GameX'i kaçıranlara müjde
Re: GameX'i kaçıranlara müjde
Ben açıkçası İnternet üzerinden alışverişe pek güvenmiyorum, D&R, Media Markt, Teknosa, Electro World vs. yerlere gelirse alırım..
2009-2013
İsim değiştirme kodu İzmir'deki D&R,Bimeks,Teknosa,Darty içinde geçerli değilmi ?

Can Veren Eller Canda Alır...!!
Bu kutular sadece internet üzerindenmi satışa sunuluyor? yoksa daha önce 3 aylık aldığımız plus kutuları gibi media mark tan alabiliyormuyuz? oralarda satılırmı?.

- Sanatkarr
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Çok üzücü yaa. Yaklaşık 2-3 yerde nereden satılacağı belirtilmiş. hala d&r dan satışı soruluyor. Ya arkadaşlar Şuan iki yerden satışa sunuluyormuş. 1- Üyelikal 2- Satın alan internet cafe lerden. He derseniz ki buralarda satılacakmı? Onu da soran olmuş ve verilen cvp Hayır sadece şuan sadece buralardan satışa sunuldu. Azıcık takip edin yorumları yaa..
İyi forumlar.
İyi forumlar.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
xXSANATKARXx
xMTNx
- HellRiDerS
- Fareli Köyün Kavalcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
[DEV]Lathander' in de dediği gibi Karakter adı değiştirme hakkı ek pinli İKV Özel Sürüm Kutularını Üyelikal ayrıcalığı ile buraya tıklayarakTheRiamax yazdı:Bu kutular sadece internet üzerindenmi satışa sunuluyor? yoksa daha önce 3 aylık aldığımız plus kutuları gibi media mark tan alabiliyormuyuz? oralarda satılırmı?.
29.90 TL karşılığında alabilirsiniz.
www.uyelikal.com adresinden temin edebilirsiniz
Koray YAR
- CanABREK
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Kuklacı
Sadece üyelikaldan olması bence sacma . Ben mesela kendim almam gerek rahatca verebilecegim bir adres yok . Aile var basımızda kolay degil
oyuna 30 lıra verdırtmezler . Ama ben bu kutudan almak ıstıyorum ?
İlgilenirseniz sevinirim buna bir genışleme gelsin.
Mustafa Kemal ATATÜRK
İzinde İlerliyoruz PAŞAM .!
İzinde İlerliyoruz PAŞAM .!
Aynen katılıyorum.. Mağazalara en kısa zamanda gelse çok iyi olur..CanABREK yazdı:Sadece üyelikaldan olması bence sacma . Ben mesela kendim almam gerek rahatca verebilecegim bir adres yok . Aile var basımızda kolay degiloyuna 30 lıra verdırtmezler . Ama ben bu kutudan almak ıstıyorum ?
Üyelikal'da alırken bir şey TC. Kimlik No istiyorlar.. Ne kadar güvenli deseler de ben güvenmiyorum İnternet üzerinden alışverişe.
2009-2013
Öncelikle hayrlı olsun.. 25 aralığı iyi telafi ettiniz
Evet Tc kimlik noyu her yere vermem bende ,, mağazaya gelirse iyi olurrrJouRney yazdı:Aynen katılıyorum.. Mağazalara en kısa zamanda gelse çok iyi olur..CanABREK yazdı:Sadece üyelikaldan olması bence sacma . Ben mesela kendim almam gerek rahatca verebilecegim bir adres yok . Aile var basımızda kolay degiloyuna 30 lıra verdırtmezler . Ama ben bu kutudan almak ıstıyorum ?
Üyelikal'da alırken bir şey TC. Kimlik No istiyorlar.. Ne kadar güvenli deseler de ben güvenmiyorum İnternet üzerinden alışverişe.

Önemli değil kaç kez yenildiğin, önemli olan kaç yenilgiden sonra yeniden doğrulabildiğin.
- Sanatkarr
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
İnternet üzerinden uzun süredir alışveriş yaparım. Özellikle adı sanı bilinir şirketlerden yaptığım alışverişlerde bir sorunla karşılaşmadım. Önyargılı olmamak lazım. Hele böyle bir siteden anlaşmalı olarak satışa sunuluyorsa güvenilebilirdir. Tabi al parayı ver ürünü mantığıyla yapılan alışverişler gibi olmuyor herdaim içinde bir acaba oluyor.
İyi forumlar.
İyi forumlar.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
xXSANATKARXx
xMTNx
Ben fuara geldim kutuda aldım ama alamayan arkadaşlarımız için çok iyi oldu.İnşallah bu sistemi diğer satış noktalarındada uygularsınız.Teşekürler ~YÖNETİM~
eRuditoTR
JunqenTR
JunqenTR
Zafer "Zafer benimdir" diyebilenlerindir.
Mustafa Kemal ATATÜRK
1881-2011~
Mustafa Kemal ATATÜRK
1881-2011~