Hollyshit Sunar!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Re: Hollyshit Sunar!

Mesaj gönderen mobilsorun »

holy'nin diğer konularını merak eden arkadaş şu üç konuyu bulabildim ;

viewtopic.php?f=46&t=118064
viewtopic.php?f=46&t=116268
viewtopic.php?f=46&t=119395
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Hadigidelum
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Hadigidelum »

mobilsorun yazdı:holy'nin diğer konularını merak eden arkadaş şu üç konuyu bulabildim ;

viewtopic.php?f=46&t=118064
viewtopic.php?f=46&t=116268
viewtopic.php?f=46&t=119395
Sağolasın kardeşim
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Seven »

HollyShit yazdı:
Sora yazdı:İyi güzel de hani tamam bunlar belli anladık. Peki güncelleme gelecekmi ? Yani tamam gelecek bölgelerin tangriss karaköy olduğu belli olabilir ama ya oyun kapanırsa ? Veya geliştirilmezse ? Bizim kafamızı kurcalayanlar bunlar
Oyunun kapanacağını düşünmüyorum. Yeni bölgeler, yeni eşyalar ve bunun gibi şeyler gelecektir eminim. Sadece şunu söylemek istiyorum. Her oyunda olduğu gibi belirli bir popülasyon vardır. Oyun bu popülasyonun altına düşerse gelişmeler yavaşlar. İKV'deki sorun oyuncuların oyunu bırakmasından kaynaklanıyor. Sen gidersen, ben gidersem o zaman oyunda gelişmeye yönelik bir amaç olmayacaktır.

Benim yönetimden beklentim, eski oyuncuları geri getirmeye yönelik eklentiler ve güncellemeler. Güncelleme istiyorsak, bunu oyunu bırakarak değil tepki göstererek istemeliyiz. 39 döneminde insanlar oyunu bırakmak yerine güncelleme için bağırıp çağırdılar. Bizdeki insanlarsa olmuyorsa bırak git potansiyelindeler.

Resim

Güncellemelerin geleceğinden emin olabilirsiniz. Eski oyuncuları geri getirmek için bu paketi yayınlayacaklarına eminim. Türkiye'de çok fazla oynanabilir MMORPG oyunu yok.

TTNET gibi çakma bir yayıncının da artık reklam yapması gerek. TTNET elini neye atıyorsa kurutuyor. Mevlüt Bey'de şimdi kokteylini yudumluyordur kanımca.
Oyunu 1 yıldır oynamıyorum. Fakat bu konu benimde ilgimi çekti ve her gün girip bakıyorum paylaşım yapılmış mı diyerek. Meraklar içinde beklemedeyim belki paylaşımlardan sonra düşünceler değişir ve geri dönme imkanı neden olmasın ki. Yalnız bu konudaki tüm cevapları okudum fakat yukarıda bir yazı dikkatimi çekti. Güncellemenin gelmemesi oyunu bırakan oyunculardan kaynaklıdır. Benim bu oyunu bırakmamda ki unsur güncellemenin gelmesi veya gelmemesi değildir. Çemberlitaş + Büyük Hol geldi. Çemberlitaş güncellemesinde yakın arkadaşları veyahut çevresi olanlar o bölgeye girdiler. Buna diyecek lafım yok. Hol ve tılsım sistemi olunca m1 dediler m1 ide bastım. Asa felan parlak eldiven felan var hasar olmuş 2000. Adam tutmuş 2500 hasar arıyoruz. Şimdi benim gibi birçok oyuncu var bunlarla karşılaşan şimdi m1 olsa hasar düşük diyorlar hasar + m1 olsa bb3 lüde arıyoruz. O oyuncuyu bölgelere almamak için elinden geleni yapan bir oyuncu kitlemizde var. ;)
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
BilgeTonyukuk
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen BilgeTonyukuk »

Takipteyiz Mert, ellerine sağlık şimdiden.
Resim
Kullanıcı avatarı
JigZaguLa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Trakya Paşaeli Cemiyeti

Mesaj gönderen JigZaguLa »

Yahu o degilde bu konu uzun suredir guncel ama ben konuya fransız kaldım. Simdi konuyu acan arkadasın bahsettigi seyler nelerdir ? Bu arkadas neyin pesindedir ? Biri bana tane tane acıklayabilir mi ? :?
Kullanıcı avatarı
mobilsorun
Hızlı Koşan
Hızlı Koşan
Lonca: Yalnızlık Paylaşılmaz

Mesaj gönderen mobilsorun »

JigZaguLa yazdı:Yahu o degilde bu konu uzun suredir guncel ama ben konuya fransız kaldım. Simdi konuyu acan arkadasın bahsettigi seyler nelerdir ? Bu arkadas neyin pesindedir ? Biri bana tane tane acıklayabilir mi ? :?
[youtube]http://youtu.be/rf7HwAi7Bag[/youtube]
Bir ay doğar ilk ak$amdan geceden ..
Resim
Yolun ardına bakmadık yorulmadık ..
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Mesaj gönderen Seven »

mobilsorun yazdı:
JigZaguLa yazdı:Yahu o degilde bu konu uzun suredir guncel ama ben konuya fransız kaldım. Simdi konuyu acan arkadasın bahsettigi seyler nelerdir ? Bu arkadas neyin pesindedir ? Biri bana tane tane acıklayabilir mi ? :?

Yerinde bir video paylaşımı olmuş tebrik ediyorum. 10 sayfayı özetlemiş :D
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Camokaa
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: Tek Tabanca

Mesaj gönderen Camokaa »

Seven yazdı:
mobilsorun yazdı:

Yerinde bir video paylaşımı olmuş tebrik ediyorum. 10 sayfayı özetlemiş :D
Motorları maviliklere süreceğiz çocuklar,ışıklı maviliklere süreceğiz
Yiheeeeeeeeytt ulaan ! Savuluun !

Resim

Döverim ülen,hepinizi döverim !
Kullanıcı avatarı
Barbarosxhizir
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Meran
Lonca: Vuslatt

Mesaj gönderen Barbarosxhizir »

mobilsorun yazdı:
güzel açıklamışsın :)
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
JigZaguLa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı