla beraber cıkarım yola bır arz kesdımı bolge adını haykırıyor en zevklı olanıda kp kasan arzları kesmesı gorev yapan arzı kesmesı dur dıyen arzı delı gıbı kesmesı bunları hangı lodos yapıyorDaRKNiqHT yazdı:tmmda ergenekonx kim kro be kro minik kromuz bzim küçük çöplerle büyüdü şimdi çöp fabrikasıyla srüdürüo geçimini bu mudur ?
bu yazdığına KP AÇLIĞI (SEFİLLİĞİ) dendiğinin farkındamısın ?Aspawa yazdı:ben gecmısını bılmem arkdasım sadece kp kasmak ıcın onla beraber cıkarım yola bır arz kesdımı bolge adını haykırıyor en zevklı olanıda kp kasan arzları kesmesı gorev yapan arzı kesmesı dur dıyen arzı delı gıbı kesmesı bunları hangı lodos yapıyorDaRKNiqHT yazdı:tmmda ergenekonx kim kro be kro minik kromuz bzim küçük çöplerle büyüdü şimdi çöp fabrikasıyla srüdürüo geçimini bu mudur ?bu adam ısı bılıyor banada fena kp gelıyor
valla orasınıda bılmem polemıge gırmıyoruz dırek kesıyoruz Xmrbx dıye arzda kp kasmak ıcın ozur dılıyordu Ergenekondan dıyordu goruyonmu ıbnelerı her gun keseceksınkı buyuyeceksın bunların gozunde dıyordu bende kesıyorum kp kasmam lazım nabıyım arkdasım kesmeyeyıpte nasıl kp kasacaz?DaRKNiqHT yazdı:bu yazdığına KP AÇLIĞI (SEFİLLİĞİ) dendiğinin farkındamısın ?Aspawa yazdı:ben gecmısını bılmem arkdasım sadece kp kasmak ıcın onla beraber cıkarım yola bır arz kesdımı bolge adını haykırıyor en zevklı olanıda kp kasan arzları kesmesı gorev yapan arzı kesmesı dur dıyen arzı delı gıbı kesmesı bunları hangı lodos yapıyorDaRKNiqHT yazdı:tmmda ergenekonx kim kro be kro minik kromuz bzim küçük çöplerle büyüdü şimdi çöp fabrikasıyla srüdürüo geçimini bu mudur ?bu adam ısı bılıyor banada fena kp gelıyor
- Birlikxquimmet
- Sahaf Yardımcısı
Bir ara bu ergen bebesi bolgede dolasamiyodu bile kesilmekten benmi yanlis hatirliyorum meydani bos bulmus bu yahu giremiyorumda oyuna ama gelince yakalarim ben onu
)))