Selamlar,
İsmail söylemek istediklerimi yanlış anlamaman beni çok sevindirirdi. Biz hemşeriyiz, eyerki hemşeriler bir birlerine böyle yapıyorsa yabancılar hay! hay! yapar. Hepimiz dostuz, kardeşiz böyle konuları bir birimize açmayalım ve el-ele olalım inşAllah.
Kronicx Loncasi Bilgilendirme Sayfası
Re: Kronicx Loncasi Bilgilendirme Sayfası
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN
- RiamaX
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
~~\*\SelamıN AleyküM KolaY GelsiN~~\*\
Beni görüpte kendini sınama sadece göre bildiğin kadarım!
Eğer hayat bir kumar ise. Zarları ben atarım.
Ben RaptiM c0k maNtık tePtiM HiC deiL hepTim koyu kaRamsaR reNktim veLhasıL ciFtesiNde peKtim biNLerCesiNe kar$ı tektiM!
Eğer hayat bir kumar ise. Zarları ben atarım.
Ben RaptiM c0k maNtık tePtiM HiC deiL hepTim koyu kaRamsaR reNktim veLhasıL ciFtesiNde peKtim biNLerCesiNe kar$ı tektiM!
Arkadaşlar ben Kronicxsinem olarak kronicxhemşire yüzünden loncaan ayrılma kararı aldım. Loncada böyle şahsiyetler olduğu sürece bu lonca iş yapmaz hep laf yeriz
Чa qєς ''кaяşıмa'' σятaLıqı iηLєт ...γada ćєкiL ''кєηaяa'' ßєη^i Sєγяєт
EVLİYİM MUTLUYUM VE İNŞALLAH İLERDE ÇOCUKLU OLUCAM
Sunucu: TILSIM Klan: LODOS
EVLİYİM MUTLUYUM VE İNŞALLAH İLERDE ÇOCUKLU OLUCAM
Sunucu: TILSIM Klan: LODOS
Selamün aleyküm ,
Günaydın
Muhammed Ali kardeşim ;
bu günkü yapacağımız toplantı gene msn üzerinden olucak ,
fakat saati biraz daha erkene almış bulunmaktayız,
19:30 veya 20:00 saatlerinde aramızda bulunmanızı istiyorum.
Lonca Başkanınız Serdar veya sen birde forum sözcünüz toplantıya katılabilirsiniz.
Bana özel mesajdan msn lerinizi atmanız gerekmekre.
Ki ekliyelim ve toplantıda sizde aktif olabilin.
Hayırlı sabahlar,
Yeni hafta sizlere , sağlık , mutluluk ve başarılar getirsin.
iyi Forumlar
Günaydın
Muhammed Ali kardeşim ;
bu günkü yapacağımız toplantı gene msn üzerinden olucak ,
fakat saati biraz daha erkene almış bulunmaktayız,
19:30 veya 20:00 saatlerinde aramızda bulunmanızı istiyorum.
Lonca Başkanınız Serdar veya sen birde forum sözcünüz toplantıya katılabilirsiniz.
Bana özel mesajdan msn lerinizi atmanız gerekmekre.
Ki ekliyelim ve toplantıda sizde aktif olabilin.
Hayırlı sabahlar,
Yeni hafta sizlere , sağlık , mutluluk ve başarılar getirsin.
iyi Forumlar
- istkvxmunise
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Anka Firarileri
sinem0601 yazdı:Arkadaşlar ben Kronicxsinem olarak kronicxhemşire yüzünden loncaan ayrılma kararı aldım. Loncada böyle şahsiyetler olduğu sürece bu lonca iş yapmaz hep laf yeriz
Sinem ben sana ne yaptım ?
Veya kime ne yapmışım ? Başkalarının iftiralarına bu kadar çabuk inanmamanı öneririm. Benim oyundaki karakterlerimi çekemeyenler olduğu için ismimi karalamak için elinden geleni yapıyorlar bunuda bil ...
Serdar Oyuna Dönmeni bekliyorum tabii ki maddi açıdan paraya ihtiyaç duydum borcun vardı ya cane ne zaman oyuna dönersin

oyuna girince bana haber et tel no sende gir sana fazlasıyla verem oyuna girmiyorum artık.
ALİ EGER LONCAYI ÇEKİP ÇEVİREMEYECEKSEN LONCAYI KAPATAYIM...
BOŞ BOŞA LAF GELMESİNİ İSTEMİYORUM.
ALİ EGER LONCAYI ÇEKİP ÇEVİREMEYECEKSEN LONCAYI KAPATAYIM...
BOŞ BOŞA LAF GELMESİNİ İSTEMİYORUM.
SeRDaR

Senin çara bugün yazdım serdar nasılsın diye ne zaman yazsam fehmi çıkıyor karşıma o da tam ters paramı istiyorum vermiyor

Selamlar,
Kurtlarx loncası ve Kabusx loncasından rica ediyorum! Bakınız biz sizlerin lonca konusuna gelip tartışma yaratmıyoruz. Yorumlarınızı aldık fakat lonca başkanımızın hoşuna gitmeyecek durumda.
Loncamızdan ayrılan olduysa güle güle, kalan olduysa baştacıdır. Yorum konusunu burada kapatalım.
Serdar beni ara..
Kurtlarx loncası ve Kabusx loncasından rica ediyorum! Bakınız biz sizlerin lonca konusuna gelip tartışma yaratmıyoruz. Yorumlarınızı aldık fakat lonca başkanımızın hoşuna gitmeyecek durumda.
Loncamızdan ayrılan olduysa güle güle, kalan olduysa baştacıdır. Yorum konusunu burada kapatalım.
Serdar beni ara..
İKV dünyasında, sadece Eminönü Sunucusu'nda; EsedullahŞifa(59), EsedullahBüyü(59) ve esedullahAli(59) isimli karakterlerim bulunmaktadır. Çakma karakterin verdiği/vereceği huzursuzluklardan mesul değilim.
ÖZGÜR FİLİSTİN