marketlerde Kutu bulamayanlar ÖNEMLİ

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Gakgos
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Anka

Re: marketlerde Kutu bulamayanlar ÖNEMLİ

Mesaj gönderen Gakgos »

şu yazdıklarınızı okuyorum size tek sözüm yazıklar olsun tek bildiğiniz şey çocuk gibi mızmızlanmak herşeyi eleştirmek dünya çapında en büyük oyunlar bile türkiyeye günler sonra gelebiliyor böylesine güzel bir türk oyunu bu hızla gelişmeye devam ederse dünya çapına erişecek ve bizi temsil edecek bir oyununun sonuna dek arkasında durmak yerine sadece zarar veriyoruz ikvnin 50de biri etmez knight metin2 gibi oyunlar dünyada milyonları peşinde kştururken biz kendi içimizden insanların yaptığı oyuna sahip çıkmalıyız ne var yani 2 gün sonra alsak oyunu sobee yetkilileri istemezmi sanki herşeyin aynı gün içinde olmasını kolaymı sanki herşey bende bugün gitim teknosaya pazartesi gelir muhtemelen dediler banada düşen beklemektir adam yazmış bir daha gitmem yok 3 saat yol gittim falan filan adamlar zaten sitede bedava indirme imkanı koymuşlar zorla al diyen yok lütfen herkesten ricam sağduyulu olun kendi oyunumuzu her zaman kollayalım bize bu yakışır
Gakgoşbey
Kullanıcı avatarı
MuRaTPoLaT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Nefes

Mesaj gönderen MuRaTPoLaT »

viaporttaki electroworld e gittim bana o çok soruluyor cezanın şarkısı dimi dediler neredeyse gülmekten yerlerde yatacaktım çok komik bir olay
:D
Kullanıcı avatarı
Gakgos
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Gakgos »

Apple yazdı:sayın yöneticim peki benim henüz 1 haftası dolmayan plus uyeliğim neden iptal edildi ?
kardş benimde plus paketim old. halde oyuna girdiğimde yararlanamıyorum umarım en kısa zamanda sorun çözülür sanırım ttnetten kaynaklanıyor
Gakgoşbey
Kullanıcı avatarı
ISSIZACUN
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen ISSIZACUN »

Kısa bir anı
Teknosa Mithatpaşa şubesini aradım.
Telefon konuşması aynen şöyle gelişti.
-İyi günler
__İyi günler
-İstanbul Kıyamet Vakti Derindeki Sır oyun paketi reyonlarınızda satışa sunuldu mu acaba?
__ Neyyyyyyy (Burda koptum ben :D )
- Teşekkürler cevabımı aldım iyi günler.
__ Sağolun sizede iyi günler.

Artık ne desem boş ;)
Doğuşumdaki tek fevkaladelik, Türk olarak dünyaya gelmemdir.
Kullanıcı avatarı
Mert35
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Mert35 »

İZMİR HATAY CADDESİ İZMİRSPOR KÖPRÜSÜNÜN ALTINDAKİ TEKNOSA ORDA YOK DİYORLAR Bİ ARARSANIZ SEVİNİRİM AKŞAM Bİ DAHA GİDİCEĞİM
Kullanıcı avatarı
marazizmir
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen marazizmir »

Effairenclik yazdı:Arkadaşlar kocaelide gitmediğim satış noktası kalmadı darty teknosa hepsi daha bügün emir veirlmiş anca 2 güne gelir buraya diyorlar böyle bir saçmalık olabilir mi dağıtmın başlandığı gün oyun güncellenir mi bu oyunu sadece istanbullular oynamıyor yazık

Lathander yazdı:
Merhabalar tekrardan,

Şu an İstanbul dışı da dahil olmak üzere tüm dağıtımın tamamlandığını teyidini aldık. Mağzalarda gün içinde yerini alacaktır. Özel Sürüm kutusu alacak oyuncularımızın tercihen öğleden sonra mağzaları ziyaret etmesini tavsiye ediyoruz. Ayrıca ilgili mağzaya gitmeden önce telefonla İstanbul Kıyamet Vakti Özel Sürüm Kutu'su hakkında bilgi alabilirsiniz. Şikayetlerinizi bu başlık altından iletmeye devam ediniz.

İyi eğlenceler.

BEnde özel paketten aldım içindeki plus e-pin yazdım şifreyide doğru yazdım ama hatalı diyor bu nasıl iş anlamadım :evil: :evil: :evil: :( :( :(
Fenerle Kimse Başa Çıkamaz...!
Kullanıcı avatarı
Mert35
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Mert35 »

TTnette sorun var plus ve erişim çalışmıyor Marazizmir kardeşim düzelsede girsek artık direkt sobee üyelik açıcam aktarcam zaten ttnet hep sorun hep sorun
Kullanıcı avatarı
Gakgos
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Gakgos »

evet paketi alanlar içindeki e-pin girdiklerinde yanlış girdiniz diye bir durumla karşılaşmışlar bu durum hakkında bilgi alabilirmyz??
Gakgoşbey
Kullanıcı avatarı
Mert35
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Mert35 »

Gakgos yazdı:evet paketi alanlar içindeki e-pin girdiklerinde yanlış girdiniz diye bir durumla karşılaşmışlar bu durum hakkında bilgi alabilirmyz??
Selamlar

TTnet üyeliklerinde erişim/plus sorunları vardır onun için e-pinleriniz hata ile karşılanmaktadır düzeltildiqinde tekrar deneyiniz......
Kullanıcı avatarı
marazizmir
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen marazizmir »

Düzelsin ya ne zrlukla aldım onu teknosada yok tu kipada kalmamış bimeksden aldım oda olmuyo :( :cry:
Fenerle Kimse Başa Çıkamaz...!

“Genel Etkileşim” sayfasına dön