Cesurlar yazdı:Destek ekibinden olan birisini İKV Destekten şikayet edersen şikayet Destek ekibine değil Destek Ekibinin başındaki GM veya DEV e ulaşır.Bu yüzden eğer şikayetinizde haklıysanız gerekenin yapılıcağnı düşünüyorum.MaRJinaL yazdı:Bak güzel kardesim sen konuyu bastan oku biz diyoruz ki bu adamlar kisinin özelini bile okuya biliyor yani yönetimde simdi ben yönetimdeyim sen beni kime sIkayet edeceksin ? merakla bekliyorum cevabini ..
Farkindaysan gm carindan özel okunuyor yani saglam yerden destek ekibi
Yonetimin Özel konusmaları sebepsizc okumaları Normalmidir ?
Re: Yonetimin Özel konusmaları sebepsizc okumaları Normalmidir ?
DerT SofrasındaN ßaL YediK BaŞ VerdiK ßaş eĞmediK..!
_________________________________________________________________________________
Zorabi
_________________________________________________________________________________
Zorabi
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
HarunYILMAZ yazdı:Kimseye çamur falan atılmıyor Roa hakkındaki gerçeği herkez görüyor.
Daha dün bu sunucuya gelmiş Roa bundan öncesinide biliyoruz.
İstersen Kendi sayfanızdaki Şu yoruma dikkat et Roa üye listesini görmek isteyen Forumdaki renkli nicklere baksın.
Bu yorumu yazıyorsanız demekki bu Roa denilen lonca yönetim kadrosunda ve bu kadronun Vasıf kazandırdığı kişilerin yaptıklarıda ortada.
Kimse kimseye çamur atmıyor. Burdaki Suçlu bir zamanlar benim Lonca başkan yardımcım idi ve neden Loncadan uzaklaştırıldığınıda herkes biliyor.
Kim nerde olmayı hak ediyorsa orda olsun. Peşkeş çekilmesin kimseye.
Kıyak yapılacak durum değil bu durum..
Destek ekibi dediğinizde bu insanlara bu Vasıfları kazandıran kişiler.
Despoina isimli arkadaş başvuru yapmadan özel istekle bu göreve getirildi isteyene kendi ağzından bunları ispatlayabilecek düzeydeyiz..
Yürü Be harUN Kim Tutar seni.....
Fazla SÖze Gerek yok...
Sırrage
Sırrage
- OsmanBey
- Antrepo Bekçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: Osmanlı
Özel mesaj ile yolladım istediğinizi sorabilirsiniz..Veda yazdı:Harun bey ilginize çok teşekkür ederim öncelikle.Geçmişe dair sizden duymak istediklerim var açıkcası,bu iş yargıya intikal edecek tarafımdan..daha fazla bilgilemem için yardımcı olursanız sevinirim.
- Cesurlar
- Antrepo Bekçisi
Yönetimde olan kişiler İKV ye verdikleri destek sebebiyle o makamı haketmiş kişilerdir ve sırf birilerine torpil geçicekler diye görevlerini kötüye kullanmazlar. Eğer bu kişiler gerçekten suç işlemişse Destek ekibinin başındaki Yöneticilerin bu kişilere gerekli cezaları vereceğine eminim.Ama daha şikayette bile bulunmadan 'Nasıl olsa birşey yapmazlar' demeniz yanlış.Neyse açmış olduğunuz konu inşallah dikkate alınır daha fazla yorum yapmıycam.İyi forumlar...
- OsmanBey
- Antrepo Bekçisi
Cesurlar yazdı:Yönetimde olan kişiler İKV ye verdikleri destek sebebiyle o makamı haketmiş kişilerdir ve sırf birilerine torpil geçicekler diye görevlerini kötüye kullanmazlar. Eğer bu kişiler gerçekten suç işlemişse Destek ekibinin başındaki Yöneticilerin bu kişilere gerekli cezaları vereceğine eminim.Ama daha şikayette bile bulunmadan 'Nasıl olsa birşey yapmazlar' demeniz yanlış.Neyse açmış olduğunuz konu inşallah dikkate alınır daha fazla yorum yapmıycam.İyi forumlar...
