Akçeye Dur Diyoruz Kampanyası
Re: Akçeye Dur Diyoruz Kampanyası
moba tarzı oyunlarda "respawn" olayı vardır. belli bir bölgeyi ele geçirmek gerekir. sadece pvp değil aynı zamanda pve slotlarıda oyun içerisine dahil olur. yani tam bir kaos ortamı. strateji belirlenmez ise düşman kolaylıkla savunulan tarafı yok edebilir. mmorpg oyunları gibi değil yani. git baskın yap kes gel mantığı yoktur.
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Donquixote Family
Evet çok haklısınız fakat bunun aksini söylemedim zaten.Caffeine yazdı: ↑14 Nis 2017 01:01 moba tarzı oyunlarda "respawn" olayı vardır. belli bir bölgeyi ele geçirmek gerekir. sadece pvp değil aynı zamanda pve slotlarıda oyun içerisine dahil olur. yani tam bir kaos ortamı. strateji belirlenmez ise düşman kolaylıkla savunulan tarafı yok edebilir. mmorpg oyunları gibi değil yani. git baskın yap kes gel mantığı yoktur.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
strateji ile ne alakası var demişsinde o yüzden dedim yani.SkyBlue yazdı: ↑14 Nis 2017 10:46Evet çok haklısınız fakat bunun aksini söylemedim zaten.Caffeine yazdı: ↑14 Nis 2017 01:01 moba tarzı oyunlarda "respawn" olayı vardır. belli bir bölgeyi ele geçirmek gerekir. sadece pvp değil aynı zamanda pve slotlarıda oyun içerisine dahil olur. yani tam bir kaos ortamı. strateji belirlenmez ise düşman kolaylıkla savunulan tarafı yok edebilir. mmorpg oyunları gibi değil yani. git baskın yap kes gel mantığı yoktur.
- SkyBlue
- Dış Şehir Gezgini
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Donquixote Family
Strateji türü ile alakası yok dedim. Oyunun asıl türü MOBA. MOBA oyunlarda tabiki takımınızın uygulaması gereken bir strateji vardır dedim. Lütfen dikkatli okuyun.Caffeine yazdı: ↑14 Nis 2017 11:50strateji ile ne alakası var demişsinde o yüzden dedim yani.SkyBlue yazdı: ↑14 Nis 2017 10:46Evet çok haklısınız fakat bunun aksini söylemedim zaten.Caffeine yazdı: ↑14 Nis 2017 01:01 moba tarzı oyunlarda "respawn" olayı vardır. belli bir bölgeyi ele geçirmek gerekir. sadece pvp değil aynı zamanda pve slotlarıda oyun içerisine dahil olur. yani tam bir kaos ortamı. strateji belirlenmez ise düşman kolaylıkla savunulan tarafı yok edebilir. mmorpg oyunları gibi değil yani. git baskın yap kes gel mantığı yoktur.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
~ Mihawk ~
Her daim
- CHAPPIE
- Meteor Kaşifi
- Klan: Lodos
- Lonca: Winter Is Coming
hadi gene iyisiniz. Akçeler kaldırıldı, satışı yok artık
inşallah dedikleri gibi playstore'da sorun falan yoktur da gerçekten kaldırılmıştır bu zırva. ikvnin en güzel zamanları akçeden önceki zamanlarıdır ve kaldırılmasının bu oyunun kaymağını yiyenlerden başka kimseye bi zararı olmayacaktır. heyecanla takip ediyorum umarım geri gelmez.