Hocam sen harcanıyorsun yaGWYNBLEIDD yazdı:Merhabalar.
Vaktim oldukça anlık gelen ilhamlar vesilesi ile bazı çalışmalar hazırlıyorum. Hazırladığım çalışmaları bu konu üzerinden beğeninize sunacağım. İyi forumlar
1) Giriş Arayüz Çalışması
2) Oyun İçi Arayüz Çalışması (Gezgin Şehir Teması)
İKV Tasarım Çalışmaları [Arayüz]
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
Re: İKV Tasarım Çalışmaları [Arayüz]
- Ultraslan67
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: <Bozoklar>
GWYNBLEIDD yazdı:Merhabalar.
Vaktim oldukça anlık gelen ilhamlar vesilesi ile bazı çalışmalar hazırlıyorum. Hazırladığım çalışmaları bu konu üzerinden beğeninize sunacağım. İyi forumlar
Harika bir tasarîm ve hortlatilmasi gerektigini dusunuyorum.Ikvyi oynayanlarin arasinda,boylesine yeteneklerin,gelistirici ekibe dahil edilmesi gerektigine inaniyorum.Inanin kosa kosa dahil olmak ister.Bu oyun icin,bir sabah oyuna giren birinin ~guncellemeler hazir~ yazisindan baska bir yaziyla karsilasip ,1-2-3 mb cik bir guncellemenin oldugunu gorup ona bile sevinmesine vesile olmayi,eminim bu arkadaslarimiz seve seve isteyecektir.Ne yetenekler ne cevherler var aramizdada desteklenmiyor,goz onunde bulundurulmuyor.Defalarca dedim yine derim,oyun yonetimi cabalamasa bile,biz bari sahip cikalim su oyuna.Elbet gorulecektir bazi seyler,elbet gelecektir olumlu veya olumsuz herhangi bir aciklama.
Tasarimlar harika.Mevcut gorunumun kat kat uzerinde.Su kadarcik bir gelistirmeyi bile ,ikv ailesi en azindan tebessumle karsilayacaktir.Mevcut oyuncularin terketmedigi gemiye,asıl beklenen ilginin gosterildigini farkedecektir.
Guzel gunleri gorebilmemiz temennisiyle.. Iyi forumlar.
Hesap taşınmıştır 》》ASİLKAN
- Brainiac
- Kobra Takipçisi
- Klan: Lodos
- Lonca: Biizn İ Hüda
ellerine sağlık harcanıyorsun iş başvurularını kaçırma.
GWYNBLEIDD yazdı:Merhabalar.
Oksijen alıp tiner mi veriyonuz napıyonuz herkesin kafa güzel.
Adam 1 yıldır oyuna girmiyor ne diyorsunBrainiac yazdı:ellerine sağlık harcanıyorsun iş başvurularını kaçırma.GWYNBLEIDD yazdı:Merhabalar.
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Adam oyunu bıraktı.Blade and Soul oynuyor.Brainiac yazdı:ellerine sağlık harcanıyorsun iş başvurularını kaçırma.GWYNBLEIDD yazdı:Merhabalar.
Merhaba
Konuyu Hortlattım Kusura Bakmayın Ama''GM'' lerin veya ''Developer''lerin bi el Atması Lazım Bence Güzel bir Değişim Olmuş Keşke Böyle Olsa Arayüzler:)
Konuyu Hortlattım Kusura Bakmayın Ama''GM'' lerin veya ''Developer''lerin bi el Atması Lazım Bence Güzel bir Değişim Olmuş Keşke Böyle Olsa Arayüzler:)
*BeyaZKöşK*/f Matrixneo-> /f LorDxVoLDeMoRT
*AnKa*/f Kalpgözü
*Meran*/f Alayınaxmxneoo

Mazi'yi düşünürken akıttığınız gözyaşı, Acı çekerken sizin Mutlu olduğunuz andır..
*AnKa*/f Kalpgözü
*Meran*/f Alayınaxmxneoo

Mazi'yi düşünürken akıttığınız gözyaşı, Acı çekerken sizin Mutlu olduğunuz andır..
- 92Gner
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Merkez Tehlike
Çok iyi gerçekten 
oyunun yeni nesil motorlarla tekrar yapılması gerek. oyun aynı oyun olduktan sonra arayüzü değişse ne olur, aynı kalsa ne olur.
Yıllar geçti tüm oyunlar gelişti modernleşti lakin biz hala demode ve çok eski bir arayüz kullanıyoruz ve artık insanlar bundan oldukça sıkıldı..
Nothing
- diltemiz
- Antrepo Bekçisi
- Lonca: Anatolian Soldiers
Yönetimin ders çıkarması lazım , yada seni geliştirici ekibe alsınlar dayı.GWYNBLEIDD yazdı: ↑06 Oca 2015 01:04 Merhabalar.
![]()

▒ ꧂ ⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰ ꧁ ▒
꧁ ☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪ ꧂
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