Kardesım en az 6 hanelıdır yada sen 6 hanelı yap bı sonra yenı sıfre yapmadan yenısını yarat eger ıkısıde olmuyorsa bence bıraz bekle yogunluktan dolayı bır hata veya duraksama olabılır...carsialemdar yazdı:arkadaşım 6 haneli şifremi olur
adam gibi yapsınlar işlerini aktarıcaklarsa millet yaparken ben nie 6 karakter le zorunlu yapayım
Mynet üyelikleri taşınıyor!
Re: Mynet üyelikleri taşınıyor!
ALEMİNTEKDERDİBENOLMUŞUM
iyide gsm numarası ile sobee hesabı açtım ve aktarılırken e-posta adresini gir diyor gsm numarasını giremiyorsun?
Goldenll
Goldenlxl
Goldenlxl
Sayfa uzerındekı ıslem sadece e-maıl olarak sanırım cep numarası olarak bende denemedım fakat bunun da bır duzeltmesı yapılabılır yada herkezı e-maıl olarak toplayacaklardır belkıde...goldenll yazdı:iyide gsm numarası ile sobee hesabı açtım ve aktarılırken e-posta adresini gir diyor gsm numarasını giremiyorsun?
ALEMİNTEKDERDİBENOLMUŞUM
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
GM GİREMİYORUM ÇARA YAV ÜYE ADI ŞİFRE YANLIŞ DİYOR LINKE TIKLADIM ONAYLADIM
MYNET HESABI:ismailturan53@hotmail.com
sobee hesabı:duman_tolland@hotmail.com
MYNET HESABI:ismailturan53@hotmail.com
sobee hesabı:duman_tolland@hotmail.com
- carsialemdar
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Teşekkürler arkadaşlar gir çık yaptım eski üyeligimle aynı Tek sorun var o girişte üye adının kayıt olmasını istiyoruz bununla ilgilenirseniz
Mynet üyeliğinde herhangi bir sorunu olanlara ikv -sobee yardımcı olamıyordu . Bizimle değil mynet ile iletişime geçmelisiniz diyor mynet ile ne kadar uğraşılsa uğraşılsın ,tlf açılsın ,fakslar çekilsin net sonuca ulaşılamaz karakterlerimizi kurtaramazdık .
Fakat bu yenilik gerçekten çok iyi oldu .Karakteriniz ile ilgili bir sorun olduğunda hemen destekten ulaşabilme , sorununuzu birebir yansıtabileceksiniz.
Teşekkürler iKV
Fakat bu yenilik gerçekten çok iyi oldu .Karakteriniz ile ilgili bir sorun olduğunda hemen destekten ulaşabilme , sorununuzu birebir yansıtabileceksiniz.
Teşekkürler iKV
Hileden uzak bu adama sille vurma yazıktır. ille çile mi çekmem lazım ? Nurum yüzüme dargındır .
??goldenll yazdı:iyide gsm numarası ile sobee hesabı açtım ve aktarılırken e-posta adresini gir diyor gsm numarasını giremiyorsun?
Goldenll
Goldenlxl
Goldenlxl
- mutevazi23
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Megaloman
şimdi şifrenin ilk 6 hane yazsam olcakmı şifre ??Orti yazdı:mutevazi23 yazdı:mutevazi23 yazdı:CEWAP VERİN ARTIK ŞUNA NEDEN OLMUYOR KAFAYI YİYECEMmutevazi23 yazdı:YETER ULAN YETER
BEN ASDASDASDA@MYNET.COM A TAŞIDIM AKTİVASYN LİNKİNEDE TIKLADIM ASDASDASDA@MYNET.COM YAZIYOM ŞİFREYİDE YAZIYORUM YANLŞ DİYOR BENDE ŞİFRAMİ UNUTTUM DEDİM ŞİFRE YOLLADI YİNE AYNI ŞİFRE BU NE BE BİLGİ VERİN TAŞIDIĞIM MYNET HESABI VE ŞİFREYİ DOĞRU YAZMAMA RAĞMEN OLMUYOR YETER
LÜTFEN 1 CEWAP VERİN ÇARLARIM GİTTİ
Sorununuz ile ilgili bilgi sahibi olabilmemiz için aşağıda istenilen bilgileri Destek formu üzerinden göndermenizi rica ederiz.
Kaynak (eski) Mynet üyeliğiniz:
Hedef (yeni) Sobee üyeliğiniz:
Sunucu : Eminönü
Karakter : HaSSicThere
Sınıfı : Büyücü
Karakter : ĞusuL
Sınıfı : Şifacı
Karakter : UsuL
Sınıfı : Savaşçı
Karakter : HaSSicThere
Sınıfı : Büyücü
Karakter : ĞusuL
Sınıfı : Şifacı
Karakter : UsuL
Sınıfı : Savaşçı
-
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
sayfayı ziyaret eden gmle bi bakın yavvvvvvvvvvvv.........kromofon25 yazdı:duman_tolland@hotmail coma aktardım çarı lınke tıkladım giriyom diyor yanlışdır üye adı şifre
Kaynak (eski) Mynet üyeliğiniz:ismailturan53@hotmail.com
Hedef (yeni) Sobee üyeliğiniz:duman_tolland@hotmail.com
- Orti
- Developer
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Sobee
kromofon25 yazdı:sayfayı ziyaret eden gmle bi bakın yavvvvvvvvvvvv.........kromofon25 yazdı:duman_tolland@hotmail coma aktardım çarı lınke tıkladım giriyom diyor yanlışdır üye adı şifre
Kaynak (eski) Mynet üyeliğiniz:ismailturan53@hotmail.com
Hedef (yeni) Sobee üyeliğiniz:duman_tolland@hotmail.com
İstenilen Bilgileri İKV DESTEK FORMU üzerinden bildirmeniz gerekmektedir. Ayrıca ismailturan53@hotmail.com adı ile MYNET üyeliğinin olması mümkün değildir.