ARTIK YETERYA 158 MADALYA DAHA Bİ ŞAHASER YOK

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
PASAXVARYEMEZ
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

ARTIK YETERYA 158 MADALYA DAHA Bİ ŞAHASER YOK

Mesaj gönderen PASAXVARYEMEZ »

BU YÜZDELİKLERİN TEKRAR % 100 ÇIKARILMASINI ARZ EDİYORUZ... 158 MADALYA OLDU DAHA HİÇ BİŞEY DÜŞMEDİ BIKTIM ARTIK LÜTFEN %100 YAPIN ŞAHASER ÇIKMA OLASILIĞINI RİCA EDİYOM YÖNETİM KURULUNDAN...
PAŞAXVARYEMEZ

Nice insanlar gördüm, üzerinde elbisesi yok.
Nice elbiseler gördüm, içinde insan yok.
´´HZ.MEVLANA´´
Kullanıcı avatarı
berkan587
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Klan: Lodos

Re: ARTIK YETERYA 158 MADALYA DAHA Bİ ŞAHASER YOK

Mesaj gönderen berkan587 »

Merhaba ...

%100 çıksa sence sığınağa , migrata girmenin ne anlamı kalır . Adam 20 girişte üstünü dizer :)

Ben 200 defa 150 defa kestim bişe çıkmadı gibi şeylere fazla inanmıyorum insan 200 Defa keserde bişe çıkmaz mı .

ben 115 Madalyada üstümü full dizdim :)
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Sypratan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Sypratan »

Şans
baksana 2 gündür bunca insan Şansa isyan ediyor
Son gün geldiğinde , Bizde oyunumuzu oynayacağız
İki Ters , Bir Düz

Resim

RoAnka
Kullanıcı avatarı
gkhnsckn
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen gkhnsckn »

Su an itibariyle junonu kesip foruma geldim. Madalya sayım 157 oldu.Ama insan sanssız olunca hiç düşmüyor sanırım.Elimde sadece saheser olarak ürettiğim Ejder asa var.Millet 50 madalyada dizdi saheser yüzü göremedik bıktım artık ne sansmıs arkadas bir tek bize gülmedi
JacksoN [(^)Ejder Asa]

Resim
Kullanıcı avatarı
serkannnn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen serkannnn »

PASAXVARYEMEZ yazdı:BU YÜZDELİKLERİN TEKRAR % 100 ÇIKARILMASINI ARZ EDİYORUZ... 158 MADALYA OLDU DAHA HİÇ BİŞEY DÜŞMEDİ BIKTIM ARTIK LÜTFEN %100 YAPIN ŞAHASER ÇIKMA OLASILIĞINI RİCA EDİYOM YÖNETİM KURULUNDAN...
Şaheserlerin aktarıma açılması daha mantıklı olur. Elinde 1 den fazla aynı şaheser olan kişiler de çok ;)
Resim
serkannnn-ssserkan-Sserkannşifacı-Serkannn
(Daha birçoğu, sadece Eminönü)
Kullanıcı avatarı
ARGOS
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Lonca: Old Brothers

Mesaj gönderen ARGOS »

Bende büyücümle şu ana kadar 66 defa Kenana kestim hep madalya.2.kesimde Kıyamet Alevi Kolye ve 60.kesimde Neclues Kolye düştü.Motorin bile Maraton Ayak vermiyor... :) Bende baktım böyle olmayacak şifacı karakter açtım.Şifamı 49 level yaptım.Kenan Oksidant KolyeX2 , Centurion Kolye , Funditores Şifası Yüzük verdi ve Junon u ilk kesmemdede Funditores'in Şifası Nefs-i Müdafa(Sarmaşık) düştü.Şifama düşüremediğim bir Funditores Kolye kaldı.Şu dikkatimi çok çekti.Şifacılara eşya düşme(GBler'de) olasılığı daha yüksek.Motorun büyücüme şu ana vermediği Maraton Ayakkabı şifacımda 8 tane oldu.Bu olayı desteğe de bildirdim ve gelen cevap söyle.Sadece bir şans.Şu an ben şanslımıyım değilmiyim anlayamıyorum.Çünkü şifacıma geçince şanslı oluyorum büyücüme geçince şanssızım...

Alternatör takılar düşmediği için Kenana fazla alanda yok.670 Hasar 45 level büyücüdede var diyorlar ki dediklerindede haklılar.Bazı kişilere bakıyorum adamlar en fazla 15. kesimde en az 1 adet Alternatör takı düşürüyorlar.Büyücümü silecek kadar öfkeliyim.

