Saygılarımla ...
Herşeye Rağmen KankaX
KankaXUAsman
Gereksiz ..KankaXJoSePH yazdı:Gereksiz ..:D
Saygılarımla ...
Herşeye Rağmen KankaX
KankaXUAsman
Sizin derdiniz RoA gibi kendinizden BÜYÜK bir oluşumun yaptığı hareketlenmeleri çekememek olmasın. Loncam olsun veya olmasın (olursada) RoA'yla düşman olsun yada olmasın ben böyle büyük bir organizasyonda yer almakdan mutluluk duyarım. Zamanında RoA'lıların peşlerinden giden TLOO kendiniz olma çabası içinde olun.kalenderoglu yazdı:Prim yapma derdim oLsa SizinLe birLikte bu oLuşumun içinde oLurduk ! AsıL düşüncenizi buraya yansıtıyorum ; biraz ağır geLdi sanırım söyLedikLerim Hemen savunmaya geçtiniz . Benimki Bir eLeştriydi sadece .. ÜsteLik bi kaç çatLağınızı sizLere gösterdim diye prim yapma yoLunda oLdugumu düşünmeniz sizLerin bu konuLara ne kadarda eğiLimLi oLdugunuzun göstergesi .takio yazdı: Senden Rica Ediyorum Bizim Üzerimizden Prim Yapmaktan Vazgec Git Kendini İlgilendiren Konularla Ugraş .. Yeter Artık Bizim Taklitimiz Olarak Dogdunuz Bizim Üzerimizden Prim Yapmaya Calısıyosunuz Artık Kendi Ayaklarınızın Üstünde Durun Dahada Yorum Atmazsan Sevinirim..
ÜyeLerim veya şahsım üzerinde oynadıgınız oyunLarında gösterdiği bi gerçek varki görünürde ve diLde kabuL etmediğiniz OSMANLI LONCASI sizLer üzerinde derin izLer bırakmış . Zira gerçekLeştirmeye çaLıştıgınız senaryoLar bunu destekLer niteLikte .
bende geçtim bu yollardan alalım dışarıyabrkcm yazdı:Sizin derdiniz RoA gibi kendinizden BÜYÜK bir oluşumun yaptığı hareketlenmeleri çekememek olmasın. Loncam olsun veya olmasın (olursada) RoA'yla düşman olsun yada olmasın ben böyle büyük bir organizasyonda yer almakdan mutluluk duyarım. Zamanında RoA'lıların peşlerinden giden TLOO kendiniz olma çabası içinde olun.kalenderoglu yazdı:Prim yapma derdim oLsa SizinLe birLikte bu oLuşumun içinde oLurduk ! AsıL düşüncenizi buraya yansıtıyorum ; biraz ağır geLdi sanırım söyLedikLerim Hemen savunmaya geçtiniz . Benimki Bir eLeştriydi sadece .. ÜsteLik bi kaç çatLağınızı sizLere gösterdim diye prim yapma yoLunda oLdugumu düşünmeniz sizLerin bu konuLara ne kadarda eğiLimLi oLdugunuzun göstergesi .takio yazdı: Senden Rica Ediyorum Bizim Üzerimizden Prim Yapmaktan Vazgec Git Kendini İlgilendiren Konularla Ugraş .. Yeter Artık Bizim Taklitimiz Olarak Dogdunuz Bizim Üzerimizden Prim Yapmaya Calısıyosunuz Artık Kendi Ayaklarınızın Üstünde Durun Dahada Yorum Atmazsan Sevinirim..
ÜyeLerim veya şahsım üzerinde oynadıgınız oyunLarında gösterdiği bi gerçek varki görünürde ve diLde kabuL etmediğiniz OSMANLI LONCASI sizLer üzerinde derin izLer bırakmış . Zira gerçekLeştirmeye çaLıştıgınız senaryoLar bunu destekLer niteLikte .
atabey yazdı:Kadroların ne zaman açıklanacağı mağlum, ama... 1 hafta sonra oyunu sarsacak bir bomba yolda...
Exelcium yazdı:Ne oldu Bu konu Şakamı yaptınız Yoksa reklammı
yada hımmm yönetimmi karşı çıktı
Resim :mrgreen:ZahirBey yazdı:atabey yazdı:Kadroların ne zaman açıklanacağı mağlum, ama... 1 hafta sonra oyunu sarsacak bir bomba yolda...