Sana 10 maillik bir yazısı dizisi yollayayım istersen
Bak bakalım kim neye ceza vermiş.
Resimler ortada şikayet edilmiş hala cevap yok neyin peşindesin sen?
En son OsmanBey tarafından 21 Kas 2010 22:35 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- ceronimooo
- İskele Babası
"Gurulanma padisahım senden büyük ALLAH var..."
Arkadaslar istanbul kıyamet Vakti oyununa Sobe ve Türk Telekomun istirakleri mevcuttur. Sikayetlerimize cevap vermeyen yonetimi ve sorumlularını diğer istirak sahiplerine bildirebiliriz. Bu kurumların konu hakkında gerekeni yapacagına inanıyorum.
Aşagıdaki verdigim linkleri kullanarak basvuru yapabilirsiniz.
https://ett.turktelekom.com.tr/etmh/ind ... IstekGiris
http://www.sobee.com.tr/iletisim.html
Arkadaslar istanbul kıyamet Vakti oyununa Sobe ve Türk Telekomun istirakleri mevcuttur. Sikayetlerimize cevap vermeyen yonetimi ve sorumlularını diğer istirak sahiplerine bildirebiliriz. Bu kurumların konu hakkında gerekeni yapacagına inanıyorum.
["Çingeneyi Padişah yapmıslar ilk Babasını kesmiş"
- OsmanBey
- Antrepo Bekçisi
Hocam https://ett.turktelekom.com.tr/etmh/ind ... IstekGiris bu linkte sorun var biraz dah detaylı açıklarsan gerekeni yapalımceronimooo yazdı:"Gurulanma padisahım senden büyük ALLAH var..."
- Fearoftheclipse
- Teşkilat Neferi
HarunYILMAZ yazdı:Şimdi konuya bir bilirkişi lazım oda ben...
Amisosxxbambam Selin namı diğer Despoina, Tofita ve gerçek soyadını yazmayıp İstanbul kıyamet vakti resmi sitesinde değişik bir soy adı yazan kişi.
Şimdi burda yazacaklarım büyük ihtimal ile silinecek.
Selin i benden fazla tanıyan birde Celal vardır bu oyunda. ancak Selin Test takımına alındığında da Yönetici olduğunda da tepkimi göstermiştim. Kendisi ve kendisi gibi olan Test takımı üyeleri kimi zaman beni kıskançlıkla suçladı kimi zaman ise bana oyunda küfür ettirmek için toplanıp hakaret ettiler. Ben bu olayları yakşalık 10 ayrı mail ve fotoğraflar ile Desteğe bildirdim ancak şöyle bir durum varki Destek ekibinde o şikayetleri okuyan kişiler Bu arkadaşlara üstten inme yöneticiliği peşkeş çeken kişilerdi.
Bakın ben 3 yıldır birlikte oynadığım ve bu oyunda hesaplarıma izinsizce girebilen bir kişiden bahsediyorum.
Yakınlığımı siz düşünün. Şimdi bu insanlar Hak etmedikleri bir Vasıf ile karşımızda ve bugün özel konuşmaları okuyarak yeri geldiğinde tehdit edebilecek durumdalar.
Bir sürü haksızlık var ve buna devam ediyorlar ve edecekler.
Şimdi desteğe Mail atın diyor iyi niyetli arkadaşlar ve yöneticiler. Ancak bu insanlar hiç başvurmadıkları bir vasıf a getiren kişiler sizce bu insanlara ne ceza verecek.
Burda biz konuşacağız Ama yine bize ceza verilecek...
Biz aylardır konuşuyoruz ne gerekiyrosa yapıyoruz ama işte kimse başına gelmedimi anlamıyor.
