holy'nin diğer konularını merak eden arkadaş şu üç konuyu bulabildim ;
viewtopic.php?f=46&t=118064
viewtopic.php?f=46&t=116268
viewtopic.php?f=46&t=119395
Hollyshit Sunar!
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
Re: Hollyshit Sunar!
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..

-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Sağolasın kardeşimmobilsorun yazdı:holy'nin diğer konularını merak eden arkadaş şu üç konuyu bulabildim ;
viewtopic.php?f=46&t=118064
viewtopic.php?f=46&t=116268
viewtopic.php?f=46&t=119395
Oyunu 1 yıldır oynamıyorum. Fakat bu konu benimde ilgimi çekti ve her gün girip bakıyorum paylaşım yapılmış mı diyerek. Meraklar içinde beklemedeyim belki paylaşımlardan sonra düşünceler değişir ve geri dönme imkanı neden olmasın ki. Yalnız bu konudaki tüm cevapları okudum fakat yukarıda bir yazı dikkatimi çekti. Güncellemenin gelmemesi oyunu bırakan oyunculardan kaynaklıdır. Benim bu oyunu bırakmamda ki unsur güncellemenin gelmesi veya gelmemesi değildir. Çemberlitaş + Büyük Hol geldi. Çemberlitaş güncellemesinde yakın arkadaşları veyahut çevresi olanlar o bölgeye girdiler. Buna diyecek lafım yok. Hol ve tılsım sistemi olunca m1 dediler m1 ide bastım. Asa felan parlak eldiven felan var hasar olmuş 2000. Adam tutmuş 2500 hasar arıyoruz. Şimdi benim gibi birçok oyuncu var bunlarla karşılaşan şimdi m1 olsa hasar düşük diyorlar hasar + m1 olsa bb3 lüde arıyoruz. O oyuncuyu bölgelere almamak için elinden geleni yapan bir oyuncu kitlemizde var.HollyShit yazdı:Oyunun kapanacağını düşünmüyorum. Yeni bölgeler, yeni eşyalar ve bunun gibi şeyler gelecektir eminim. Sadece şunu söylemek istiyorum. Her oyunda olduğu gibi belirli bir popülasyon vardır. Oyun bu popülasyonun altına düşerse gelişmeler yavaşlar. İKV'deki sorun oyuncuların oyunu bırakmasından kaynaklanıyor. Sen gidersen, ben gidersem o zaman oyunda gelişmeye yönelik bir amaç olmayacaktır.Sora yazdı:İyi güzel de hani tamam bunlar belli anladık. Peki güncelleme gelecekmi ? Yani tamam gelecek bölgelerin tangriss karaköy olduğu belli olabilir ama ya oyun kapanırsa ? Veya geliştirilmezse ? Bizim kafamızı kurcalayanlar bunlar
Benim yönetimden beklentim, eski oyuncuları geri getirmeye yönelik eklentiler ve güncellemeler. Güncelleme istiyorsak, bunu oyunu bırakarak değil tepki göstererek istemeliyiz. 39 döneminde insanlar oyunu bırakmak yerine güncelleme için bağırıp çağırdılar. Bizdeki insanlarsa olmuyorsa bırak git potansiyelindeler.
Güncellemelerin geleceğinden emin olabilirsiniz. Eski oyuncuları geri getirmek için bu paketi yayınlayacaklarına eminim. Türkiye'de çok fazla oynanabilir MMORPG oyunu yok.
TTNET gibi çakma bir yayıncının da artık reklam yapması gerek. TTNET elini neye atıyorsa kurutuyor. Mevlüt Bey'de şimdi kokteylini yudumluyordur kanımca.
- BilgeTonyukuk
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- JigZaguLa
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Trakya Paşaeli Cemiyeti
Yahu o degilde bu konu uzun suredir guncel ama ben konuya fransız kaldım. Simdi konuyu acan arkadasın bahsettigi seyler nelerdir ? Bu arkadas neyin pesindedir ? Biri bana tane tane acıklayabilir mi ? :?
- mobilsorun
- Hızlı Koşan
- Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz
[youtube]http://youtu.be/rf7HwAi7Bag[/youtube]JigZaguLa yazdı:Yahu o degilde bu konu uzun suredir guncel ama ben konuya fransız kaldım. Simdi konuyu acan arkadasın bahsettigi seyler nelerdir ? Bu arkadas neyin pesindedir ? Biri bana tane tane acıklayabilir mi ? :?
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..

mobilsorun yazdı:[youtube]http://youtu.be/rf7HwAi7Bag[/youtube]JigZaguLa yazdı:Yahu o degilde bu konu uzun suredir guncel ama ben konuya fransız kaldım. Simdi konuyu acan arkadasın bahsettigi seyler nelerdir ? Bu arkadas neyin pesindedir ? Biri bana tane tane acıklayabilir mi ? :?
Yerinde bir video paylaşımı olmuş tebrik ediyorum. 10 sayfayı özetlemiş
- Camokaa
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: Tek Tabanca
Motorları maviliklere süreceğiz çocuklar,ışıklı maviliklere süreceğizSeven yazdı:mobilsorun yazdı:[youtube]http://youtu.be/rf7HwAi7Bag[/youtube]JigZaguLa yazdı:Yahu o degilde bu konu uzun suredir guncel ama ben konuya fransız kaldım. Simdi konuyu acan arkadasın bahsettigi seyler nelerdir ? Bu arkadas neyin pesindedir ? Biri bana tane tane acıklayabilir mi ? :?
Yerinde bir video paylaşımı olmuş tebrik ediyorum. 10 sayfayı özetlemiş
Yiheeeeeeeeytt ulaan ! Savuluun !

Döverim ülen,hepinizi döverim !

Döverim ülen,hepinizi döverim !
- Barbarosxhizir
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Meran
- Lonca: Vuslatt
güzel açıklamışsınmobilsorun yazdı:[youtube]http://youtu.be/rf7HwAi7Bag[/youtube]JigZaguLa yazdı:Yahu o degilde bu konu uzun suredir guncel ama ben konuya fransız kaldım. Simdi konuyu acan arkadasın bahsettigi seyler nelerdir ? Bu arkadas neyin pesindedir ? Biri bana tane tane acıklayabilir mi ? :?

- JigZaguLa
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Trakya Paşaeli Cemiyeti
Anladım :roll: