Re: Joker sınırsız bLok yedi... !
Lathander 18 Arl 2009 18:17
Merhabalar
Forum üzerinde cezalar hakkında konu açmak yasaktır. Başlıca nedenlerinden biriside kimseyi forum üzerinde yapmış olduğu kötü davranışları ifşa ederek rendice etmek istemiyoruz.
Xjokerx adlı eski oyuncumuzun sunucuda ne yaptığınız saniye saniye takip edebiliyoruz ve aslında kendisinde neden ceza aldığını çok iyi bilmektedir.
Gerek cezları forumda tartışmaya açtığı için gerekse forum üzerindeki hakaretleri ve üslubu nedeni ile forumdan da süresiz olarak yasaklanmıştır.
İyi eğlenceler dilerim.
Yukardaki yazılar bir forum yetkilisinin joker denen ahlak yoksunu hakkında yazmış olduğu estantanelerdir,
Ayrıca Delikurt a hakaret eden diğer ahlak yoksunlarının joker i öven ve delikurt u yeren yorumlarından bir tanesi
de aşağı da....Re: Joker sınırsız bLok yedi... !
bbswinq 18 Arl 2009 17:35
qçmiş OLsn CokeRım :S MeRak etme Para puL BuLunan biRşeydıR ama Sevgı buLunamaz bıRseydıR .. Bu bıR sanaL oyun üzüLme dostLrn yanında mRaq etme ..
CybeRxeddy-Bloodxswinqxşifa-Bloodxcontreas-Byböceq
AŞıq oLacaqıma ,DeRt C£q£C£qiMe NezLe oLup buRnumu CekRım ..Evet arkadaşlar fazla vaktim yok o yüzden
Uzun uzadıya yazamıyorum, gördüğünüz üzre,
delikurt u karalamaya çalışan bir ahlak yoksununa MT lerce yazılan bilgilendirme ve
delikurt u karalayan bir hırsız destekçisine ait sözler... ( Alıntıdır )
Titxmeyra
Veda.... Titxdelikurt
Re: Veda.... Titxdelikurt
Titxmeyra - Titxasena

Bilgisiz bir kimse savaş davuluna benzer, sesi çok, içi boştur.

Adını dahi yazamayn anasından haram süt emmiş bir veled msn istiyorsananeLenxD yazdı:Titxmeyra yazdı:Serhat' ı er yada geç bu sunucuya döndüreceğiz, çünkü terbiye edilecek çok
veled var bu sunucuda...
Unutmayın serhat ın tek bir düsturu vardı sizler için, NUSH İLE USLANMAYANI ETMELİ
TEKDİR, TEKDİR İLE USLANMAYANIN HAKKI KÖTEKTİR.. o yüzden sürekli kötek yiyordunuz,
şimdi de kalkmış arkasından hala acınızı dindirebilmek uğruna havlamaya devam ediyorsunuz,
hırsızlar arsızlar kolkola girmiş bayram yapıyor, merak etmeyin o geri dönmese bile ondan
sonra gelenler düzeni intizamı sağlayacaktır sancakta...
Titxmeyra
dondurmeyın lan o hırsızı zaten azcık gurur warsa kendısı donmez delıkurt hırsızdır sahsıyetsızdır kufurbazdır![]()
![]()
meyra sende cıtır bıseye benzıyon msn versene
Titxmeyra
Titxmeyra - Titxasena

