İKV Yavaş Çalıştıran PC-ler İçin Çözüm !

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
halilarica07
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: İKV Yavaş Çalıştıran PC-ler İçin Çözüm !

Mesaj gönderen halilarica07 »

Olivera yazdı:Arkadaşlar Biliyorsunuzki İKV 700 MB'lik Bir Ram İle Çalışıyor ve 1GB Ram'lık Bir Pc Zaten 250 MB Windows Çalıştırdığından İKV Çok Ağır Açılabiliyor :cry:

Ancak Bu Çözüm İle Bellek Ram'ınızı 1GB'den 5 GB'ye Çıkarabilir Son Sürat Oynayabilirsiniz ;)

Denedim Masası / Performans Bilgileri ve Araçları / Görsel Efekleri Ayarla / Açılan Pencerede Gelişmiş'i Seçin ve
Sanal Bellek Başlığının Altındaki Değiştir Tuşuna Basın...

Açılan Sayfada C:'Diskini Seçin ve Özel Boyut Seçeneniği İşaretleyin ve Aşağıdaki Başlangıç Boyutu ve En Büyük Boyut'a
4046 Yazın Ayarla Tuşuna Basın Kapatın Diğer Sayfayıda Uygula Diyip Kapatın...
Bir Yazı Çıkıcaktır ! Ayarlar Değiştirildi Yeniden Başlatmalısınız Diye...
Yeniden Başlatın... Yeniden Başladığında Ram'4 GB Arttığını Görüceksiniz ;) Bir Sürücüde En Fazla 4 GB Arttırabilirsiniz D: Diski Varsa Onuda Ram'e Çevirir Ram 4GB Daha Artar Ancak 4GB Ram Havadan Gelmiyor ;) Sürücüden 4 GB Yer Gidiyor Yani 40 GB lik Harddis Varsa 36GB Kullanılabilir Oluyor İstediğinizde İptal Edebiliyorsunuz :!:
Sıradan Windowslerin Tümü 32 Bit'tir Bu Yüzden Her Sürücü 4 GB Ram Yapar...

Benim 64 Bit - 3.6 İşlemci - Direct 10 - Nividia G-force 9900 HD 2GB Ekran Kartı ve 4 GB Ram Özelliği Var ve Şuanda Ram 128 GB'ye Kadar Yükseltebildim ve Buna PC Demek Cahillik Olur :D

Sistem 57 İKV Rahat Açabileceğini Gösteriyor Donmadan ;) Sizlerde En Az 5 İKV Açacak Seviyeye Çıkarabilirsiniz PC'nizi

Herkeze İyi Oyunlar Dilerim Eğer Bu Sorunu Çok Yaşayan ve Bu Yazdyğımı Yapamayan Varsa Vİdeo Olarakda Hazırlayabilirim :arrow:

Herşey İKV Oyuncuları İçin :P

viewtopic.php?f=46&t=86356 Peki bu sorunuma bir etkisi varmı ? :D
Sabır , en büyük erdemdir.

Spooky

“Genel Etkileşim” sayfasına dön