ARTIK YETERYA 158 MADALYA DAHA Bİ ŞAHASER YOK
Re: ARTIK YETERYA 158 MADALYA DAHA Bİ ŞAHASER YOK
abdest al benim ark abdest aldı öle girdi 4 kere attık nuc. zırh la fevi pantı kaptı 

!...Üyeliğin Şifresi Değiştirilmiştir İlgililerin Bilgisine...!
:mrgreen:Tokerx yazdı:abdest al benim ark abdest aldı öle girdi 4 kere attık nuc. zırh la fevi pantı kaptı
Lodoslar! Özellikle büyücüler! İşiniz varken rica etseniz size bulaşmam.
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Dün abdetsiz şaheser düşürdüm o kadar abdest ala ala dua ede ede giriyordum hiç bişi düşmüyordu bu işlerin onla ilgisi olmadığını anladım :lol:Tokerx yazdı:abdest al benim ark abdest aldı öle girdi 4 kere attık nuc. zırh la fevi pantı kaptı
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
Din sınavına cünüp girip 98 almam gibi mi ::::)wonka yazdı:Dün abdetsiz şaheser düşürdüm o kadar abdest ala ala dua ede ede giriyordum hiç bişi düşmüyordu bu işlerin onla ilgisi olmadığını anladım :lol:Tokerx yazdı:abdest al benim ark abdest aldı öle girdi 4 kere attık nuc. zırh la fevi pantı kaptı
Bariz yüzdelerle oynanmış işte inkar etmeyin bence. tahminim yükseltici ile %60 büyücü şansı oluyorsa. Şifaların yüzdesi normalde %200 lerde falandır :mrgreen:
- wonka
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Onun gibi bişiKAPERSKY yazdı:Din sınavına cünüp girip 98 almam gibi mi ::::)wonka yazdı:Dün abdetsiz şaheser düşürdüm o kadar abdest ala ala dua ede ede giriyordum hiç bişi düşmüyordu bu işlerin onla ilgisi olmadığını anladım :lol:Tokerx yazdı:abdest al benim ark abdest aldı öle girdi 4 kere attık nuc. zırh la fevi pantı kaptı
WONKA
WANCHOPE
GINSENG
WANCHOPE
GINSENG
- Moreblood
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Cünüp cünüp okulamı gidiyorsun.KAPERSKY yazdı:Din sınavına cünüp girip 98 almam gibi mi ::::)wonka yazdı:Dün abdetsiz şaheser düşürdüm o kadar abdest ala ala dua ede ede giriyordum hiç bişi düşmüyordu bu işlerin onla ilgisi olmadığını anladım :lol:Tokerx yazdı:abdest al benim ark abdest aldı öle girdi 4 kere attık nuc. zırh la fevi pantı kaptı
Mustafa OKTAR
BÖRTEÇİNEXMERLİN
TicTacToe
Abdest almayı unutuncaMoreblood yazdı:Cünüp cünüp okulamı gidiyorsun.KAPERSKY yazdı:Din sınavına cünüp girip 98 almam gibi mi ::::)wonka yazdı:Dün abdetsiz şaheser düşürdüm o kadar abdest ala ala dua ede ede giriyordum hiç bişi düşmüyordu bu işlerin onla ilgisi olmadığını anladım :lol:Tokerx yazdı:abdest al benim ark abdest aldı öle girdi 4 kere attık nuc. zırh la fevi pantı kaptıİnsan bir abdest alır.
Ergen gerilerı muhabbetleri bunlar 1saatliginede olsa ergen gerisi bir sefil olduğumu unutmaya çalışıyorum.
Ama aramızda bunu unutturmamada kararlı birileri var.