Yaw hiç bir şey yapmadan blok yemişim
- IGGI
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Madalyon
Re: Yaw hiç bir şey yapmadan blok yemişim
herhangi bir açıklama da yapılmamış ticket için id gönderilmemiş telefona gönderin de itiraz edelim
- djprensapo
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: L o R Ds
bende yedim umarım acarlar..
artı bu hata üzerine hediye vermelisiniz !
artı bu hata üzerine hediye vermelisiniz !
-
- Acemi Savaşçı
Banlardan sonra herkes post açmaya başladı şimdi o kopya yapıp oyunda millete şu kadar iksirim var bütün istediğimi alırım diye şov yapanlar post paylaşıp ağlayıp oyunun kapanmasını istiyor hadi kardeşim az öteye ağlamaya hadi
-
- Salgın Koruyucusu
Merhaba iyi forumlar. A dan Z ye her hareketine kefil olduğum mareşal hesabım 2084 yılına kadar bloklanmış. Sebebi nedir? Bir açıklama yapmanızı istiyorum her haliyle hesabıma kefilim. Herhangi bir kopya yasa dışı herhangi bir şey zerre söz konusu değildir. Eğer varsa da bana bunu kanıtlayabilir misiniz kanıt karşılığında bütün hesaplarımın kapatılmasını da ek olarak talep ediyorum. Gerekli açıklamayı yapmanızı rica ediyorum.
Oyuna arada girip savaşıp çıkıyordum hesabımda daha önce kopya dahi olmadı oyun kapatıp açtılar girip bir bakayım dedim hesabıma 2084 e kadar blok atmışlar heran gibi bir açıklama dahi yapılmadı çoğu kişi diyor ki hesaplar incelemeye alındı alındıysa neden 2084 e blok atıyorlar anlamış değilim bir kaç kişin yaptığı hatadan dolayı bir çoğumuz burda mağduruz o kadar para yatırıp silah parlatım emek verdim ama şuan hepsi çöpe gitti
- IGGI
- İskele Babası
- Lonca: Madalyon
Anlaşıldı. Random blok atmışlar.
-
- Salgın Koruyucusu
Merhaba iyi forumlar. A dan Z ye her hareketine kefil olduğum mareşal hesabım 2084 yılına kadar bloklanmış. Sebebi nedir? Bir açıklama yapmanızı istiyorum her haliyle hesabıma kefilim. Herhangi bir kopya yasa dışı herhangi bir şey zerre söz konusu değildir. Eğer varsa da bana bunu kanıtlayabilir misiniz kanıt karşılığında bütün hesaplarımın kapatılmasını da ek olarak talep ediyorum. Gerekli açıklamayı yapmanızı rica ediyorum.
- djprensapo
- Salgın Koruyucusu
- Lonca: L o R Ds
61 yıl blok alan hesapları hangi gerekçe ile blokladınız. neden bi açıklama yapma nezaketinde bulunmuyorsunuz.
blokladığınız hesaba toplam 164 bin akçe alındı sebepsizce ban atmak kabul edilemez

blokladığınız hesaba toplam 164 bin akçe alındı sebepsizce ban atmak kabul edilemez
-
- İskele Babası
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Lonca: Sonuna Kadar
Biz 2018 de deli gibi maden çekerken oyuna kopyadan dolayı 2020 de çok insan başladı ve bunlar hiçbirşey yapmadan full karakterlere bir anda sahip oldular. Atılan blokların genel olarak haksız yere olduğunu zannetmiyorum 
Sonuna Kadar - Beyazköşk
#DELERİM
#SAPLARIM
#DELERİM
#SAPLARIM