A.K.A.B. Paktı ( Yeni Yapılanma )
- kFygFb
- Kobra Takipçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Re: A.K.A.B. Paktı ( Yeni Yapılanma )
heyezanda özür dileyerek büyüklük yapmıştır 
Göster
www.raidersofanatolia.com
Tılsım RoA

Tılsım RoA

- Cesurlar
- Antrepo Bekçisi
Tolga yeter biz saygı sınırları çerçevesinde tartışmayı söylerken sen saygısızlaştın.Sinirlenmiş olabilirsin ama herkes sinirli sen uslübunu bozarsan herkes bozar hezeyan durumu açıkladı bizde açıladık ve konu kapandı daha fazla uzatmayalım.
- cansuhzn
- FareAdam Düşmanı
Sehzadexx yazdı:Terbiyesiliğin manası yok sen özür diler dilemez bende sinirli davranızlardan dolayı tüm loncam adına özür diledim bu buyukluk değilse gelde hayatın kitabını san iyice öğretiyim
Senin Yazılarını Deyerlendirmiyorum...Muhatap Oldum Kişi Forum Sözcünüzdür...Gerkli Açıklamayıda Kendisi Yapar...

- Cesurlar
- Antrepo Bekçisi
cansuhzn yazdı:kurtreis yazdı:Veli benim adamım bir yanlış kelime kullandı ben susturdum ama sen üstelemeye devam ettin zaman oluyor bizlerde hata yapıyoruz ama üstelemiyoruz ben konu kapansın diye çabaladıkça sen devam ettin ilk hatayı o yaptı tamam ama uyardım sustu sende ona karşı büyüklüğü kullanıp konuyu kapatabilirdin dün akşam sen yardım istediğinde biz Yeşil Hidra görevindeydik ben görevlerdeyken bölge ve klanı kapatırım sen yardım istedikten sonra ben durumdan haberdar edildim sende bilirsin ki seni severim iyi bir arkadaşsın A.K.A.B. Paktında olsanda olmasanda yine yardımına gelirim bu durum öyleydi yine öyle akşam ki olaydada dediğim gibi ben adamımı susturduktan sonra sen devam ettirdin biraz düşünürsen söylediğin bazı kelimeler ağırdı hitap ettiğin kişide çocuk yaşta deil bir oyun için kimse eyv demez değil mi sen bi anlık öfkenle A.K.A.B. Paktından ayrılmak istedin saygı duyarım kin gütmem dost kardeş biliyordum yine öylesin
İsmail ne zaman istersen konuyu konuşalım kardeşim msn yada telde fark etmez
Ben sus dedikten sonra Veli tartışmayı devam ettirene kadar bişe yazmadı Veli azarlamaya devam edince cevap verdi
yine öyle akşam ki olaydada dediğim gibi ben adamımı susturduktan sonra sen devam ettirdin biraz düşünürsen söylediğin bazı kelimeler ağırdı hitap ettiğin kişide çocuk yaşta deil bir oyun için kimse eyv demez değil mi
Veli Abini Aşalamdını bana agır laflar solemedini idda ediyorsn buyr Muratın Yazısı ? ? ? Şimdi Ben Ve Murat Ta Yalanmı Soluyoruz Yani...birde yalancı mı diyorsunuz ?
Evet ağır laflar söylemediğini iddia ediyorum zaten diğer konuda reis 3. bir kişi mi yazdı yoksa Veli mi yazdı emin değilim dedi.
bak işte kendi kendini ele veriyosun herkez esittir dedin o eşitse bn de eşitim ama sen saygı sınırlarını fazla aşıyosun dikkatli ol sırf buğram ve veli abim hatrını susuyorum bunu bil

