Eksik kalmış. Sunucu açılır, bir günlük maden artırıcı, 5 kudret iksiri ve 4 paket makarna dükkandan dağıtılır. Yüce milletimiz olanları unutur. Yaparsa ikv yapar!
İstanbul Kıyamet Vakti
-
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Karaköy
Re: İnsan yerine koyup bilgi vermek bu kadar zor olmamalı ?
Re: Oyun neden kapalı
alkışla knk
- Azrailxkorucu
- İskele Babası
Size katılıyorum ex dropları ya da grup bölgesi sayısı arttırma yani öyle çok uzun süren bir işlem değil hiçbir oyun yönetimi oyuncularını mağdur edip sunucu kapatmaz burada başka bir olay var yani kimse kendini kandırıp da ayarlama yapıyorlar demesin
bilemiyorum kanka ya eğer öyle birşey için kapalı tuttuysa bilemeyeceğim ama garip olurdu bu işlerlem için oyunu bu kadar uzun süre kapatmakAzrailxkorucu yazdı: ↑02 Ağu 2024 19:05 Size katılıyorum ex dropları ya da grup bölgesi sayısı arttırma yani öyle çok uzun süren bir işlem değil hiçbir oyun yönetimi oyuncularını mağdur edip sunucu kapatmaz burada başka bir olay var yani kimse kendini kandırıp da ayarlama yapıyorlar demesin
- moderna
- Acemi Savaşçı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Kemik Kadro
Karaköy Kapalı Az Anlayış
Tüm konulara bakıyorum, herkes bir isyan peşinde, gayet oyunlarda olabilen bir problem bu emin olun sorunun ne zaman çözüleceğini bilseler yazarlardı. Yıllardır bekliyorduk emek verebileceğimiz bir sunucu oyüzden lütfen anlayışlı olalım.
Reşit
Resit
Reşıt
KEMİK KADRO
Eskiler, eskiden güzeldi...
Resit
Reşıt
Eskiler, eskiden güzeldi...
- pankuscagiz
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Ölümden Sonra
- Discord: mitwelt
Re: Sunucu Bakımı Tahminleri
Doğrumaxwell1337 yazdı: ↑02 Ağu 2024 18:02 hiçbiri değil , bunlar sadece 1dklık resle yapılabilecek şeyler
Sadece
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
- pankuscagiz
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Ölümden Sonra
- Discord: mitwelt
Re: Karaköy Kapalı Az Anlayış
Mevcut sorunun ne olduğu ve neler yapmaya çalıştıkları konusunda insanların tepkileri, bir sürü insan yanıt bekliyor 
Sadece
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
Kutay
Ahi Evran'a selamlar
- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
- Klan: Lodos
Evet yapıldıktan sonra 1 dakikalık reset ile yapılabilecek birşey, fakat o reset atılacağı anda yüzlerce kişi grup bölgelerinde saatlerini ve akçeyle aldığı iksirlerini harcıyor olacak ve buda fazlasıyla sinirlendirecektir. Bu yüzden bu tarz durumlar yaşanmaması adına herşey tamamlanmadan sunucuyu açmamaları gayet normalmaxwell1337 yazdı: ↑02 Ağu 2024 18:02 hiçbiri değil , bunlar sadece 1dklık resle yapılabilecek şeyler

- BunudaBanlayin
- Tılsım Tanığı
- Klan: Lodos
Tüm söylediklerine 1 şey hariç katılıyorum ,istanbulunsesi yazdı: ↑02 Ağu 2024 16:39 Şahsen en azından şu aşamada kopya vs olmadığı kanaatindeyim.
Karaköy sunucusu geleceğini öğrendiğimiz andan itibaren forumda bir çok arkadaşın yaptığı yapıcı eleştiriler ve öngörülerin yönetim tarafından tam olarak hesaplanamaması ile oluşan oyunda kurgusal hataların giderilmesi ile alakalı olduğunu düşünüyorum.
Örnek:
1- Oyuncuların bazı görevlerde tıkanıp kalması,
2- Oyuncuların belli görevlerde yığılma yapması
3- Sunucu gecikmesi
4- Exp sorunu ile gelen efsun değer kaybı
5- Sunucu kopmaları
Vs. Vs.
Tahmini yapılacaklar:
1- Grup bölgelerin kopya sayılarının arttırılması
2- Exp kısıtlaması
3- Akçe ile satılan iksir fiyatlarının düşmesi
4- Efsun level farkının kaldırılması yada Karaköy giriş görevinin değiştirilmesi
5- Sunucu kapasitesinin düşürülmesi ve yeni bir sunucunun daha geleceğinin haber verilmesi
Muhtemelen haftasonu ekstra yoğunluğunu en az kayıpla atlatabilmek için bugün tüm imkanları zorluyorlar.
Orti'ye ve yeni yönetime güvenim tam. Karamsar olmak için çok erken.
Karaköye giriş görevinin değiştirilmesi teklif dahi edilemez, herkes bu hedef uğrunda sınırlarını zorluyor. turkoHAMSTER'ın dediği gibi böyle birşey olduğu an 1 hafta nostalji yaşadık deyip oyunu silebiliriz. Çünkü madenin iksirin hiçbir değeri olmayan kopyanın gırla olduğu diğer sunucularda zaten full Hesaplarımız var .

Re: Karaköy Kapalı Az Anlayış
Yahu adam açınca oynarsınız illa oynamanız mı lazım 24 saat. Bu ne rahatlık yahu. Bir şeyler açıklamak zorundaymışlar.pankuscagiz yazdı: ↑02 Ağu 2024 19:15 Mevcut sorunun ne olduğu ve neler yapmaya çalıştıkları konusunda insanların tepkileri, bir sürü insan yanıt bekliyor![]()