wactman yazdı:Benim bildiğim Uranusxspeed eskıden arz klanı mensubu çakallardan biriydi ne ve hatırladıgım kadar kendisi hataylı cıngeneler içinde yer alır ve eskı hırsızlardan
Kim sana böyle demişse yanLış söylemiş Hayatımda hırsızlık yapmadım yapmamda Elhamdülillah şimdiye kadar haram para yememişim Sen kendi nicklerini söylede tanıyalım seni
Ayrıca ;
Ben Kendi karakterlerimi kimseden saklamamışımdır İmzamda Ve üye ismim yazıyor
"Akıl yaşta değil baştadır" ... Eğer insanlar yaşlarının fazlasını gösteriyorsa yani olgun bir insan gibilerse bu kadar gürültüye ne gerek var ?
Benim perspektifimde yaş kompleksi olan insanlardan şüphe edilmeli ... Ayrıca Batuhan'ın da yaşını sakladığını pek görmedim ben . Muhtemelen taraflı olduğumu düşünerek bana da tepki vericeksiniz lakin herhangi bir tarafım yok,bildiğimi ve düşüncelerimi söylüyorum . Dost olan insanların birbirine bu kadar kin ve nefret beslemeleri ne acı ...
Arda konunun yaşla zaten alakası yok bunlar yaşlarına göre çok bilmiş,agresif,bizi tokatlıcak adamlar oldukları için kendilerine ufak bi hatırlatmada bulunulmuş bence çok iyi.
Fianxaspendos yazdı:Kimin kaç yaşında olduğu çok mu önemli ?
"Akıl yaşta değil baştadır" ... Eğer insanlar yaşlarının fazlasını gösteriyorsa yani olgun bir insan gibilerse bu kadar gürültüye ne gerek var ?
Benim perspektifimde yaş kompleksi olan insanlardan şüphe edilmeli ... Ayrıca Batuhan'ın da yaşını sakladığını pek görmedim ben . Muhtemelen taraflı olduğumu düşünerek bana da tepki vericeksiniz lakin herhangi bir tarafım yok,bildiğimi ve düşüncelerimi söylüyorum . Dost olan insanların birbirine bu kadar kin ve nefret beslemeleri ne acı ...
Senin arkandan iş çeviren adam olursa en yakın dostunada kin beslersin.Skypetan çıkıyoruz adam 5dk sonra arkamızdan demediğini bırakmıyor saf saf laflar ediyor bi kere demişmiyiz batuhan şöyle böyle atıp tutmuşmuyuz ama artık onunda loncasınında...Yaş baştadır madem geldiler bu yaşa adam olmayı beceremedilermi daha ? Bütün konuştuğumuz skypecılara sorun bakim arkasından bir kötü kelime etmişmiyiz biz adamın yüzüne söyleriz arkadan vurmayız
Bybekoly Dagoxbybekoly bunlar eski karakterlerim bi hırsızlıgıma şahit olan varsa kanıt istemiyorum sadece sen şunu yaptın desin kabullencem hırsız oldugumu bilip bilmeden konusmayın gencay azıcık eger eskilerden kalan hatrım varsa nasıl para kastıgımı anlat ama yoksa ne yazık bize adımızı hırsız ettiniz
Ygs sonrasını bekleyin o zaman sizin için çok farklı olacak kaçacak delik arayacaksınız!!!
Loncadaşlarım saygıdeğer arkadaşlarım en kısa zamanda yanınızda olacağım herşeye beraber göğüs gereceğiz.Bize düşman olanların aklını beraber alacağız.!!
Sık sık foruma girmeye çalışacağım.Görüşmek üzzere ; Saygılarımla Poyrazxarmy
Ygs sonrasını bekleyin o zaman sizin için çok farklı olacak kaçacak delik arayacaksınız!!!
Loncadaşlarım saygıdeğer arkadaşlarım en kısa zamanda yanınızda olacağım herşeye beraber göğüs gereceğiz.Bize düşman olanların aklını beraber alacağız.!!
Sık sık foruma girmeye çalışacağım.Görüşmek üzzere ; Saygılarımla Poyrazxarmy