Hem adama bak sanki haberi ben yayınladım ben çıkarttım bana suç atıyo allahım ya :lol:katakuli yazdı:Karaxhayalet sana sadece gülüyorum.Bilinçsiz bir oyuncu olduğunu çok iyi belli ediyorsun.Bir oyun bir çocuğu öldürebilr mi? Bu oyunun hatası mıdır?Yada bu konuda kimseyi bilinçleştirmemiş,hemen yasak koyan devletin mi?Bunu bir oyuna bağlamak saçmalıktır.
Gelmişsin diyorsun knight bağımlılık yapıyor.Şu forumda bu oyunu kaç saat oynuyorsunuz gibi bir anket yapılsa aynı sonuç çıkar.Bu mmorpg lerin mantığıda budur.Cidden gir çıklı az zamanımı alsın diyen bir mmorpg oynıyacaksan Warrıor epic oyunu bunun için daha iyi çözümdür.
İkv yüzünden kötü notları gelmiş arkadaşlarımı tanıyorum.
Her oyunun yapılış amacı farklıdır.Metin 2 grafiklerinde ve görsellerinde bir sorun yoktur.Çok küçük boyutlarla böyle grafikleri yakalamak iyi bir başarıdır.Her oyun ilk başlarda sıkıcı gelebilir.Köpek öldürüyoruz demişsin.İkv ye yeni başlayan arkadaşımda(başladığı gibi bıraktı)'bu ne lan fare öldürüyorsun diye gülmüştü'.Knight online grafikleri ise malum.Mario grafikleri gibi.Görsellik açısından birşey arıyorsan 3 ünüde bırak derim.
![]()
Herşey bilinçli bir oyuncuda biter.İster Knight olsun ister ikv bilinçsizsen ikisi arasında pek bir fark yoktur.
Eleştiri yaparken mantıklı ve bilinçli eleştiriler yaparsak daha iyi olur. :mrgreen:
****ŞAHESERLER**** TL ile alımı
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: ****ŞAHESERLER**** TL ile alımı
Ben suçu sana atmadım.Bu haberi yayınlayarak bu oyunlar oynanır mı gibisinden birşeyler söylemek istedin.Bu zihniyettten karşıma sen çıkınca sana suç gelmiş gibi oldu. :mrgreen:
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
Eee ne yapayim çocuk metin 2 çok iyi oynuyomuş öldürülmüş haberi böyle yapmışlar :lol:katakuli yazdı:Ben suçu sana atmadım.Bu haberi yayınlayarak bu oyunlar oynanır mı gibisinden birşeyler söylemek istedin.Bu zihniyettten karşıma sen çıkınca sana suç gelmiş gibi oldu. :mrgreen:
Pff espri mi yapıyorsun anlamadım?Sadece oyunlara bakış açını eleştirdim.KaraXHayalet yazdı:Eee ne yapayim çocuk metin 2 çok iyi oynuyomuş yoldan geçende kıskanmış basmış bıçağı suç bendemi :lol:katakuli yazdı:Ben suçu sana atmadım.Bu haberi yayınlayarak bu oyunlar oynanır mı gibisinden birşeyler söylemek istedin.Bu zihniyettten karşıma sen çıkınca sana suç gelmiş gibi oldu. :mrgreen:
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
tamam tamam bişi demedim herkezin kendi fikri ama ben knıghtın yüzünden sınıftan kalan çok kişi gördümkatakuli yazdı:Pff espri mi yapıyorsun anlamadım?Sadece oyunlara bakış açını eleştirdim.KaraXHayalet yazdı:Eee ne yapayim çocuk metin 2 çok iyi oynuyomuş yoldan geçende kıskanmış basmış bıçağı suç bendemi :lol:katakuli yazdı:Ben suçu sana atmadım.Bu haberi yayınlayarak bu oyunlar oynanır mı gibisinden birşeyler söylemek istedin.Bu zihniyettten karşıma sen çıkınca sana suç gelmiş gibi oldu. :mrgreen:ops:
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
İkv yi gerçekten anlayarak oynayan kişiler bir oyundan ne beklediğini iyi bilen kişilerdir.
İkv sayesinde kelime haznem gelişti.
Olayları hızlı çözebilme kabiliyiyetim gelişti.
ve bana baya kazancı oldu.
Silkroad-M2-Cabal
hepsini oynadım ama ikv de bulduğumu orada bulamadım.
Silkroad-M2-Cabal
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu
İşte benim anlatmak istediğimturkoxHAMSTER yazdı:İkv yi gerçekten anlayarak oynayan kişiler bir oyundan ne beklediğini iyi bilen kişilerdir.
Silkroad-M2-Cabal
- Reymond
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Tılsım
Boş Verin ya Gelsin TL ile alınan sahserler bir şey oluyormu görürüz
<)
Ciddi anlamda kendini ifade edememe sorunun var. :mrgreen:KaraXHayalet yazdı:İşte benim anlatmak istediğimturkoxHAMSTER yazdı:İkv yi gerçekten anlayarak oynayan kişiler bir oyundan ne beklediğini iyi bilen kişilerdir.
Silkroad-M2-Cabal
Geleceğini nerden çıkardın?Reymond yazdı:Boş Verin ya Gelsin TL ile alınan sahserler bir şey oluyormu görürüz