Büyük çaplı genişleme bizi bekliyor umarım grafik ve silah parlamalar üzerinde iyileştirme olur
Güncelleme Aldatmacası
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Re: Güncelleme Aldatmacası
5 Yıllık boşluğu gereğinden fazla dolduracaklarını düşünüyorum
Büyük çaplı genişleme bizi bekliyor umarım grafik ve silah parlamalar üzerinde iyileştirme olur
- yun1010
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Ancient Legends
Senin düşüncen bakıp göreceğizRetaliation yazdı: ↑01 Eki 2017 12:23Geç oldu güç de oldu. Ancak bu 5 yıllık arayı kapatacaklarını düşünüyorum.yun1010 yazdı: ↑30 Eyl 2017 18:49 Tamam uzun sürüyor yenilik getirmek anlıyorum 5 yıldır çalışıyor olsanız eyvallah derim. Ama güncelleme haberini güncelleme getirelim dedikten sonra verdiğiniz ortada, 5 yıl boyunca neden bu kararı vermediniz peki ücretsiz çalışan yetkililer gibi ücretsiz iş yapacak tasarımcı ayarlamaya çalıştınız herhalde. Bu güne kadar güncelleme konusunda sessiz kaldım ama açık konuşayım: 5 yıldan sonra en baba genişleme paketi getirseniz de bu kitle doymayacak. 5 yıl boyunca yazılım okusaydım ikv den daha güzel bi oyun yapardım ve bu otomatik olarak yıllarca oyuncularına çıt'ınızı çıkaramadığınız ikvden gelen parayı harcadığınız reklamları için o kadar uğraş verdiğiniz kader mühürlerinden de güzel olurdu. Ha pardon sanırım 5 yıl boyunca nerede olduğunuzun cevabını ben verdim size diyecek bişey kalmamış zaten verecek cevabınız da yok.
İyi günler.
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Youtube Kanalım: https://www.youtube.com/watch?v=v_G6kEwdzfI
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Sabır dostum... Sabır tüm sıkıntıların anahtarı. Beş sene sabrettik, bir 7-8 ay (?) daha sabredebiliriz zannımca.yun1010 yazdı: ↑01 Eki 2017 17:01Senin düşüncen bakıp göreceğizRetaliation yazdı: ↑01 Eki 2017 12:23Geç oldu güç de oldu. Ancak bu 5 yıllık arayı kapatacaklarını düşünüyorum.yun1010 yazdı: ↑30 Eyl 2017 18:49 Tamam uzun sürüyor yenilik getirmek anlıyorum 5 yıldır çalışıyor olsanız eyvallah derim. Ama güncelleme haberini güncelleme getirelim dedikten sonra verdiğiniz ortada, 5 yıl boyunca neden bu kararı vermediniz peki ücretsiz çalışan yetkililer gibi ücretsiz iş yapacak tasarımcı ayarlamaya çalıştınız herhalde. Bu güne kadar güncelleme konusunda sessiz kaldım ama açık konuşayım: 5 yıldan sonra en baba genişleme paketi getirseniz de bu kitle doymayacak. 5 yıl boyunca yazılım okusaydım ikv den daha güzel bi oyun yapardım ve bu otomatik olarak yıllarca oyuncularına çıt'ınızı çıkaramadığınız ikvden gelen parayı harcadığınız reklamları için o kadar uğraş verdiğiniz kader mühürlerinden de güzel olurdu. Ha pardon sanırım 5 yıl boyunca nerede olduğunuzun cevabını ben verdim size diyecek bişey kalmamış zaten verecek cevabınız da yok.
İyi günler.![]()
- yun1010
- Labirent Rehberi
Yazdıklarımda kesinlikle ciddi değildim. Ortalığı karıştırmayı severim sadece oyuna pek girdiğim yok zaten sadece yayın saatleriRetaliation yazdı: ↑01 Eki 2017 17:59Sabır dostum... Sabır tüm sıkıntıların anahtarı. Beş sene sabrettik, bir 7-8 ay (?) daha sabredebiliriz zannımca.yun1010 yazdı: ↑01 Eki 2017 17:01Senin düşüncen bakıp göreceğizRetaliation yazdı: ↑01 Eki 2017 12:23Geç oldu güç de oldu. Ancak bu 5 yıllık arayı kapatacaklarını düşünüyorum.yun1010 yazdı: ↑30 Eyl 2017 18:49 Tamam uzun sürüyor yenilik getirmek anlıyorum 5 yıldır çalışıyor olsanız eyvallah derim. Ama güncelleme haberini güncelleme getirelim dedikten sonra verdiğiniz ortada, 5 yıl boyunca neden bu kararı vermediniz peki ücretsiz çalışan yetkililer gibi ücretsiz iş yapacak tasarımcı ayarlamaya çalıştınız herhalde. Bu güne kadar güncelleme konusunda sessiz kaldım ama açık konuşayım: 5 yıldan sonra en baba genişleme paketi getirseniz de bu kitle doymayacak. 5 yıl boyunca yazılım okusaydım ikv den daha güzel bi oyun yapardım ve bu otomatik olarak yıllarca oyuncularına çıt'ınızı çıkaramadığınız ikvden gelen parayı harcadığınız reklamları için o kadar uğraş verdiğiniz kader mühürlerinden de güzel olurdu. Ha pardon sanırım 5 yıl boyunca nerede olduğunuzun cevabını ben verdim size diyecek bişey kalmamış zaten verecek cevabınız da yok.
İyi günler.![]()
![]()
------------------------------------------Ancient Legends Lonca Lideri-----------------------------------------
Bugün Emre Yücelen canlı yayında İKV müzikleri ile ilgili olan soruya cevap verdi; artık müzik konusunda konuşmayacağını yasak olduğunu fakat güncellemenin çok yakın olduğunu söyledi. Bu hafta en geç önümüzdeki hafta güncelleme gelmese de, güncellemenin içeriğinin tanıtılacağını düşünüyorum.
İKV
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
2008 - 2018
Çemberlitaş'ı mumla arayacağınız günler yakındır!
- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Winter Is Coming
Güncellemeyle ilgili bir tane bilgi kaynağımız vardı o da gitti
- SPIEGLEIN
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Lonca: Kök Tengri
- Discord: met00
Emre bey gerçekten baya şey açıkladı haberler verdi bizlereNaudiR yazdı: ↑01 Eki 2017 21:19 Bugün Emre Yücelen canlı yayında İKV müzikleri ile ilgili olan soruya cevap verdi; artık müzik konusunda konuşmayacağını yasak olduğunu fakat güncellemenin çok yakın olduğunu söyledi. Bu hafta en geç önümüzdeki hafta güncelleme gelmese de, güncellemenin içeriğinin tanıtılacağını düşünüyorum.
- yun1010
- Labirent Rehberi
Pusudayım biri çıtını çıkarsın yakacağım ortalığı