23.05.2010 Tılsım Sunucusu Ölüm Oyunu Savaşçı Klasmanı 3.sü
- Cesurlar
- Antrepo Bekçisi
Bitmiştir.İyi Akşamlar.Cesurzade yazdı:Cesurlar loncasından olan bireyler konu kapanmıştır.
- Cesurzade
- Antrepo Bekçisi
Benim dün yaşanan bu tatsız olay esnasında herhangi bir argo ,küfür veya aşağılama kelimelerim mevcut ise ,Ben ebediyen İKV den ayrılacağım.Size yalancı yaftasını yapıştırmadık ama Size göre biz yalan konuşuyoruz .Haklısınız ne diyeyim
Cesurlardan kimse başka bir cevap yazmasın konu kapanmıştır.
Cesurlardan kimse başka bir cevap yazmasın konu kapanmıştır.
- cansuhzn
- FareAdam Düşmanı
Cesurlar yazdı:cansuhzn yazdı:kurtreis yazdı:Veli benim adamım bir yanlış kelime kullandı ben susturdum ama sen üstelemeye devam ettin zaman oluyor bizlerde hata yapıyoruz ama üstelemiyoruz ben konu kapansın diye çabaladıkça sen devam ettin ilk hatayı o yaptı tamam ama uyardım sustu sende ona karşı büyüklüğü kullanıp konuyu kapatabilirdin dün akşam sen yardım istediğinde biz Yeşil Hidra görevindeydik ben görevlerdeyken bölge ve klanı kapatırım sen yardım istedikten sonra ben durumdan haberdar edildim sende bilirsin ki seni severim iyi bir arkadaşsın A.K.A.B. Paktında olsanda olmasanda yine yardımına gelirim bu durum öyleydi yine öyle akşam ki olaydada dediğim gibi ben adamımı susturduktan sonra sen devam ettirdin biraz düşünürsen söylediğin bazı kelimeler ağırdı hitap ettiğin kişide çocuk yaşta deil bir oyun için kimse eyv demez değil mi sen bi anlık öfkenle A.K.A.B. Paktından ayrılmak istedin saygı duyarım kin gütmem dost kardeş biliyordum yine öylesin
Ben sus dedikten sonra Veli tartışmayı devam ettirene kadar bişe yazmadı Veli azarlamaya devam edince cevap verdi
yine öyle akşam ki olaydada dediğim gibi ben adamımı susturduktan sonra sen devam ettirdin biraz düşünürsen söylediğin bazı kelimeler ağırdı hitap ettiğin kişide çocuk yaşta deil bir oyun için kimse eyv demez değil mi
Veli Abini Aşalamdını bana agır laflar solemedini idda ediyorsn buyr Muratın Yazısı ? ? ? Şimdi Ben Ve Murat Ta Yalanmı Soluyoruz Yani...birde yalancı mı diyorsunuz ?
Evet ağır laflar söylemediğini iddia ediyorum zaten diğer konuda reis 3. bir kişi mi yazdı yoksa Veli mi yazdı emin değilim dedi.
Ben Konuyu Kapıyorum Buraya Çıkıp Buyuklümü Yaptım Ve Kednmi En İyi Şekilde Savundum...Bana Göre Ben Size Gore Siz Haklı Olabilirsiniz...Konu Uzar...Gider...
Konuya Kilit Gelmemesi İçin Ben Konuşmayı Burda Kesiyorum...Sizinle Heç Bir Özel Sorunum Yoktur...Fakat Sizin Benle Oldunu Sanıyorum...Çunkü Loncaya Aldın Üye Deyip Murata Sarfetmiş Oldunuz Sozler Var...Derdinz Beni Loncadan Atırmaksa Bunun İçin Ugraşıyorsanız :arrow:
Veli Abinin Adını Agzına Alma Deyip Benle Sorununuzu İfade Etmiş Oluyorsunuz Bu Konuyla İlgili Son bi Açıklama Yaprsanız Bende Bilmiş Olurum...Son Yazımdır Bu Konuyla İlgili...

- Cesurlar
- Antrepo Bekçisi
cansuhzn yazdı:Cesurlar yazdı:cansuhzn yazdı:kurtreis yazdı:Veli benim adamım bir yanlış kelime kullandı ben susturdum ama sen üstelemeye devam ettin zaman oluyor bizlerde hata yapıyoruz ama üstelemiyoruz ben konu kapansın diye çabaladıkça sen devam ettin ilk hatayı o yaptı tamam ama uyardım sustu sende ona karşı büyüklüğü kullanıp konuyu kapatabilirdin dün akşam sen yardım istediğinde biz Yeşil Hidra görevindeydik ben görevlerdeyken bölge ve klanı kapatırım sen yardım istedikten sonra ben durumdan haberdar edildim sende bilirsin ki seni severim iyi bir arkadaşsın A.K.A.B. Paktında olsanda olmasanda yine yardımına gelirim bu durum öyleydi yine öyle akşam ki olaydada dediğim gibi ben adamımı susturduktan sonra sen devam ettirdin biraz düşünürsen söylediğin bazı kelimeler ağırdı hitap ettiğin kişide çocuk yaşta deil bir oyun için kimse eyv demez değil mi sen bi anlık öfkenle A.K.A.B. Paktından ayrılmak istedin saygı duyarım kin gütmem dost kardeş biliyordum yine öylesin
Ben Konuyu Kapıyorum Buraya Çıkıp Buyuklümü Yaptım Ve Kednmi En İyi Şekilde Savundum...Bana Göre Ben Size Gore Siz Haklı Olabilirsiniz...Konu Uzar...Gider...
Konuya Kilit Gelmemesi İçin Ben Konuşmayı Burda Kesiyorum...Sizinle Heç Bir Özel Sorunum Yoktur...Fakat Sizin Benle Oldunu Sanıyorum...Çunkü Loncaya Aldın Üye Deyip Murata Sarfetmiş Oldunuz Sozler Var...Derdinz Beni Loncadan Atırmaksa Bunun İçin Ugraşıyorsanız :arrow:![]()
Veli Abinin Adını Agzına Alma Deyip Benle Sorununuzu İfade Etmiş Oluyorsunuz Bu Konuyla İlgili Son bi Açıklama Yaprsanız Bende Bilmiş Olurum...Son Yazımdır Bu Konuyla İlgili...
Herkesten özür dileyerek çok kısa bişi söyliyeyim sonrada konuya kilit gelmemsi için susayım."Veli Abinin Adını Agzına Alma Deyip Benle Sorununuzu İfade Etmiş Oluyorsunuz " bunu yazan arkadaşımı sen yazmadan önce zaten ben uyardım.İyi akşamlar
- kabusxasabidj
- Işık Hanım'ın Elemanı
Öncelikle murat sen kurdun ben destekci oldum
Sen yazdın arkandayım dedim
dostumsan kardeşimizsen asla bu yonden endişen olmazsın ama artık nokta koymaz zamanı geldi.!
Ben kabusxlonca kurucusu olarak A.K.A.B dan cekiliyorum.!
Loncamın kardeş loncası yok dost loncaları var artık .!
İyi birlikler iyi bir calısma dilerim sizlere..!
Sen yazdın arkandayım dedim
dostumsan kardeşimizsen asla bu yonden endişen olmazsın ama artık nokta koymaz zamanı geldi.!
Ben kabusxlonca kurucusu olarak A.K.A.B dan cekiliyorum.!
Loncamın kardeş loncası yok dost loncaları var artık .!
İyi birlikler iyi bir calısma dilerim sizlere..!
İSMAİL ETGÜ
Kabusxasabidj
www.kabusloncasi.com ---kabusxlonca-kurucusu
BENİ GÖRDÜGÜNDE MAŞALLAH DE
ÇOK İSTİYORSAN İNSALLAH DE...
Kabusxasabidj
www.kabusloncasi.com ---kabusxlonca-kurucusu
BENİ GÖRDÜGÜNDE MAŞALLAH DE
ÇOK İSTİYORSAN İNSALLAH DE...