camia Eleştiri

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
DarkShare
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: camia Eleştiri

Mesaj gönderen DarkShare »

Sanatkarr yazdı:Şimdi iki taraflı bu güncellemeye karşı olanlar var,
1- Eski düzen bekleme alışkanlığı olanlar. Ekip olarak yada hızına güvenip değerli madenlerin başına çöreklenmek sureti ile diğer ihtiyaç sahiplerini umursamadan kendi üreteceği için veya para kazanmak için madende bekleyenler.
2- Güncellemeyi beğendiği halde uygulama kısmındaki zorluklar nedeni ile ( bazı değerli maden öbekleri yaratık olarak bol olan yerlerde) buralarada gezmek zor olduğu için üşenenler.

İyi forumlar.
Durum böyle ama eski düzende de bir çok şikayet alıyorduk. Sorun nedir? Bu konuda sorun yaşanmaması için ne yapılması gerekir? Bu konu üzerinde sorun yaşayan herkesin bu soruları yanıtlamasını istiyorum.. Böyle yapalım ki yetkili arkadaşlara biraz yardımcı olmuş olalım...!
Hadi bakalım.
Kullanıcı avatarı
ByShisco
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen ByShisco »

DarkShare yazdı: Arkadaşlar ikv camia'sını hakaret olmadan, kişisel tartışmaya dönüştürmeden, kısacası forum kurallarını uygun bir şekilde eleştirelim.

İlk eleştiriyi ben yapmak isterim:
İkv'nin yönetim kadrosu çok güçsüz kalıyor. Oyun içerisinde bir yöneticiye rastlayıp güzel bir sohbet etmek zor oluyor. Ayrıca forumda fikirlerimize karşılık vermenizi dilerim. Daha yönetim kadrosunun genişletilmesini ve daha ilgili bir hale gelmesini dilerim.

Yöneticilerimiz bu konu üstünde eleştirilerimize yorum yapıp, sevgi ve saygı içerisinde güzel bir sohbet ortamı oluşturmak isterim.

Aynı mantık üzerine açılan bir konum vardı, küfür, hakaret aşağılama vs. olmadığı halde kilitlendi. Bugün konunuza veda edin bence. Konum: viewtopic.php?f=46&t=51643&hilit=Bozuk+ ... Fi#p509570
Resim
İmla Hatası: Herkez değil, herkes olacaktı, sayın GM : )
Kullanıcı avatarı
DarkShare
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen DarkShare »

ByShisco yazdı:
DarkShare yazdı: Arkadaşlar ikv camia'sını hakaret olmadan, kişisel tartışmaya dönüştürmeden, kısacası forum kurallarını uygun bir şekilde eleştirelim.

İlk eleştiriyi ben yapmak isterim:
İkv'nin yönetim kadrosu çok güçsüz kalıyor. Oyun içerisinde bir yöneticiye rastlayıp güzel bir sohbet etmek zor oluyor. Ayrıca forumda fikirlerimize karşılık vermenizi dilerim. Daha yönetim kadrosunun genişletilmesini ve daha ilgili bir hale gelmesini dilerim.

Yöneticilerimiz bu konu üstünde eleştirilerimize yorum yapıp, sevgi ve saygı içerisinde güzel bir sohbet ortamı oluşturmak isterim.

Aynı mantık üzerine açılan bir konum vardı, küfür, hakaret aşağılama vs. olmadığı halde kilitlendi. Bugün konunuza veda edin bence. Konum: viewtopic.php?f=46&t=51643&hilit=Bozuk+ ... Fi#p509570
Konuyu yeterince incelerseniz, konu üzerinde yapılmış bir hakarette konunun değil kişi'nin kendisinin sorumlu tutulduğunu görürsünüz...

İF
Hadi bakalım.

“Genel Etkileşim” sayfasına dön