Büyücüm (140 Madalya = Neclues Kolye ve Kıyamet Alevi Kolye--Alternatör takı düşmüyor)

Şifacım (120 madalya =Funditores'in Şİfası yüzük,Funditores'in Şifası Nefs-i Müdafa (Sarmaşık),Centurion Kolye , Oksidat Kolye)

Bu büyücüye item düşme olasılığı gerçketen şifacılara göre düşük.Bunu sadece ben söylemiyorum.Tanıdıgım çogu arkadaş aynı fikirde.
ARGOS - ARGOSS
.
Resim
.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...
Resim
İsmail Kaya
Kullanıcı avatarı
PASAXVARYEMEZ
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen PASAXVARYEMEZ »

ARTIK BİŞEY YAPın YA ŞAHASER DÜŞME OLASILIğı ARTIRIN YADA ŞAHASER AKTARIMI YAPIN SEÇİN BİRİNİ LÜTFEn ...BeLaX...
PAŞAXVARYEMEZ

Nice insanlar gördüm, üzerinde elbisesi yok.
Nice elbiseler gördüm, içinde insan yok.
´´HZ.MEVLANA´´
Kullanıcı avatarı
exxon
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen exxon »

TURKIYEIMPARATOR yazdı:Bende büyücümle şu ana kadar 66 defa Kenana kestim hep madalya.2.kesimde Kıyamet Alevi Kolye ve 60.kesimde Neclues Kolye düştü.Motorin bile Maraton Ayak vermiyor... :) Bende baktım böyle olmayacak şifacı karakter açtım.Şifamı 49 level yaptım.Kenan Oksidant KolyeX2 , Centurion Kolye , Funditores Şifası Yüzük verdi ve Junon u ilk kesmemdede Funditores'in Şifası Nefs-i Müdafa(Sarmaşık) düştü.Şifama düşüremediğim bir Funditores Kolye kaldı.Şu dikkatimi çok çekti.Şifacılara eşya düşme(GBler'de) olasılığı daha yüksek.Motorun büyücüme şu ana vermediği Maraton Ayakkabı şifacımda 8 tane oldu.Bu olayı desteğe de bildirdim ve gelen cevap söyle.Sadece bir şans.Şu an ben şanslımıyım değilmiyim anlayamıyorum.Çünkü şifacıma geçince şanslı oluyorum büyücüme geçince şanssızım...

Alternatör takılar düşmediği için Kenana fazla alanda yok.670 Hasar 45 level büyücüdede var diyorlar ki dediklerindede haklılar.Bazı kişilere bakıyorum adamlar en fazla 15. kesimde en az 1 adet Alternatör takı düşürüyorlar.Büyücümü silecek kadar öfkeliyim.

Büyücüm (140 Madalya = Neclues Kolye ve Kıyamet Alevi Kolye--Alternatör takı düşmüyor)

Şifacım (120 madalya =Funditores'in Şİfası yüzük,Funditores'in Şifası Nefs-i Müdafa (Sarmaşık),Centurion Kolye , Oksidat Kolye)

Bu büyücüye item düşme olasılığı gerçketen şifacılara göre düşük.Bunu sadece ben söylemiyorum.Tanıdıgım çogu arkadaş aynı fikirde.

Kardesim yanlıs düsünüyorsun . Migrata ve Sıgınaklara artık 5 büyü 1 şifa giriliyor . En azından %90 da bu böyle . Bu yüzden eğer sistem şifacı itemi atarsa %100 ihtimalle o item şifacıya gelir. Bunu bir örnekle acıklayayım. Benim de şifacı karakterim var . En fazla 15 junon oldu suan a kadar ve elimde fundi ve cent. zırhım oldu ve hemen hemen bütün nadideler düştü. Bu acıdan düşün bence
Kullanıcı avatarı
Aedan
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Aedan »

/duş
"Everything starts in the head"

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
intikamatesi
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Teşkilat
Lonca: <Estergon>

Mesaj gönderen intikamatesi »

Madalya sayısı 327
Düşen şaheserler 1 adet antörnatör kolye 1 adet kıyamet alevi yüzük 1 adet zırh ;)
EsTeRGoNxKaNuNi Rasmon ESTERgonXİNTİKAM

“Genel Etkileşim” sayfasına dön