Büyücü Ezilmesi & Şanssızlığı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Re: Büyücü Ezilmesi & Şanssızlığı

Mesaj gönderen berkan587 »

melihbey yazdı:Hayır arkadaşlar bahsetmek istediğim şey şu arkadaşımız şifacıda element item giyerse demiş buzun sadece kritiğini kullanıcaz )yavaşlatma özelliğinden dolayı) 2.bir konu ise zehir bu oyunun en az vuran büyü yeteneği aksini idda ayrıca emin olun şifacının size attığı zehirleri boza boza ilk önce onun kudretini bitirirsiniz yüzde 3'de bir bozma ihitimali var sonuçta ayrıca zehirle 1000 vurabilen kimseyi görmedim şuana dek 0 dirençte dahi direncimizin 700'lere yakın bir değer aldığını düşünürsek zehirle kazanmazı imkansız .. (he diyelim ki şifacının zehrini bozamıyoruz ve bize yaklaşıyor. yapmamız gereken şey çok basit direnc itemleri bir kenara bırakıp max itemlerimizi giyiyoruz şifacının üzerinde max itemler olduğundan canını çok seri bir şekilde indirebilirz ya üstündeki itemlere 3 bin can basıp 6*bin 7 bin hasarları yemeye devam edicek yada iyileştirme item giyicekki bu en saçması 3. ve son olarak bunu okumakla öğrenemessiniz istediğiniz yetenek dağılımnı yapın ve bir büyücüden size abanmasını isteyin eğer 2.kez can basamadan ölürseniz şaşırmam :D(burda bahsettiğim büyücü tüm çemberlitaş itemleri dizili 2311 meteorite sahip büyücü'lerdir.
Çemberlitaş'taki asit itemleri dizili olan bir şifacının asiti gazapla 2660,gazapsız 2100 oluyor.Kritik gelirse 3 vuruş gibi bir vuruşla büyücüyü kesebiliyor :) Ben şahsen bir büyücünün kolay kolay şifacıyı kesebileceğini sanmıyorum.Büyücünü direncini 500 asit direnci bile olsa bu hasarı yarı yarıya indirir.Kendisininde Hasarları baya azalmış olur.
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
yaLnizadam66
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Anka
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen yaLnizadam66 »

Tekrarlıyorum varsa vs atacak şifacı arkadaşlar ben büyücüyüm Eminönü Sunucusu /f kyLex
kyLex

*

teKzad

*

EMiN
Kullanıcı avatarı
saltour100
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak
Lonca: United İndead

Mesaj gönderen saltour100 »

Büyücü bi kırsa cemberi caksa herkes pert :D
Catashrop (L)
Mumyanınlaneti (A)
Yerinesevmem (A)

Resim
Kullanıcı avatarı
AfoRozCuPaPazZ
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Lonca: #Yalnızlar Rıhtımı

Mesaj gönderen AfoRozCuPaPazZ »

En İyi Karakter Şifacı Olmasına Karşın İtemleri, Kullanması ve Kasması En zor Olan karekterde Şifacı..
Hükmün Varsa Yargıla Paşam..!
            • IIxReCoVeRYxII
              AfoRozCuPaPazZ
              LeoPaRII

KaNkaXasLaN
Mücadelemiz Son Nefer, Son Nefes, Son Damla Kana Kadardır.
Kullanıcı avatarı
melihbey
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Nefer Team

Mesaj gönderen melihbey »

berkan587 yazdı:
melihbey yazdı:Hayır arkadaşlar bahsetmek istediğim şey şu arkadaşımız şifacıda element item giyerse demiş buzun sadece kritiğini kullanıcaz )yavaşlatma özelliğinden dolayı) 2.bir konu ise zehir bu oyunun en az vuran büyü yeteneği aksini idda ayrıca emin olun şifacının size attığı zehirleri boza boza ilk önce onun kudretini bitirirsiniz yüzde 3'de bir bozma ihitimali var sonuçta ayrıca zehirle 1000 vurabilen kimseyi görmedim şuana dek 0 dirençte dahi direncimizin 700'lere yakın bir değer aldığını düşünürsek zehirle kazanmazı imkansız .. (he diyelim ki şifacının zehrini bozamıyoruz ve bize yaklaşıyor. yapmamız gereken şey çok basit direnc itemleri bir kenara bırakıp max itemlerimizi giyiyoruz şifacının üzerinde max itemler olduğundan canını çok seri bir şekilde indirebilirz ya üstündeki itemlere 3 bin can basıp 6*bin 7 bin hasarları yemeye devam edicek yada iyileştirme item giyicekki bu en saçması 3. ve son olarak bunu okumakla öğrenemessiniz istediğiniz yetenek dağılımnı yapın ve bir büyücüden size abanmasını isteyin eğer 2.kez can basamadan ölürseniz şaşırmam :D(burda bahsettiğim büyücü tüm çemberlitaş itemleri dizili 2311 meteorite sahip büyücü'lerdir.
Çemberlitaş'taki asit itemleri dizili olan bir şifacının asiti gazapla 2660,gazapsız 2100 oluyor.Kritik gelirse 3 vuruş gibi bir vuruşla büyücüyü kesebiliyor :) Ben şahsen bir büyücünün kolay kolay şifacıyı kesebileceğini sanmıyorum.Büyücünü direncini 500 asit direnci bile olsa bu hasarı yarı yarıya indirir.Kendisininde Hasarları baya azalmış olur.

Bakın bu konu açıldığından beri söylediğim tüm cümleler büyücülerin çok ezik olduğunu belirtenlere karşı bi tavır niteliğindedir. Evet büyücü şifacıdan daha gü.lü lakin (birçoğumuzunda bildiği gibi ikv'de herşey şans kritik kimin kritği çok gelirse ws'yi o kazanır mantığı oluşmuş ikv'de bu 29 levellerde böyleydi 39 levellerde nirvana yaptı oyuna savunma saldırı gibi değerler kattı şimdi 49 levellerde ise alışılmışa bir geri dönüş içerisinde ikv... kısacası ws'de emeğin tecrübenin birikimin önemli olduğu bir oyun arıyorsanız ve bir liste yapma ihtiyacı duysanız ikv'yi kesinlikle bu listenin sonlarına eklersiniz iyi forumlar. ;) ;) :o :shock:

Karaköy
Ultron
Megatron
Kullanıcı avatarı
AfoRozCuPaPazZ
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Lonca: #Yalnızlar Rıhtımı

Mesaj gönderen AfoRozCuPaPazZ »

Melihbey Son Cümlen Güzeldi :)
Hükmün Varsa Yargıla Paşam..!
            • IIxReCoVeRYxII
              AfoRozCuPaPazZ
              LeoPaRII

KaNkaXasLaN
Mücadelemiz Son Nefer, Son Nefes, Son Damla Kana Kadardır.
Kullanıcı avatarı
melihbey
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Nefer Team

Mesaj gönderen melihbey »

AfoRozCuPaPazZ yazdı:Melihbey Son Cümlen Güzeldi :)
Teşekkür ederim :)

Karaköy
Ultron
Megatron

“Genel Etkileşim” sayfasına dön