Haksızlık var diyoruz ama dinleyen olmuyor maalesef...
Şimdiye kadar kimseyi kıskanmadık kıskanacak olsak Gm ler bizi msn e eklemez.
Biz onların msn adreslerini bulur ekler yalakalık yapardık.
Hadi bakalım bu işin sonu nereye ulaşır merak ile bekliyorum...
Harun YILMAZ
çok güzel açıklanmış bilen kişi ve elinde kanıtlarıda olduğunu söylüyor ve sonuç alınamadığını belirtiyor...HarunYILMAZ yazdı:Şunuda eklemek isterim.
Konuştuklarımı resimlerle ispatlamaktan zevk alırım.
Bir konu daha ekleyeyim.
Amisosxxbambam Çarını uzun süre silmeyen Selin hanım bir gün birden o çarı sildi.
Ancak şöyle bir durum oldu Despoina Karakterinde Aniden beliren bir Ejder Asa oldu.
Hani isim değiştirmek suç ya Acaba diyorum Amisosxxbambam daki Ejder oraya nasıl geçti.
Eğer hatalıysam ispatlarlar herhalde
Konu hakkında görüşmek isteyen olursa Özelden mesaj atsın msn verim...
Bu konu üzerine resmi bir açıklama gelmesse bu oyun GÜVENİLİR BİR OYUN DEĞİLDİR...
Eğer bu olaylar gerçek ise yönetimin İKV nin imajı ve güvenilirliği için gerekli yaptırımları uygulaması ve bizi bilgilendirmesi ŞARTTIR...
Saygılarla...
&---Pardusxeclipse---& &---ParDusxBaşKaN---& &---ParDusxBasKaN---&
-
- Kadim 999
Merhaba,
Konu hakkındaki bildiriminiz destek formundan tarafımıza ulaşmıştır.. Normal prosedürde böyle bir açıklama yapmıyoruz. Fakat bazı oyuncularımızın inatla ve bilinçsizce iftiralarına son vermek adına böyle bir açıklamayı ilkkez yapıyoruz. Bildiriminiz GM ve DEV ekibi tarafından değerlendirilecektir bilginize...
Konu hakkındaki bildiriminiz destek formundan tarafımıza ulaşmıştır.. Normal prosedürde böyle bir açıklama yapmıyoruz. Fakat bazı oyuncularımızın inatla ve bilinçsizce iftiralarına son vermek adına böyle bir açıklamayı ilkkez yapıyoruz. Bildiriminiz GM ve DEV ekibi tarafından değerlendirilecektir bilginize...
İstanbul Kıyamet Vakti Facebook'ta[fblike]http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/fblike]
@CaptainATX twiterwww.facebook.com/CaptainATX
https://www.instagram.com/captainatx/
2.resim basit bir klan savaşı diyaloglarıdır neden abartıldı bu kadar ?
Dikkat etmişseniz zan altında bırakılan şahıslar hadi sancak alalım vs gibi cümlelerde kurmuşlar
ve bölge kanalından lodos olanlarla bir atışma içerisinde olanlarda var suçu ilk başta yönetimde aramak yerine
Benliklerimizde aramak bizi hata ve iftiradan koruyacaktır.
Unutulmamalıdır ki insan nefsi hatayı mutlaka yapar ve gaflete düşer .
Dikkat etmişseniz zan altında bırakılan şahıslar hadi sancak alalım vs gibi cümlelerde kurmuşlar
ve bölge kanalından lodos olanlarla bir atışma içerisinde olanlarda var suçu ilk başta yönetimde aramak yerine
Benliklerimizde aramak bizi hata ve iftiradan koruyacaktır.
Unutulmamalıdır ki insan nefsi hatayı mutlaka yapar ve gaflete düşer .
Onur AKAL
Lonca İntikamları
hadi güzelim yolcu yolunda gerek
Lonca İntikamları
hadi güzelim yolcu yolunda gerek