marketlerde Kutu bulamayanlar ÖNEMLİ

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Re: marketlerde Kutu bulamayanlar ÖNEMLİ

Mesaj gönderen Lathander »

kardanadam yazdı:forum istanbulda ki gold mazasında son 2 kalmıştı biri bana gitti çalışanlar çok şaşkındı herkez bunu alıyo nedir didiye sordurlar
Bildiriyorum
İKV'den Haberdar Olun!

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]
Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

XTIMURX yazdı:ANKARA'da oturuyorum.Paketi BULAMADIM. Öğleden sonra paketi almak için çıktım.Uğradığım yerleri söyleyeyim.

1) Optimum Outlet Center / Burada ilk önce MediaMarkt'a sordum.Bugün gelmez yarın gelir cevabını aldım. Sonra yine aynı yerdeki Teknosa'ya sordum. Ne o FİLM Mİ ? yanıtını verdiler.

2) İstanbul Yolu Carrefour / İlk önce Teknosa'ya girdik. Paketin olup olmadığını sordum.Tam anlamamış olacak ki İstanbul Ne Vakti ? dedi.Galiba İstanbul İçin İftar Vakti dedim sandı. :) Teknosa'dan Carrefoura geçtim.Maalesef burdan da bi sonuç alamadım.Günün sonunda kuzenimle beraber bir plus parası kadar yol parası harcayarak eve dönmüş bulunuyoruz.

Resim
Anlaşmalı Yerlerden Uğradıklarım :

Optimum Teknosa
Optimum MediaMarkt
Carrefour (İstanbul Yolu)
Carrefour Teknosa (İstanbul Yolu)
Verdiğiniz bilgi için teşekkür ederiz.

Dağıtımcı firma ile paylaşılmıştır.
İKV'den Haberdar Olun!

Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

1EngiN1 yazdı:Öncelikle sizi tebrik ederek sözüme başlamak istiyorum . Bodrumdaki Kipa ve 2 adet teknosa şubelerine gittiğimde sadece ist. daki 10 tane şubemize gelmiş dedi kayıtlardan baktığında ve sipariş verdim ancak 1 hafta içinde gelicek dedi .Keşke şu dağıtımları 1 hafta önceden başlatsaydınız son gün böyle zan altında kalmazdınız . Bari şu CD nin içinde setup vardı demeyin KOYMAYIN da bize söyleyin ki setubu internetten indiriceksiniz ek özelliklerden faydalanmak için de dileyenler CD lerden alabilir . ama biz sizin sözünüze güvenerek 11 haziran sabahını bekledik İnternetten indirmedik nasılsa alıcağımız CD de var diye ama keşke düşünseymişim böyle bir olay olucağını . İstanbuldaki arkadaşlara bölgelerde başarılar diliyorum ...
Selamlar 1EngİN1

Dağtımın anlaşmalı firma tarafından tüm satış noktlarına yapıldığı bilgisi gelmiştir. Anlaşmalı satış noktalarının İKV Özel Sürüm Kutularını vitrinlerine geç koymaları, İKV Özel Sürüm Kutuları hakkında broşürlerinde ve online satış sitelerinde bilgi vermelerine rağmen mağazada bi haber davranmaları üzücü olmuştur.

Şuan tedarikçi firma ve dağıtım sorumlularımız konu ile ilgilenmektedir.

Ayrıca yapılan duyurlarımızda dileyen oyuncularımzın oyunu sitemizden indirebileceklerini belirtmiştik.

İlginize teşekkür ederiz.
İKV'den Haberdar Olun!

Kullanıcı avatarı
Emirihares
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen Emirihares »

Ben Cdyi Teknosadan rahatlıkla erkenden aldım gayet güzel her İkv fanatiğinin arşivinde mutlaka bulunması gereken bir kutu..
Emirihares
u l t r A s l a n
since 2007
hezae
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen hezae »

iş dolayısıyla bulunduğum eskişehirde espark da media markt ve d&r da ikvnin paketi fazlasıyla bulunmaktadır.arkadaşlardan birisi eskişehir neo avm ye gidip bulamadığını söylemişti umarım bu yazıyı görüp espark'a gider ve alır...neo avm şehrin çok dışında biyer espark şehrin göbeğinde :) herkese paketi bulmakta bol şans :) iyi oyunlar...

ayrıca şehirdeki doktorlar caddesindeki ve kanatlı daki teknosa da paketi bulamadım.tavsiyem şehirlerinizdeki d&r ve media markt a bakmanız...
Kullanıcı avatarı
StoryLine
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen StoryLine »

Tekirdağ/ÇORLU İKV DVD'SİNİ ALMIŞ BULUNUYORUM ORİON GİRİŞİNEKİ TEKNOSADA MEVCUT YENİ GELMİŞTİ ARKADAŞIMLA ALDIK

TEŞEKKÜRLER :)
Resim
GodFreyxKorsaNx
Kullanıcı avatarı
Raikkonen
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Raikkonen »

Hayal yazdı:
Raikkonen yazdı:
Hayal yazdı:
Raikkonen yazdı:
Hayal yazdı:Merhaba Arkadaşlar

Bursa Zafer Plazada Şuan Gelmiş Bulunmaktadır '' Bimeks '' Adlı Mağzada Bulunuyor '' 40 Adet '' Ben Akşama Doğru Alıcam... Sizide Bilgilendirmek İstedim... ;)

İyi Oyunlar

Bende birazdan oraya gidecektim,teşekkürler...
Rica Ederim Hemşerim... :)

- Söylede 1 Tane Ayırt Gitmişken Bana Sana Zahmet İşlerim Bitince Gidicem Bitmesin :o
Eğer bitecek gibiyse söylerim ayırırlar umarım :)

Eyw Hemşerim... :)

- Boşuna Teknosaya Gitme Zafer Plaza'da Ve D&G Gir Bak Ordada Olabilir... Bimekste Bitiyse ;)

Bimekse hiç uğramadan Zafer plaza D&R a uğradım bir baktım bir sürü ikv kutucuk :) hemen kaptım bir tane ,aslında bimekste daha ucuz ama haftalık uykusuz dergisini de sıkıştırmış oldum araya :)
For the justice and LODOS...

Resim
Kullanıcı avatarı
Gakgos
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen Gakgos »

ya bu acele niye anlamadım 2 gün sonra gelsin alırız şimdilik int indirdm zaten paketi 3 aylık plus için almıyomuyuz??
Gakgoşbey
Kullanıcı avatarı
Redsxkanuni
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Redsxkanuni »

Bugün öğle saatleri itibariyle.. Ankarada ankamall debimex mağazasında oyunun ilk dvd sini almış bulunmaktayım;))
Kullanıcı avatarı
MuRaTPoLaT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: Nefes

Mesaj gönderen MuRaTPoLaT »

kurtköy via/port ta bulunan kipa electorworld ve teknosada bulunmamaktadır adamların haberleri bile yok bununlada ilgilenseniz çok güzel olur =)

“Genel Etkileşim” sayfasına dön