BÜYÜCÜ ZIRHLARINDAKİ BÜYÜK HATA !!!
- istkvxmunise
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Anka Firarileri
Re: BÜYÜCÜ ZIRHLARINDAKİ BÜYÜK HATA !!!
ben hırsız oldugunu bilmiodum kadir abi kullanıo sanıodum :S
boyle mikemmel bir konuya değinmenize çok sevindim
bende bu olayın maduruyum kıyamet alevi amplifikator var ama hıç ise yaramıyor yoneticiler ilgilense iyi olucak...
Xxjoker-Xjokerx-Ucube-Ucubee-ROWxUCUBE /////jopjoker\\\\
Her Gece Pub Larda Muzlu Süt İçen Uqur Varya O Benim İşte
PEMBEYLE YAZDIM KENDİ TARZIMI YANSITSIN DİYE

-
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Sancak
nası hiç işe yaramıo ya....büyücülerin silahıda var o zamn büyü yapmayın savaşçılar gibi yakın dövüş yapın olur mu öyle şey???? eğer zırh da eklenirse hiç bir savaşçı büyücü kesemez...özellikle güncellemeden sonra %30 oldu max zırh....Xxjoker yazdı:boyle mikemmel bir konuya değinmenize çok sevindimbende bu olayın maduruyum kıyamet alevi amplifikator var ama hıç ise yaramıyor yoneticiler ilgilense iyi olucak...
ah güzel eski ikv'li günler...
sus len yaramıyor isde :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:wsyegel yazdı:nası hiç işe yaramıo ya....büyücülerin silahıda var o zamn büyü yapmayın savaşçılar gibi yakın dövüş yapın olur mu öyle şey???? eğer zırh da eklenirse hiç bir savaşçı büyücü kesemez...özellikle güncellemeden sonra %30 oldu max zırh....Xxjoker yazdı:boyle mikemmel bir konuya değinmenize çok sevindimbende bu olayın maduruyum kıyamet alevi amplifikator var ama hıç ise yaramıyor yoneticiler ilgilense iyi olucak...

- Firelife
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Çemberciliği dene..Xxjoker yazdı:boyle mikemmel bir konuya değinmenize çok sevindimbende bu olayın maduruyum kıyamet alevi amplifikator var ama hıç ise yaramıyor yoneticiler ilgilense iyi olucak...
bencedeFirelife yazdı:Çemberciliği dene..Xxjoker yazdı:boyle mikemmel bir konuya değinmenize çok sevindimbende bu olayın maduruyum kıyamet alevi amplifikator var ama hıç ise yaramıyor yoneticiler ilgilense iyi olucak...
-
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Sancak
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Evet oradaki 3.800 kritik oranı ve 2 adet büyü ateş efsunu süs diye konulmuş...Xxjoker yazdı:boyle mikemmel bir konuya değinmenize çok sevindimbende bu olayın maduruyum kıyamet alevi amplifikator var ama hıç ise yaramıyor yoneticiler ilgilense iyi olucak...
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
yav kessesiniEmirBerkKorkmaz yazdı:Evet oradaki 3.800 kritik oranı ve 2 adet büyü ateş efsunu süs diye konulmuş...Xxjoker yazdı:boyle mikemmel bir konuya değinmenize çok sevindimbende bu olayın maduruyum kıyamet alevi amplifikator var ama hıç ise yaramıyor yoneticiler ilgilense iyi olucak...
![]()