Hayırlı olsun

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
kurtcuozii
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Raiders Of Anatolia

Re: Hayırlı olsun

Mesaj gönderen kurtcuozii »

tedashii yazdı:Merhaba,
Yılbaşı dönemlerinde açıklama yapılacağını hala üstüne basarak söylüyorum. Kimseyi trollemek gibi amacım yok, tek bildiğim açıklamanın yılbaşı dönemlerinde olacağıdır. Güncellemenin geliceğini söylediğim iletilerin dışındaki tüm iletiler tamamen kendi fikrimdir.
Yine de bir açıklama gelmeden kesin konuşmayalım.Tersi olur ise hayal kırıklığı olabiilir :) Lakin ümidimizi de kaybetmeyelim..
Resim

Afanesiyevo
Kullanıcı avatarı
tedashii
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen tedashii »

kurtcuozii yazdı:
Yılbaşı dönemlerinde açıklama yapılacağını hala üstüne basarak söylüyorum. Kimseyi trollemek gibi amacım yok, tek bildiğim açıklamanın yılbaşı dönemlerinde olacağıdır. Güncellemenin geliceğini söylediğim iletilerin dışındaki tüm iletiler tamamen kendi fikrimdir.
Yine de bir açıklama gelmeden kesin konuşmayalım.Tersi olur ise hayal kırıklığı olabiilir :) Lakin ümidimizi de kaybetmeyelim..
Hayal kırıklığı diye birşey söz konusu olamaz. Yılbaşını bekleyin. Umudunuzu yitirmeyin
WesTSooN
Kullanıcı avatarı
kurtcuozii
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Raiders Of Anatolia

Mesaj gönderen kurtcuozii »

tedashii yazdı:
kurtcuozii yazdı:
Hayal kırıklığı diye birşey söz konusu olamaz. Yılbaşını bekleyin. Umudunuzu yitirmeyin
Hadi işallah diyelim bakalım.
Resim

Afanesiyevo
Kullanıcı avatarı
EYUNAL
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi

Mesaj gönderen EYUNAL »

İKV ile alakalı yenilik duyurusunun geleceğini düşünmüyor düşünmediğim gibi başka bir fikir ortaya atıyorum bilen biliyor zaten new mmorpg projesini çıksa çıksa bu oyunla ilgili duyuru çıkar tabi bunun ikv ile alakası olur mu bilmiyorum fakat 2012 yılından beri geliştirilen ve gizli tutulan bir oyun
Kullanıcı avatarı
METANET
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: HICRET

Mesaj gönderen METANET »

EYUNAL yazdı:İKV ile alakalı yenilik duyurusunun geleceğini düşünmüyor düşünmediğim gibi başka bir fikir ortaya atıyorum bilen biliyor zaten new mmorpg projesini çıksa çıksa bu oyunla ilgili duyuru çıkar tabi bunun ikv ile alakası olur mu bilmiyorum fakat 2012 yılından beri geliştirilen ve gizli tutulan bir oyun
Yeni bir oyun bence mantıksız olan ve verilmiş emeklerin bu güne taşıdığı ikv yi geliştireceklerine yeni oyun getirmeleri mantıksız hem de yabancı MMORPG oyunlar şu aralar birbiriyle bir hayli rekabette. Demem o ki olan bir şeyi güzelleştirmek, olmayan bir şeyi gerçekleştirmekten daha iyidir. Yeni bir oyun iyi ama eski oyun geliştirilirse mükemmel olur.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön