Gerekli işlemleri yapmanız halinde aynı uygulama sizede geçer forum yetkilisi ile alakalı değildir .
Yeterki gerekli mecrilere başvurup gerekli açıklamayı yapmanız yeterli olacaktır . Tekrar geçmiş olsun dileklerim ile
Kişiye baglı önemli duyuru.
Re: Kişiye baglı önemli duyuru.
XXCEZAXX
arkadaşlar post kasma amaçlı boş yazılar yazmayın bu karakter çalınmasında yada itemlerin alınmasında sıkıntısı olan varsa gerekli işlemleri tamamlarsa sorun hallolmuş olur
gereksiz ithamlardan uzak duralım boş yere insanların günahına girmeyin
az saygılı olmak gerekir
gereksiz ithamlardan uzak duralım boş yere insanların günahına girmeyin
az saygılı olmak gerekir
Linkin
Büyücülinkin ==== PsiKoLoTiK
Büyücüxlinkin
Şifacılinkin

Büyücülinkin ==== PsiKoLoTiK
Büyücüxlinkin
Şifacılinkin

- ozaerdenn
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Bu söz seninle çok uyumlu gider arkadaşım.xSagopaKajmerx yazdı:eşeğe altın semer vurmuşlar eşek gene eşek
sen daha karekterını 49 yapamazken biz kp çarlarımızı 49 yapmıştık neyin ne oldugunu ıyı bılıyoruz.yönetimin kimi seçiçeği beni ilgilendirmez ki zaten adeletlı olarak secım yapılmıyo yönetimden tanıdıgn varsa her türlü bi mertebeye ulasırsın.mahkemenın sonuclandırıldıgına dair bi belge bile yok.biz desteğe mail gönderip cevap alamıyoruz bi da mahkemeye gidip sobee nın bızı desteklemesını mı beklıcez at gözlüklerini çıkarın artık.
Ben bu 49 olayı birçok kez açıkladım sen idrak edememişsen benim defalarca anlatmamın hiçbir manası yok.
Tartışma uzar ben artık susuyorum. Sanırım konu sabitlenerek kilitlenirse faydalı olur.
PIRASASAPI
Hesap çalınma olayları arttığından Güncel :!:
- LUBRiCiOUS
- Acemi Savaşçı
GÜZEL PAYLAŞIM GÜNCEL
:arrow:
:arrow:
GENÇLİĞE GÜVENİP ÇOK ERKEN DERKEN | BELKİ BİLE DİYEMEZSİN GİDERKEN

Öncelıkle geçmıs olsun...
SERHaT'' bey bence bıraz soguk su degılde ılık su ıcın
5 avukat konusuna gelınce 1 oyun ıcın 5 avukat tutan adam hadı tutabılırsın para baba sı olabılırsın ancak bu bıraz reklasmsı olmus aslında senın yazının arkasına Fon muzıgı koymak gerekır mısal;
Grup yorum- Devrım yuruyüsümüz Sürüyor '' Adlı parcayı da Ekleseydın epey bı sınamatıc bısı olurdu :lol: ...
nese Esyalarının bulunması dılegıyle ..
:twisted:
ıyı forumlar ıyı eylenceler ...
ReŞaDiYeLee (<O_o>)
SERHaT'' bey bence bıraz soguk su degılde ılık su ıcın
Grup yorum- Devrım yuruyüsümüz Sürüyor '' Adlı parcayı da Ekleseydın epey bı sınamatıc bısı olurdu :lol: ...
nese Esyalarının bulunması dılegıyle ..
ReŞaDiYeLee (<O_o>)
-
- İskele Babası
- Klan: Arzın Çocukları
TheCaKKaL yazdı:Öncelıkle geçmıs olsun...
SERHaT'' bey bence bıraz soguk su degılde ılık su ıcın5 avukat konusuna gelınce 1 oyun ıcın 5 avukat tutan adam hadı tutabılırsın para baba sı olabılırsın ancak bu bıraz reklasmsı olmus aslında senın yazının arkasına Fon muzıgı koymak gerekır mısal;
nese Esyalarının bulunması dılegıyle ..:twisted:
ReŞaDiYeLee (<O_o>)
Serhat söylediği gibi mahkemeye verdi ve itemlerini de aldı söylediklerinde boş lafdan başka değil bence.
- JuSTLoV
- Teşkilat Neferi
- Klan: Lodos
- Lonca: Wan Te D
arkadaşı Kaale almıyorum..oylebirsey yazdı:TheCaKKaL yazdı:Öncelıkle geçmıs olsun...
SERHaT'' bey bence bıraz soguk su degılde ılık su ıcın5 avukat konusuna gelınce 1 oyun ıcın 5 avukat tutan adam hadı tutabılırsın para baba sı olabılırsın ancak bu bıraz reklasmsı olmus aslında senın yazının arkasına Fon muzıgı koymak gerekır mısal;
nese Esyalarının bulunması dılegıyle ..:twisted:
ReŞaDiYeLee (<O_o>)
Serhat söylediği gibi mahkemeye verdi ve itemlerini de aldı söylediklerinde boş lafdan başka değil bence.
JuSTLoV{e}
Kusursuz AŞK

Kusursuz AŞK