karadul yazdı:en iyi şifa MAXŞİFA,LGENDXŞİFACISI en iyi buyu KRALXVELO,NÖTR savaşcı konusunda bilgim yok savaşlar grup bölgerıne alınmıyor :evil: :twisted: ama WS de en iyi savaşcı Asilbey(latifi var sadece bölgelerden duşun ıtemı yok)
Latifli adama nasıl kesılıyorsunuz hala anlamadım sizi... full kritik gynse bile boşş
Teşekkürleirmi iletirim Davut beni unutmadığın için ama şunu soylemekde yarar war biz bu oyunda eskiyiz
benden iyilerde vardı benden çok kötülerde bence boyle konulara girmek gerekmez ama oki girilcek en iyiler eskilerden bu yana alınmalıdır örneğin 2 turnuwa şapmiyonu shadow u unutmayalım xp boyle şeylere kafa takmayın sadece şarlatanlar kendilerinin kral olduğunu soyler krallar kendilerini belli eder.
En iyiler herzaman ilklerdir şimdi şifalık büyülük kolaylaştı en ezikleri bile bir şeyler yapabiliyor
o ki en iyilerden konu açıldı bir çoğunuz heretixx yazmısınz ben ihsanı çok severim ama şu konuya açıklık geitrelim
heretixx grp bölgelerinin en iyisidir ama üzülerek solüyorumki ws. de böle deil bilen bilir zamanında 1 can la büyü kestiğimizi bilen bilir eski turnuvaları o ki en iileri soluorsunz turnuva şampiyonu olmayan adamlar yazılmamaları ama siz eskileri hepten unutmussunz kim inkar edebilir sunucunun en iyilerini
şifa:Cnquerorxadonis , cnquerorxmanyakk
savaşçı: Cnquerorxtufann
büyü: Shadow - Trxxjojuk - Kdrgzm(gelçi turnuvada çarda kadir yoktu ama xp (ayrıca çar şuanda kadire ait deil) yeniler
grp şifası:Drmustafauzun - yeniçerixxdadawa (şuan dawtun elinde deil galiba dawut a ait olduğu zamn için)
ws savaşçısı:Patriot - Cnquerorxrenardo(o şimdi banlı xp)
tank savaşçı:Stylk(wahit tam olarak ismini hatırlıyamdım çarın xp) - Tkxxbkorbesx
Anlasılan adil bi konu olmayacak dikkat ettim hep kendi loncaların bireyleri yazılmıs kendi arkadaslar yazılmıs sifa demisin drmustafauzun ,spxgrewolf belki bunlarda item olabilir ama sifa basmaktan azizler bunlar nasıl en iyisi oluyor anlamıyorum konu artık kilit