GameX'i kaçıranlara müjde

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Re: GameX'i kaçıranlara müjde

Mesaj gönderen JouRney »

Ben açıkçası İnternet üzerinden alışverişe pek güvenmiyorum, D&R, Media Markt, Teknosa, Electro World vs. yerlere gelirse alırım..
2009-2013
Kullanıcı avatarı
walker85
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Lodos

Mesaj gönderen walker85 »

İsim değiştirme kodu İzmir'deki D&R,Bimeks,Teknosa,Darty içinde geçerli değilmi ?
Resim
Resim

Can Veren Eller Canda Alır...!!
Kullanıcı avatarı
TheRiamax
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen TheRiamax »

Bu kutular sadece internet üzerindenmi satışa sunuluyor? yoksa daha önce 3 aylık aldığımız plus kutuları gibi media mark tan alabiliyormuyuz? oralarda satılırmı?.
Resim
Kullanıcı avatarı
Sanatkarr
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Sanatkarr »

Çok üzücü yaa. Yaklaşık 2-3 yerde nereden satılacağı belirtilmiş. hala d&r dan satışı soruluyor. Ya arkadaşlar Şuan iki yerden satışa sunuluyormuş. 1- Üyelikal 2- Satın alan internet cafe lerden. He derseniz ki buralarda satılacakmı? Onu da soran olmuş ve verilen cvp Hayır sadece şuan sadece buralardan satışa sunuldu. Azıcık takip edin yorumları yaa..

İyi forumlar.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
Kullanıcı avatarı
HellRiDerS
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen HellRiDerS »

TheRiamax yazdı:Bu kutular sadece internet üzerindenmi satışa sunuluyor? yoksa daha önce 3 aylık aldığımız plus kutuları gibi media mark tan alabiliyormuyuz? oralarda satılırmı?.
[DEV]Lathander' in de dediği gibi Karakter adı değiştirme hakkı ek pinli İKV Özel Sürüm Kutularını Üyelikal ayrıcalığı ile buraya tıklayarak
29.90 TL karşılığında alabilirsiniz.

www.uyelikal.com adresinden temin edebilirsiniz
Koray YAR
Kullanıcı avatarı
CanABREK
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen CanABREK »

Sadece üyelikaldan olması bence sacma . Ben mesela kendim almam gerek rahatca verebilecegim bir adres yok . Aile var basımızda kolay degil :) oyuna 30 lıra verdırtmezler . Ama ben bu kutudan almak ıstıyorum ? :) İlgilenirseniz sevinirim buna bir genışleme gelsin.
Mustafa Kemal ATATÜRK

İzinde İlerliyoruz PAŞAM .!
Kullanıcı avatarı
JouRney
Tepegöz Avcısı
Tepegöz Avcısı

Mesaj gönderen JouRney »

CanABREK yazdı:Sadece üyelikaldan olması bence sacma . Ben mesela kendim almam gerek rahatca verebilecegim bir adres yok . Aile var basımızda kolay degil :) oyuna 30 lıra verdırtmezler . Ama ben bu kutudan almak ıstıyorum ? :) İlgilenirseniz sevinirim buna bir genışleme gelsin.
Aynen katılıyorum.. Mağazalara en kısa zamanda gelse çok iyi olur..
Üyelikal'da alırken bir şey TC. Kimlik No istiyorlar.. Ne kadar güvenli deseler de ben güvenmiyorum İnternet üzerinden alışverişe.
2009-2013
Kullanıcı avatarı
SymanTec
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen SymanTec »

Öncelikle hayrlı olsun.. 25 aralığı iyi telafi ettiniz :D
JouRney yazdı:
CanABREK yazdı:Sadece üyelikaldan olması bence sacma . Ben mesela kendim almam gerek rahatca verebilecegim bir adres yok . Aile var basımızda kolay degil :) oyuna 30 lıra verdırtmezler . Ama ben bu kutudan almak ıstıyorum ? :) İlgilenirseniz sevinirim buna bir genışleme gelsin.
Aynen katılıyorum.. Mağazalara en kısa zamanda gelse çok iyi olur..
Üyelikal'da alırken bir şey TC. Kimlik No istiyorlar.. Ne kadar güvenli deseler de ben güvenmiyorum İnternet üzerinden alışverişe.
Evet Tc kimlik noyu her yere vermem bende ,, mağazaya gelirse iyi olurrr
Resim
Önemli değil kaç kez yenildiğin, önemli olan kaç yenilgiden sonra yeniden doğrulabildiğin.
Kullanıcı avatarı
Sanatkarr
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Sanatkarr »

İnternet üzerinden uzun süredir alışveriş yaparım. Özellikle adı sanı bilinir şirketlerden yaptığım alışverişlerde bir sorunla karşılaşmadım. Önyargılı olmamak lazım. Hele böyle bir siteden anlaşmalı olarak satışa sunuluyorsa güvenilebilirdir. Tabi al parayı ver ürünü mantığıyla yapılan alışverişler gibi olmuyor herdaim içinde bir acaba oluyor.

İyi forumlar.
Sanatkarr
xXSANATKARXx
xMTNx
Kullanıcı avatarı
eRuditoTR
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen eRuditoTR »

Ben fuara geldim kutuda aldım ama alamayan arkadaşlarımız için çok iyi oldu.İnşallah bu sistemi diğer satış noktalarındada uygularsınız.Teşekürler ~YÖNETİM~
eRuditoTR
JunqenTR

Zafer "Zafer benimdir" diyebilenlerindir.

Mustafa Kemal ATATÜRK

1881-2011~

“Eski Duyurular” sayfasına dön