İstanbul Kıyamet Vakti

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
gilgalath
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Karaköy

Re: Oyun neden kapalı

Mesaj gönderen gilgalath »

ikv de en üstte 1-2 eleman var herşeyin başı bu ortiyi falan getirenler onlar cepçilik yapıyor zaten o yüzden kötü bir firma da olsa türktelekoma şikayet maillerinizi atmanız lazım sesimizi duyurmak için
Kullanıcı avatarı
Sufizm
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Sufizm »

gilgalath yazdı: 02 Ağu 2024 17:50 ikv de en üstte 1-2 eleman var herşeyin başı bu ortiyi falan getirenler onlar cepçilik yapıyor zaten o yüzden kötü bir firma da olsa türktelekoma şikayet maillerinizi atmanız lazım sesimizi duyurmak için
Orti olmasa kopya 10 bin iksirle oynuyordun. Şimdi emek veriyorsun çok istemiyorsan oynama devam et hayalet sunucuda
Kullanıcı avatarı
diltemiz
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Anatolian Soldiers

Re: Sunucu Bakımı Tahminleri

Mesaj gönderen diltemiz »

Radikal yazdı: 02 Ağu 2024 17:25
istanbulunsesi yazdı: 02 Ağu 2024 16:39 Şahsen en azından şu aşamada kopya vs olmadığı kanaatindeyim.

Karaköy sunucusu geleceğini öğrendiğimiz andan itibaren forumda bir çok arkadaşın yaptığı yapıcı eleştiriler ve öngörülerin yönetim tarafından tam olarak hesaplanamaması ile oluşan oyunda kurgusal hataların giderilmesi ile alakalı olduğunu düşünüyorum.

Örnek:

1- Oyuncuların bazı görevlerde tıkanıp kalması,
2- Oyuncuların belli görevlerde yığılma yapması
3- Sunucu gecikmesi
4- Exp sorunu ile gelen efsun değer kaybı
5- Sunucu kopmaları

Vs. Vs.

Tahmini yapılacaklar:

1- Grup bölgelerin kopya sayılarının arttırılması
2- Exp kısıtlaması
3- Akçe ile satılan iksir fiyatlarının düşmesi
4- Efsun level farkının kaldırılması yada Karaköy giriş görevinin değiştirilmesi
5- Sunucu kapasitesinin düşürülmesi ve yeni bir sunucunun daha geleceğinin haber verilmesi

Muhtemelen haftasonu ekstra yoğunluğunu en az kayıpla atlatabilmek için bugün tüm imkanları zorluyorlar.

Orti'ye ve yeni yönetime güvenim tam. Karamsar olmak için çok erken.
örneklerinden biri bile olsaydı şu zamana kadar bence şu konuyla ilgileniyoruz diye belirtip insanları haberdar ederlerdi belli ki yine bir yerde patlak var kopya hile artık nedir bilmiyorum ama düşüncem bu yönde.
Grup bölgelerinde EXP kısıtlaması (slotlardan gelecek olan EXP'nin azaltımı)ile ilgili açıklama yapıldı hocam oyun içerisinde GM Borgia tarafından forumda bununla ilgili konu açmıştım,
GM'de üstüne bu konuyla ilgili açıklamada yaptı,

İlgili konunun linki aşağıda mevcut,

viewtopic.php?t=174297

Resim

⋱ ▒ ♖ ώ ε ♖ ค я ε ♖ ร σ Ł đ ί ε я ร ♖ ▒ ⋰
☪ 𝒜 𝓃 𝒶 𝓉 ℴ 𝓁 𝒾 𝒶 𝓃 𝒮 ℴ 𝓁 𝒹 𝒾 ℯ 𝓇 𝓈 ☪
▒ ⋰ ▒ ⊽ ⊽ тαηıтıм кσηυмυzα gιтмєк ιcιη ⊽ ⊽ ▒ ⋱ ▒
Kullanıcı avatarı
gilgalath
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

kanka siz harbi mazlumsunuz he ben oyunu oynamıyordum karaköy açılana yıllardır... ben eşek miyim kopya varken oynayayım?
şu tayfa beni harbiden geriyor ne irite edici adamsınız padişah çekiyonuz işini yapanı alkışlayacak mıyız dostum her sabah çöpçüleri alkışlayalım oooo ne güzel aldılar çöpü diye.
yani şu tür yorum atanlar gerçekten pathetic
Kullanıcı avatarı
pankuscagiz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Ölümden Sonra
Discord: mitwelt

Mesaj gönderen pankuscagiz »

Karaköydeki bosslara İfrit mekaniği getirilse harika olur
Sadece
Kutay

Ahi Evran'a selamlar

Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
Kullanıcı avatarı
steppenwolf
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen steppenwolf »

Sufizm yazdı: 02 Ağu 2024 17:54
gilgalath yazdı: 02 Ağu 2024 17:50 ikv de en üstte 1-2 eleman var herşeyin başı bu ortiyi falan getirenler onlar cepçilik yapıyor zaten o yüzden kötü bir firma da olsa türktelekoma şikayet maillerinizi atmanız lazım sesimizi duyurmak için
Orti olmasa kopya 10 bin iksirle oynuyordun. Şimdi emek veriyorsun çok istemiyorsan oynama devam et hayalet sunucuda
Kesinlikle katılıyorum.
Kullanıcı avatarı
maxwell1337
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen maxwell1337 »

hiçbiri değil , bunlar sadece 1dklık resle yapılabilecek şeyler
Kullanıcı avatarı
pankuscagiz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Lonca: Ölümden Sonra
Discord: mitwelt

Re: İnsan yerine koyup bilgi vermek bu kadar zor olmamalı ?

Mesaj gönderen pankuscagiz »

gilgalath yazdı: 02 Ağu 2024 17:29 kanka işte bak sizin dediğiniz tarzda güncellemeler önce test serverine gelir normal servere gelmez o yüzden bu durum onlarla alakalı değil bambaşka birşey bu bence o kadar eminim size söylüyorum biraz mantık yürütelim ve o tarzda güncelleme olsaydı bunu bağıra bağıra önden söylerlerdi bize emin olun ve tüm sunucuları kapatırlardı
sen de haklısın dostum.. bir de aklıma şey takıldı hani sunuculardaki doluluk oranları artık gerçeği gösteriyordu? sabahtan beri kapalı olan sunucu hala çok kalabalık gözüküyor, benim de aklıma sürpriz bir bakım gibi geliyor. gün bitti hala tam bir açıklama yok, bakalım. bizi nasıl sürprizler bekliyor göreceğiz :') aşırı karamsar olmalı mı bilmiyorum
Sadece
Kutay

Ahi Evran'a selamlar

Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenlerin Norm Düzenlemesi Şimdi Değilse Ne Zaman?
Kullanıcı avatarı
gilgalath
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

ama kopya hilesini görüp anında müdahale ettiyse helal olsun başım gözüm üstüne sıfır sıkıntı bekleriz.
Ama işte karşındaki toplulukla iletişim kurmayınca ya da kuramayınca bizde haklı olarak sinirleniyoruz ve eşek yerine koyulduğumuzu düşünüyoruz envai çeşit şey geliyor aklımıza. İletişimin önemi çok büyük ve ikv de en büyük eksik bu bakalım ne olacak hayırlısı.
Pasaxkurt
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Discord: Toutestalle

Mesaj gönderen Pasaxkurt »

Sizin iki vazifeniz var birincisi her ay plus paket almak.
İkincisi akçeleri çekip pot, arttırıcı almak.
Sizin yenilikle, geliştirmeyle, sunucu hakkında bilgiyle ne işiniz var ? (!)

Resim
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön