Yine de bir açıklama gelmeden kesin konuşmayalım.Tersi olur ise hayal kırıklığı olabiilirtedashii yazdı:Merhaba,
Yılbaşı dönemlerinde açıklama yapılacağını hala üstüne basarak söylüyorum. Kimseyi trollemek gibi amacım yok, tek bildiğim açıklamanın yılbaşı dönemlerinde olacağıdır. Güncellemenin geliceğini söylediğim iletilerin dışındaki tüm iletiler tamamen kendi fikrimdir.
Hayırlı olsun
- kurtcuozii
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Re: Hayırlı olsun

Afanesiyevo
Hayal kırıklığı diye birşey söz konusu olamaz. Yılbaşını bekleyin. Umudunuzu yitirmeyinkurtcuozii yazdı:Yine de bir açıklama gelmeden kesin konuşmayalım.Tersi olur ise hayal kırıklığı olabiilirtedashii yazdı:Merhaba,
Yılbaşı dönemlerinde açıklama yapılacağını hala üstüne basarak söylüyorum. Kimseyi trollemek gibi amacım yok, tek bildiğim açıklamanın yılbaşı dönemlerinde olacağıdır. Güncellemenin geliceğini söylediğim iletilerin dışındaki tüm iletiler tamamen kendi fikrimdir.Lakin ümidimizi de kaybetmeyelim..
WesTSooN
- kurtcuozii
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: Raiders Of Anatolia
Hadi işallah diyelim bakalım.tedashii yazdı:Hayal kırıklığı diye birşey söz konusu olamaz. Yılbaşını bekleyin. Umudunuzu yitirmeyinkurtcuozii yazdı:Yine de bir açıklama gelmeden kesin konuşmayalım.Tersi olur ise hayal kırıklığı olabiilirtedashii yazdı:Merhaba,
Yılbaşı dönemlerinde açıklama yapılacağını hala üstüne basarak söylüyorum. Kimseyi trollemek gibi amacım yok, tek bildiğim açıklamanın yılbaşı dönemlerinde olacağıdır. Güncellemenin geliceğini söylediğim iletilerin dışındaki tüm iletiler tamamen kendi fikrimdir.Lakin ümidimizi de kaybetmeyelim..

Afanesiyevo
İKV ile alakalı yenilik duyurusunun geleceğini düşünmüyor düşünmediğim gibi başka bir fikir ortaya atıyorum bilen biliyor zaten new mmorpg projesini çıksa çıksa bu oyunla ilgili duyuru çıkar tabi bunun ikv ile alakası olur mu bilmiyorum fakat 2012 yılından beri geliştirilen ve gizli tutulan bir oyun
- METANET
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: HICRET
Yeni bir oyun bence mantıksız olan ve verilmiş emeklerin bu güne taşıdığı ikv yi geliştireceklerine yeni oyun getirmeleri mantıksız hem de yabancı MMORPG oyunlar şu aralar birbiriyle bir hayli rekabette. Demem o ki olan bir şeyi güzelleştirmek, olmayan bir şeyi gerçekleştirmekten daha iyidir. Yeni bir oyun iyi ama eski oyun geliştirilirse mükemmel olur.EYUNAL yazdı:İKV ile alakalı yenilik duyurusunun geleceğini düşünmüyor düşünmediğim gibi başka bir fikir ortaya atıyorum bilen biliyor zaten new mmorpg projesini çıksa çıksa bu oyunla ilgili duyuru çıkar tabi bunun ikv ile alakası olur mu bilmiyorum fakat 2012 yılından beri geliştirilen ve gizli tutulan bir oyun