Yaw hiç bir şey yapmadan blok yemişim

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
IGGI
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Madalyon

Re: Yaw hiç bir şey yapmadan blok yemişim

Mesaj gönderen IGGI »

BuLveYOKET yazdı: 29 Mar 2023 02:26 Biz 2018 de deli gibi maden çekerken oyuna kopyadan dolayı 2020 de çok insan başladı ve bunlar hiçbirşey yapmadan full karakterlere bir anda sahip oldular. Atılan blokların genel olarak haksız yere olduğunu zannetmiyorum 😁
Yav doğru söylüyorsun da. Benim hesabım 29lwlden beri var. Ona da blok atılmış. Ayrıca 2020den sonra adam para ile de almış olabilir hesabını. Sonuçta bu da haksızlık oluyor.
Nego
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Nego »

Selam aleyküm belki benim gibi bir çok kişi mağdurdur benim hesabımda daha önce kopya vs hiç birşey yapılmamıştır hepsi el emeğim 7 aydır oyuna geri döndüm ama bu süreç içerisinde sürekli oyun böyle sorunlsr yaşıyordu en son gelip bizede bulaştı burada da söylüyorum hesabımda bir parçada emeğinin veya karşlığı verilmemiş birşey görürseniz değil 2084 sonsuz blok atın haksız yere mağdurum ve bu konuda kimse yardımcı olmuyor desteğe yazıyorum bakan yok sağda solda dc gruplarında Facebook gruplarında kopyacılar satışta oyuna devam ediyor kendileri söylüyorlar onların böyle bir sorun yaşayacağı yerde biz yaşıyoruz
yuself77
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen yuself77 »

Hesabında ki toplu olan şeyler nelerdi mesela diceksin ki ticaret yaptım aldım.. Sonuçta aldığın şeyler kopya buda yeterli bir sebep oluyor. Kopya yapmamışsın ama kopya olan şeyleri toplu olarak almışsın
Nego
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Nego »

Tamamda ben sadece alışveriş yaptım o kadar yüklü bir alışverişimde olmadı üretim için şeyler şimdi benim bunu desteğemi bildirmem lazım alışveriş yaptığımı
yuself77
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

mesela kaç bin maden aldın.. Ben hatırlıyorum maden çekiyorduk adada :) 2000 3000 bin mantar 20 tane falan ganoderma alabiliyorduk ve bu 1 ay içinde arttırıcı ile saatlerce maden çekmekten bahsediyorum. Şimdi sen tek alışverişte 1000 tane gano alabilir misin mantık olarak
yuself77
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

BuLveYOKET yazdı: 29 Mar 2023 02:26 Biz 2018 de deli gibi maden çekerken oyuna kopyadan dolayı 2020 de çok insan başladı ve bunlar hiçbirşey yapmadan full karakterlere bir anda sahip oldular. Atılan blokların genel olarak haksız yere olduğunu zannetmiyorum 😁
Arttırıcı alıp adada def charla ne maden çektik beaaa :D az önce onu yazdım şimdi arkadaşların hesaplarında toplu madenler var diyorlar ki emekle yaptım.. Ben 1 ayda arttıcı ile 20 gano zor alıyordum şimdi millet 50k 100k diyor. Nasıl bir emekle bu madeni buluyorsun? Diyorlar ki alışveriş yaptım, ticaret yaptım kazandım.. Kardeşim örnek veriyorum m2 3 e 500k maden veriyorsun biz 1 grup holde maden çekip xenotim kastık. Sen geldin bir halley reçeteye 20k kopya xenotim aldın mantıklı mı? Emek nerede sorması ayıptır....
Nego
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Nego »

Ben bu oyunu yeni oynamıyorum zamanı geldi bir maden başında saatlerce durdum o kadar oğraştım burda emek nerde diyorsun anlatayım sana gidipte kopya yapmadım veya hile yapmadım ihtiyacım olanı oyun içi eşyalarımı satarak aldım o takıları tılsımları veya boslardan düşürdüğüm reçeteler karşılığında aldım bunlar emek değil mi sen gelmiş bana 5 10 yıl öncesinden bahsediyorsun o zamanla şuanki zaman birimi
Nego
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen Nego »

Sizden ricam birşeye yorum yaparken biraz mantıklı düşünürek yazın arkadaşlar gelip bana geçmişi anlatıp durmayın ben o geçmişte sabahlara kadar uyumadan oynadığım günleri biliyorum ben şuanki durumdan bahsediyorum geçmişten değil biraz mantıklı düşünün bu hesap olayların içinde bir çok mağdur kişi var
yuself77
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Kesinlikle yanlışsın... O zaman şöyle söyleyeyim sana emeğinle düşürüp kazandığın şeyleri ihtiyacın olduğu için emek hırsızlarından kopya madenler iksirler alarak ziyan etmişsin.. Eminim düşürdüğün bir reçeteye 200 bin maden 500 bin iksir vs vs vs aldın hakkın mı ? :D
frknctn05454
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen frknctn05454 »

Arkadaşlar herkes kopyanın kaymağını yedi kimde ağlamasın yok yapmadım yok etmedim. Biri car almış ne suçu var diyor oyunda hesap satışı zaten yasak ? :') :') :') Herkes hakettiği cezayı almış ki daha da devamı gelecektir. Herkes ders olsun oyunu adam gibi oynayın. Benim hesaplarım neden hiç banlanmamış bak sen şu işe bende hiç bişey yapmadım oysaki :') :')

“Genel Etkileşim” sayfasına dön