Retaliation-YollugTigin-IıIıIYaMaNIıIıI Günlüğü
Re: YaMaN-Retaliation Günlüğü
Ödülün için tebrikler , gerçekten haketmiştin kazanmana çok sevindim . Tekrardan başarılar saygılar ve sevgiler
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Sunucu: Eminönü
Yorumun ve iyi dileklerin için teşekkür ederim.roselen yazdı:Ödülün için tebrikler , gerçekten haketmiştin kazanmana çok sevindim . Tekrardan başarılar saygılar ve sevgiler![]()
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Merhaba Sevgili Günlük;
Bugün oyuna geç girdim.Klasik Hol maceramız oldu.Allah'a şükürler olsun ki bugün de Hasan dostuma olan borcumda bir gelişme oldu.Ardından bugün doğum günü olan Batu dostumuzun doğum gününü kutladık.Kendi şifacısının görevleri varmış Meran'da.Ona yardımcı oldum.Neyse detayları aşağıda konuşuruz,biz başlayalım.
Güzel bir başlangıç yaptım ama devamı maalesef ki gelmedi.Bu sefer de akrepleri avladık ve 1 adet Peptit Klorotoksin düştü.
Güzel,efsunlu bir golf sopası düştü.Öhö öhö...Özür dilerim Topaz Hint Sopası.Ancak çantada görünümü biraz golf sopasını andırıyor.
İkinci mi derken oyuna geldik.Yine kandırdılar.
Son olarak da Batu dostumuzun Meran görevlerini yaparken Likit Kristal düştü ayaklarımın ucuna.Meran görevlerinden sonra gidip Çeteci Mağaraya baskın düzenledik Tolga dostumuz için.
Günün Sözü:
Bugün eğer yapmazsam olurum yarın pişman,
Dediklerini yaptığı için olabilir insan yarın pişman. -Sagopa Kajmer(Dalgın adlı parçasından)
Bugünlük böyleydi günlük,başka yazıda görüşmek dileğiyle esen kal!
Avatar yakışmış façan yansın karşimm
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Eyvallah karşiim.mstfmrt yazdı:Avatar yakışmış façan yansın karşimm![]()
[Evlerden Irak yazarken gözümde canlandı böyle konuşanlar.
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
Merhaba Sevgili Günlük;
Bugün güzel,hareketli,ilerleyen saatlerde sıkıcı sonra KP avına çıkınca tebessüm ettirici bir gündü.Yani karışıktı.Allah'a şükürler olsun ki bugün Hol'de yine karlı çıktım.Hasan dostum her ne kadar acelesi yok dinlen dese de ben kendi rızamla devam ettim.Güzel bir gündü.Umarım dün ve böyle günler devam eder.Yani materyallı,karlı şeyler.Bilirsin günlük,hep arkadaşlarımı izledim ve keşke bana da düşse dedim.Son 2-3 gündür şansım yerinde.(Şimdi bunu söyledik yarın başımıza gelmeyen kalmaz)Neyse o zaman,biz başlayalım,aşağıda devam ettiririz bu konuyu.
Sabah Batu dostumuzun Dev Komodo görevini yaparken orada bulunan Safir madenini çektim.Değeri düşük bir materyal ama tek çekişte 2 defa üst üste gelen Turuncu Safirler ilgimi çekti.
Daha sonra Batu'nun Hol görevlerine geçtik.Islah [46] görevini yaparken bana da Örümcek Salgısı düştü.
Ve de bir reçete.İnanır mısınız bilmem ama aynı reçete ilerleyen saatlerde de düştü.
Sonra Burak arkadaşımızın basacağı yeni tılsımda(tılsımı hatırlamıyorum
Oradan Dev Ana'ya geçtik görevler için.Çeteciler yıkılınca yeni bir ekip kurduk ve başına Hasan dostumuz,reisimiz,padişahımızı geçirdik.
Kendini bilmez deyyus bir Çeteci Muhafızı Hasan padişahımıza suikastte bulundu."Tez kellesini vurun!" dedi Hasan padişahımız ve ben de kelleyi vurmaktan öte balyozla ezdim.
Forumdan tanıştığımız Krasty,Tolga'ya yardım ederken düşen Budaksız Abanoz
Tılsımda geriye kalan ana hedefimiz,Peptit Klorotoksin düştü.Sevindim,sevindik.
İkincisi de düşünce lonca kanalında zaten bağırarak yazmıştım AVADA KEDAVARA diye.Toplamda elimizde 3 tane oldu son 1 tane kaldı.
Daha sonra akrepler bana sırtını çevirdi.2-3 defa tılsım verdiler.Küstüm onlara.Son bir kez kıyak geçtiler ama bu materyal değil,bir Osmiridyum Gümüş Diş'ti.
Günün Sözü:
Fikirlerinizi karanlık bir odaya kapatırsanız,onlar sizi karanlık şeylere yöneltirler.Bu yüzden kapıyı her daim aralık bırakmalısınız. F.Yaman
Bugünlük böyleydi günlük,başka yazıda görüşmek dileğiyle esen kal!
- Retaliation
- Cin Sigorta Üyesi
-Bilgi Köşesi(Bilgi Şöleni)-
Sirkeci Garı
Sirkeci Garı, II. Abdülhamit devrinde İstanbul'un Avrupa Yakası'nda inşa edilen tren garıdır. TCDD'nin, Haydarpaşa Garı ile birlikte İstanbul'daki iki ana istasyonundan biridir. Kısa süre önce İBB'ye devredilmiştir.
Sirkeci Garı'nın bulunduğu yerde daha önce geçici olarak yapılan küçük bir istasyon mevcuttu. Alman mimar August Jachmund tarafından planı çizilen şimdiki gar binasının yapımında granit mermer ve Marsilya Aden'den getirilen taşlar kullanılmıştır. 11 Şubat 1888 günü temeli atılan gar, 1890'da tamamlanmış ve binanın açılışını 3 Kasım 1890'da II. Abdülhamid adına Ahmed Muhtar Paşa yapmıştır.
Binanın yan cephesinde garın hizmete girdiği tarih, hem rumi takvime hem de miladi takvime göre yazılmıştır.
İnşa edildiği yıllarda denize çok yakın olan Sirkeci Garı'nın çevresi zaman içinde büyük bir değişime uğramıştır. Garın lokantası 1950'li ve 1960'lı yıllarda tanınmış yazar, gazeteci ve diğer şahısların buluşma noktası olur. Paris'ten kalkan Şark Ekspresi uzun yıllar bu istasyona yolcu indirmiş ve buradan yolcu almıştır.
Keyifli Forumlar.
Holde benim yokluğumu aratma düşenler hayırlı olsun. Akreplere selamlarımı ilet.