Azap Birliği

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
KankaXJoSePH
İskele Babası
İskele Babası

Re: Azap Birliği

Mesaj gönderen KankaXJoSePH »

Gereksiz .. :D:D

Saygılarımla ...
Herşeye Rağmen KankaX

KankaXUAsman
Kullanıcı avatarı
JunqenTR
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen JunqenTR »

KankaXJoSePH yazdı:Gereksiz .. :D:D

Saygılarımla ...
Herşeye Rağmen KankaX

KankaXUAsman
Gereksiz .. :D:D

Saygılarımla ... ;)
Resim

JunqenTR `

Ayakkabılarımın altı delikti; ama üstü her zaman boyalıydı. ECG

Kullanıcı avatarı
WaxWhineRAVYN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Lodos

Mesaj gönderen WaxWhineRAVYN »

Selamlar,

Yapılandırma ve projelendirme çalışmalarımız devam etmektedir. Tabandan, tavana tüm İKV oyuncularına hitap etmeyi amaçladığımız için proje biraz daha bekletilip, kapsamı genişletiliyor.

Destekleyen - Desteklemeyen herkese teşekkürler...

İyiForumlar...
WaxWhineRAVYN
OkhDayy

Exelcium
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Lonca: TheLodos Of Ottoman

Mesaj gönderen Exelcium »

Ne oldu Bu konu Şakamı yaptınız Yoksa reklammı :D
yada hımmm yönetimmi karşı çıktı
Exelcium Şavaşcı
Exellcium Büyücü
MuraTTmmT Şifacı
Kullanıcı avatarı
brkcm
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen brkcm »

kalenderoglu yazdı:
takio yazdı: Senden Rica Ediyorum Bizim Üzerimizden Prim Yapmaktan Vazgec Git Kendini İlgilendiren Konularla Ugraş .. Yeter Artık Bizim Taklitimiz Olarak Dogdunuz Bizim Üzerimizden Prim Yapmaya Calısıyosunuz Artık Kendi Ayaklarınızın Üstünde Durun Dahada Yorum Atmazsan Sevinirim..
Prim yapma derdim oLsa SizinLe birLikte bu oLuşumun içinde oLurduk ! AsıL düşüncenizi buraya yansıtıyorum ; biraz ağır geLdi sanırım söyLedikLerim Hemen savunmaya geçtiniz . Benimki Bir eLeştriydi sadece .. ÜsteLik bi kaç çatLağınızı sizLere gösterdim diye prim yapma yoLunda oLdugumu düşünmeniz sizLerin bu konuLara ne kadarda eğiLimLi oLdugunuzun göstergesi .
ÜyeLerim veya şahsım üzerinde oynadıgınız oyunLarında gösterdiği bi gerçek varki görünürde ve diLde kabuL etmediğiniz OSMANLI LONCASI sizLer üzerinde derin izLer bırakmış . Zira gerçekLeştirmeye çaLıştıgınız senaryoLar bunu destekLer niteLikte .
Sizin derdiniz RoA gibi kendinizden BÜYÜK bir oluşumun yaptığı hareketlenmeleri çekememek olmasın. Loncam olsun veya olmasın (olursada) RoA'yla düşman olsun yada olmasın ben böyle büyük bir organizasyonda yer almakdan mutluluk duyarım. Zamanında RoA'lıların peşlerinden giden TLOO kendiniz olma çabası içinde olun.
Eski
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
Kullanıcı avatarı
DiSMoTi
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen DiSMoTi »

brkcm yazdı:
kalenderoglu yazdı:
takio yazdı: Senden Rica Ediyorum Bizim Üzerimizden Prim Yapmaktan Vazgec Git Kendini İlgilendiren Konularla Ugraş .. Yeter Artık Bizim Taklitimiz Olarak Dogdunuz Bizim Üzerimizden Prim Yapmaya Calısıyosunuz Artık Kendi Ayaklarınızın Üstünde Durun Dahada Yorum Atmazsan Sevinirim..
Prim yapma derdim oLsa SizinLe birLikte bu oLuşumun içinde oLurduk ! AsıL düşüncenizi buraya yansıtıyorum ; biraz ağır geLdi sanırım söyLedikLerim Hemen savunmaya geçtiniz . Benimki Bir eLeştriydi sadece .. ÜsteLik bi kaç çatLağınızı sizLere gösterdim diye prim yapma yoLunda oLdugumu düşünmeniz sizLerin bu konuLara ne kadarda eğiLimLi oLdugunuzun göstergesi .
ÜyeLerim veya şahsım üzerinde oynadıgınız oyunLarında gösterdiği bi gerçek varki görünürde ve diLde kabuL etmediğiniz OSMANLI LONCASI sizLer üzerinde derin izLer bırakmış . Zira gerçekLeştirmeye çaLıştıgınız senaryoLar bunu destekLer niteLikte .
Sizin derdiniz RoA gibi kendinizden BÜYÜK bir oluşumun yaptığı hareketlenmeleri çekememek olmasın. Loncam olsun veya olmasın (olursada) RoA'yla düşman olsun yada olmasın ben böyle büyük bir organizasyonda yer almakdan mutluluk duyarım. Zamanında RoA'lıların peşlerinden giden TLOO kendiniz olma çabası içinde olun.
bende geçtim bu yollardan alalım dışarıya ;) anlayan anladı
Dismotixfireman==>KaPTaNYaĞıZ[/center]
Kullanıcı avatarı
ZahirBey
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen ZahirBey »

atabey yazdı:Kadroların ne zaman açıklanacağı mağlum, ama... 1 hafta sonra oyunu sarsacak bir bomba yolda...
Resim
Bende Alışırım Gözlerimi Kapamaya...

ve Tanrı Ağlıyordu..

Düşünmeden konuşmanın cezası, konuştuktan sonra düşünmeye mahkum olmaktır [Hz] Ali.
Kullanıcı avatarı
baddxdream
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen baddxdream »

Exelcium yazdı:Ne oldu Bu konu Şakamı yaptınız Yoksa reklammı :D
yada hımmm yönetimmi karşı çıktı

Tabiki yönetim karşı çıktı savunmasına sıgınarak reklam yapıldı ;) Oyuncu hakkı savunacaklardı sözde yönetime karşı ama yönetim izin vermemiş :) Eski yemekleri pişirmeye benzemiyorki bu yeni projeler ;) Siz forumlara konu açmaya devam edin eski yemek oda :) Kuklacıdaki oyuncunun azına bir parmak bal sürüp senelerce kandırabilirler o potansiyel var bu gençlerde :)

ZahirBey yazdı:
atabey yazdı:Kadroların ne zaman açıklanacağı mağlum, ama... 1 hafta sonra oyunu sarsacak bir bomba yolda...
Resim
Resim :mrgreen:
kötürüya

Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen bizler ustayız o konuda oynatmayı bilen
Kullanıcı avatarı
baddxdream
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Güleyirum haline katula katula
Bi sözü geçiremedun yönetime

http://www.youtube.com/watch?v=QJCLKSTrB80

Birden aklıma bu komik olay geldi :D

Mod um bu yorumu üsttekine birleştirirmisin :) Peş peşe olmasın yorumlar

Ne diyo davut abimiz nerde azap birligi reklamını yaparkenki taş fırın erkekligin yönetim karşı çıkınca oldun light erkegi :D 1 kalori :? :P
kötürüya

Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen bizler ustayız o konuda oynatmayı bilen
Kullanıcı avatarı
baddxdream
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

RoA dan jet hızıyla cvp geldi . Yetkili isimlerin verdikleri bilgiler şu yöndeydi . Biz Tarık Menguc ün şarkısının kilibinden esinlendik . Nasıl Tarık etrafına aldıgı dansçılarla oynuyorsa bizde aynen bu şekilde oynama çabası içerisindeydik . Klipte Tarık'ın rolünü biz alıcaktık etrafımızdaki dansçılarda bizim gibi kıvrak loncalar ekipler olcaklardı . Tarık şarkının klibini bize hitaben çekmişti zaten . Tarık gibi alacaktık etrafımıza ekipleri başlıycaktık milletin gözünü boyamaya . Ama rtük engeline takıldı . Tarık rolü Oktay'a verilmiş ama etrafındaki oynatamamıştır ;) Arkadaki şakşakçılar işlerini dogru yapamıştır

http://www.youtube.com/watch?v=p5HzDq7_ ... re=related

Raiders of Anatolia

Hiç bir zaman dalga geçilcek konuma inme , işler yapma

Kızan olursa özelime mesaj düşsün gazını alırım :D
kötürüya

“Genel Sohbet” sayfasına dön