Army loncası

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Uranusxspeed
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Re: Army loncası

Mesaj gönderen Uranusxspeed »

Uranusxspeed yazdı:
wactman yazdı:Benim bildiğim Uranusxspeed eskıden arz klanı mensubu çakallardan biriydi ne ve hatırladıgım kadar kendisi hataylı cıngeneler içinde yer alır ve eskı hırsızlardan

Kim sana böyle demişse yanLış söylemiş Hayatımda hırsızlık yapmadım yapmamda Elhamdülillah şimdiye kadar haram para yememişim Sen kendi nicklerini söylede tanıyalım seni ;)

Ayrıca ;
Ben Kendi karakterlerimi kimseden saklamamışımdır İmzamda Ve üye ismim yazıyor ;)
xXxExPaJLyyxXx => [ Ejder asa ] <=
URaNüSxUnRuLy => [ Ecel getiren] <=
Kullanıcı avatarı
Fianxaspendos
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen Fianxaspendos »

Kimin kaç yaşında olduğu çok mu önemli ?

"Akıl yaşta değil baştadır" ... Eğer insanlar yaşlarının fazlasını gösteriyorsa yani olgun bir insan gibilerse bu kadar gürültüye ne gerek var ?

Benim perspektifimde yaş kompleksi olan insanlardan şüphe edilmeli ... Ayrıca Batuhan'ın da yaşını sakladığını pek görmedim ben . Muhtemelen taraflı olduğumu düşünerek bana da tepki vericeksiniz lakin herhangi bir tarafım yok,bildiğimi ve düşüncelerimi söylüyorum . Dost olan insanların birbirine bu kadar kin ve nefret beslemeleri ne acı ...
...FianxAspendos...GENÇFENERBAHÇELİ...xAspendoSx...yaİSTİKLALyaÖLÜM
Kullanıcı avatarı
Royalxschaeffer
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Royalxschaeffer »

Arda konunun yaşla zaten alakası yok bunlar yaşlarına göre çok bilmiş,agresif,bizi tokatlıcak adamlar oldukları için kendilerine ufak bi hatırlatmada bulunulmuş bence çok iyi.
Resim
Royalxschaeffer
Royalxschaefferb
Royalxcriminal
Rexen
Bestofthebest
Kullanıcı avatarı
Royalxayazkalpli
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Royalxayazkalpli »

Fianxaspendos yazdı:Kimin kaç yaşında olduğu çok mu önemli ?

"Akıl yaşta değil baştadır" ... Eğer insanlar yaşlarının fazlasını gösteriyorsa yani olgun bir insan gibilerse bu kadar gürültüye ne gerek var ?

Benim perspektifimde yaş kompleksi olan insanlardan şüphe edilmeli ... Ayrıca Batuhan'ın da yaşını sakladığını pek görmedim ben . Muhtemelen taraflı olduğumu düşünerek bana da tepki vericeksiniz lakin herhangi bir tarafım yok,bildiğimi ve düşüncelerimi söylüyorum . Dost olan insanların birbirine bu kadar kin ve nefret beslemeleri ne acı ...
Senin arkandan iş çeviren adam olursa en yakın dostunada kin beslersin.Skypetan çıkıyoruz adam 5dk sonra arkamızdan demediğini bırakmıyor saf saf laflar ediyor bi kere demişmiyiz batuhan şöyle böyle atıp tutmuşmuyuz ama artık onunda loncasınında...Yaş baştadır madem geldiler bu yaşa adam olmayı beceremedilermi daha ? Bütün konuştuğumuz skypecılara sorun bakim arkasından bir kötü kelime etmişmiyiz biz adamın yüzüne söyleriz arkadan vurmayız ;)
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Tskxtatanga
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Tskxtatanga »

Keşke klandaki, bölgedeki kavgaları susturmak için item yansıtmak gibi bir seçeneğimiz olsa forumda da. :D
Yeni forum hesabım TaTaNgAxEbKK'dır...
Kullanıcı avatarı
Royalxcappy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Royalxcappy »

Bybekoly Dagoxbybekoly bunlar eski karakterlerim bi hırsızlıgıma şahit olan varsa kanıt istemiyorum sadece sen şunu yaptın desin kabullencem hırsız oldugumu bilip bilmeden konusmayın gencay azıcık eger eskilerden kalan hatrım varsa nasıl para kastıgımı anlat ama yoksa ne yazık bize adımızı hırsız ettiniz
Royalxcappy [Ecel Getiren]
Jugementxarmy [Ejder Asa]
PARANORMAL [Ecel Getiren] [Latif]
вιzι ѕαтαηℓαяı вιz вєℓєşє νєяιяιz , уαzмαк вιzє göяє ∂єιℓ , вιz çιzєяιz . . .
Resim
Kullanıcı avatarı
Royalxschaeffer
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

hiç hatrın yok berker ama hırsızlığını ben görmedim ;)
Resim
Royalxschaeffer
Royalxschaefferb
Royalxcriminal
Rexen
Bestofthebest
Kullanıcı avatarı
delidir
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen delidir »

Berker Senin düşmanın benim düşmanımdır.İyki artık army yiz bunlarla alakanı iyiki kesmişsin bidahaki seneyi bekleyin emi bende geldimmi size meydan bırakmayacağız ;)

Ygs sonrasını bekleyin o zaman sizin için çok farklı olacak kaçacak delik arayacaksınız!!!

Loncadaşlarım saygıdeğer arkadaşlarım en kısa zamanda yanınızda olacağım herşeye beraber göğüs gereceğiz.Bize düşman olanların aklını beraber alacağız.!!

Sık sık foruma girmeye çalışacağım.Görüşmek üzzere ; Saygılarımla Poyrazxarmy
Şovalyexdelidir(savaşçı)
İZBıRaKaNLaRMüCO(^)EJder Asa

Mücahid Macit

Şovalyexdelidirr MoRFiNxDeLiDiR Güüney (^) Ejder asa ÇeRKeZoĞLan AnTiBiYoTicq (^) Ejder Adlı çarlarla alakam yoktur...
Kullanıcı avatarı
Royalxschaeffer
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

delidir yazdı:Berker Senin düşmanın benim düşmanımdır.İyki artık army yiz bunlarla alakanı iyiki kesmişsin bidahaki seneyi bekleyin emi bende geldimmi size meydan bırakmayacağız ;)

Ygs sonrasını bekleyin o zaman sizin için çok farklı olacak kaçacak delik arayacaksınız!!!

Loncadaşlarım saygıdeğer arkadaşlarım en kısa zamanda yanınızda olacağım herşeye beraber göğüs gereceğiz.Bize düşman olanların aklını beraber alacağız.!!

Sık sık foruma girmeye çalışacağım.Görüşmek üzzere ; Saygılarımla Poyrazxarmy
Osuruktan teyyare selam söyle o yare =)
Resim
Royalxschaeffer
Royalxschaefferb
Royalxcriminal
Rexen
Bestofthebest
crashxnwo
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen crashxnwo »

istersen genelleme kullanma allah muafaza o genellemenın ıcınde duman olursun :))
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön