Güncelleme Aldatmacası

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Re: Güncelleme Aldatmacası

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

5 Yıllık boşluğu gereğinden fazla dolduracaklarını düşünüyorum =)

Büyük çaplı genişleme bizi bekliyor umarım grafik ve silah parlamalar üzerinde iyileştirme olur :blush:
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Lahza »

SPIEGLEIN yazdı: 01 Eki 2017 12:34 5 Yıllık boşluğu gereğinden fazla dolduracaklarını düşünüyorum =)

Büyük çaplı genişleme bizi bekliyor umarım grafik ve silah parlamalar üzerinde iyileştirme olur :blush:
👍
Kullanıcı avatarı
yun1010
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Ancient Legends

Mesaj gönderen yun1010 »

Retaliation yazdı: 01 Eki 2017 12:23
yun1010 yazdı: 30 Eyl 2017 18:49 Tamam uzun sürüyor yenilik getirmek anlıyorum 5 yıldır çalışıyor olsanız eyvallah derim. Ama güncelleme haberini güncelleme getirelim dedikten sonra verdiğiniz ortada, 5 yıl boyunca neden bu kararı vermediniz peki ücretsiz çalışan yetkililer gibi ücretsiz iş yapacak tasarımcı ayarlamaya çalıştınız herhalde. Bu güne kadar güncelleme konusunda sessiz kaldım ama açık konuşayım: 5 yıldan sonra en baba genişleme paketi getirseniz de bu kitle doymayacak. 5 yıl boyunca yazılım okusaydım ikv den daha güzel bi oyun yapardım ve bu otomatik olarak yıllarca oyuncularına çıt'ınızı çıkaramadığınız ikvden gelen parayı harcadığınız reklamları için o kadar uğraş verdiğiniz kader mühürlerinden de güzel olurdu. Ha pardon sanırım 5 yıl boyunca nerede olduğunuzun cevabını ben verdim size diyecek bişey kalmamış zaten verecek cevabınız da yok.
İyi günler.
Geç oldu güç de oldu. Ancak bu 5 yıllık arayı kapatacaklarını düşünüyorum.
Senin düşüncen bakıp göreceğiz 😊
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
Kullanıcı avatarı
Retaliation
Cin Sigorta Üyesi
Cin Sigorta Üyesi

Mesaj gönderen Retaliation »

yun1010 yazdı: 01 Eki 2017 17:01
yun1010 yazdı: 30 Eyl 2017 18:49 Tamam uzun sürüyor yenilik getirmek anlıyorum 5 yıldır çalışıyor olsanız eyvallah derim. Ama güncelleme haberini güncelleme getirelim dedikten sonra verdiğiniz ortada, 5 yıl boyunca neden bu kararı vermediniz peki ücretsiz çalışan yetkililer gibi ücretsiz iş yapacak tasarımcı ayarlamaya çalıştınız herhalde. Bu güne kadar güncelleme konusunda sessiz kaldım ama açık konuşayım: 5 yıldan sonra en baba genişleme paketi getirseniz de bu kitle doymayacak. 5 yıl boyunca yazılım okusaydım ikv den daha güzel bi oyun yapardım ve bu otomatik olarak yıllarca oyuncularına çıt'ınızı çıkaramadığınız ikvden gelen parayı harcadığınız reklamları için o kadar uğraş verdiğiniz kader mühürlerinden de güzel olurdu. Ha pardon sanırım 5 yıl boyunca nerede olduğunuzun cevabını ben verdim size diyecek bişey kalmamış zaten verecek cevabınız da yok.
İyi günler.
Sabır dostum... Sabır tüm sıkıntıların anahtarı. Beş sene sabrettik, bir 7-8 ay (?) daha sabredebiliriz zannımca. :)
Resim
Kullanıcı avatarı
yun1010
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen yun1010 »

Retaliation yazdı: 01 Eki 2017 17:59
yun1010 yazdı: 01 Eki 2017 17:01
İyi günler.
Sabır dostum... Sabır tüm sıkıntıların anahtarı. Beş sene sabrettik, bir 7-8 ay (?) daha sabredebiliriz zannımca. :)
Yazdıklarımda kesinlikle ciddi değildim. Ortalığı karıştırmayı severim sadece oyuna pek girdiğim yok zaten sadece yayın saatleri 😅. Amacıma ulaşamadım fakat.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Kullanıcı avatarı
Lahza
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı

Mesaj gönderen Lahza »

yun1010 yazdı: 01 Eki 2017 19:38
Yazdıklarımda kesinlikle ciddi değildim. Ortalığı karıştırmayı severim sadece oyuna pek girdiğim yok zaten sadece yayın saatleri 😅. Amacıma ulaşamadım fakat.
Halkı kin ve düşmanlığa tahrik suçu %66 tamamlandı.
Kullanıcı avatarı
NaudiR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen NaudiR »

Bugün Emre Yücelen canlı yayında İKV müzikleri ile ilgili olan soruya cevap verdi; artık müzik konusunda konuşmayacağını yasak olduğunu fakat güncellemenin çok yakın olduğunu söyledi. Bu hafta en geç önümüzdeki hafta güncelleme gelmese de, güncellemenin içeriğinin tanıtılacağını düşünüyorum.
İKV

2008 - 2018

Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
Kullanıcı avatarı
CHAPPIE
Meteor Kaşifi
Meteor Kaşifi
Lonca: Winter Is Coming

Mesaj gönderen CHAPPIE »

NaudiR yazdı: 01 Eki 2017 21:19 artık müzik konusunda konuşmayacağını yasak olduğunu fakat güncellemenin çok yakın olduğunu söyledi.
Güncellemeyle ilgili bir tane bilgi kaynağımız vardı o da gitti :( .
Kullanıcı avatarı
SPIEGLEIN
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Lonca: Kök Tengri
Discord: met00

Mesaj gönderen SPIEGLEIN »

NaudiR yazdı: 01 Eki 2017 21:19 Bugün Emre Yücelen canlı yayında İKV müzikleri ile ilgili olan soruya cevap verdi; artık müzik konusunda konuşmayacağını yasak olduğunu fakat güncellemenin çok yakın olduğunu söyledi. Bu hafta en geç önümüzdeki hafta güncelleme gelmese de, güncellemenin içeriğinin tanıtılacağını düşünüyorum.
Emre bey gerçekten baya şey açıkladı haberler verdi bizlere :) bende kısa süre içinde bi teaser yayınlancak diye düşünüyorum
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
yun1010
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi

Mesaj gönderen yun1010 »

Lahza yazdı: 01 Eki 2017 20:39
yun1010 yazdı: 01 Eki 2017 19:38
Halkı kin ve düşmanlığa tahrik suçu %66 tamamlandı.
Pusudayım biri çıtını çıkarsın yakacağım ortalığı 😄

“Genel Etkileşim” sayfasına dön