- sananeLenxD
- İskele Babası
sen ver msn yı cosdurayım senı o serhata söle uzun zamandır oyunda olmayan bırıyım gerı donucem ve dondugumde oyunda olmasın
:mrgreen:
Kufur Yok!
Karsıyakalıyız
Kufur Yok!
Karsıyakalıyız
Bir dost 
- bbswinq
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Meyra DeliKürtünü Cok sevıoSan onLa berabeR senLe bıRak Bu Oyunu NamussuzLardan KurtuLuruz .. Ben jokRı tanıRm İyi ÇoÇuktuR .. HırsızLık Ettysede Herkez kenDıne .. TitxmeyRa Bu aRada Hırsız destekCıLerı yazmIssın ya oRaya asıl sen deLikürt Küfrübaz şahsiyetsiz #@!? biR İnsandı .. Sende Namussuz Şrefssiz biR insaSın Titxlerın CoqunLuqu oLe fazLa bısı demıoRm sıze .. TitxmeyRA akıLLI oL biliP bıLmeden qonusma :evil:
- xJoKeRx
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
Meyra madem cok sewiyon qit ewLen onunLa cocuk faLn yabın ewınızı qecındırın sıze bu yakısır:D bu oyun sızın qıbıLere dar bunu anLa her zaman söLedm qene söLerm DeLıkurt oyunu bırakmadı amacı rekLam yapmak iki qün sonra qeLir meyraLarın hatrı için qeLdm der.
Kapasite meseLesi qerekir IQ. Kökünüzü kazımayanın Taa #@!?. 
Xjokerx-Kaosteamxjoker-Jonturkxjoker-Kaosteamxjokerr
єSкidєη Saςıηıη 1 тєLiηє zaяaя qєLSє, ćaηıмı Fєda єdєяdiм.Şiмdi ıяzıηa qєςSєLєя Siqaяaмı γaкaя Sıяaγa qєςєяiм..!
єSкidєη Saςıηıη 1 тєLiηє zaяaя qєLSє, ćaηıмı Fєda єdєяdiм.Şiмdi ıяzıηa qєςSєLєя Siqaяaмı γaкaя Sıяaγa qєςєяiм..!
Meyra eminim bana küfür ettiği zaman şikayet sistemi oLsaydı diyiL sınırsız bLoq aynı IP adresinden oyuna qiremezdi ..Titxmeyra yazdı:Re: Joker sınırsız bLok yedi... !
Lathander 18 Arl 2009 18:17
Merhabalar
Forum üzerinde cezalar hakkında konu açmak yasaktır. Başlıca nedenlerinden biriside kimseyi forum üzerinde yapmış olduğu kötü davranışları ifşa ederek rendice etmek istemiyoruz.
Xjokerx adlı eski oyuncumuzun sunucuda ne yaptığınız saniye saniye takip edebiliyoruz ve aslında kendisinde neden ceza aldığını çok iyi bilmektedir.
Gerek cezları forumda tartışmaya açtığı için gerekse forum üzerindeki hakaretleri ve üslubu nedeni ile forumdan da süresiz olarak yasaklanmıştır.
İyi eğlenceler dilerim.
Yukardaki yazılar bir forum yetkilisinin joker denen ahlak yoksunu hakkında yazmış olduğu estantanelerdir,
Ayrıca Delikurt a hakaret eden diğer ahlak yoksunlarının joker i öven ve delikurt u yeren yorumlarından bir tanesi
de aşağı da....Re: Joker sınırsız bLok yedi... !
bbswinq 18 Arl 2009 17:35
qçmiş OLsn CokeRım :S MeRak etme Para puL BuLunan biRşeydıR ama Sevgı buLunamaz bıRseydıR .. Bu bıR sanaL oyun üzüLme dostLrn yanında mRaq etme ..
CybeRxeddy-Bloodxswinqxşifa-Bloodxcontreas-Byböceq
AŞıq oLacaqıma ,DeRt C£q£C£qiMe NezLe oLup buRnumu CekRım ..Evet arkadaşlar fazla vaktim yok o yüzden
Uzun uzadıya yazamıyorum, gördüğünüz üzre,
delikurt u karalamaya çalışan bir ahlak yoksununa MT lerce yazılan bilgilendirme ve
delikurt u karalayan bir hırsız destekçisine ait sözler... ( Alıntıdır )
Titxmeyra
Sen haLa daha yenmiş peynirin Lafını yapıyon
Hem adam kaç qündür oyuna qirmiyor senden haLa oyundasın ?
ωнιѕкվ
Gölge güneşe varamaz !
Gölge güneşe varamaz !
Yolun açık olsunkardeşim Reelde başatılar
Not: Bana kimse demesinki bu adamı nedne savunuyon bana hiç bir kötülüğü olmadı
bana kötülüğü olmayan adama nefret duymam bazı yalakalr qibi
ulubay
Not: Bana kimse demesinki bu adamı nedne savunuyon bana hiç bir kötülüğü olmadı
bana kötülüğü olmayan adama nefret duymam bazı yalakalr qibi
ulubay

- Titxaybala
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
BEN ZATEN GEREKEN CEVABI YAZMIŞTIM AMA TEKRAR BİŞİLER YAZMAK İSTEDİM;GÖRÜYORUMKİ SEVİNENLER ÇOĞUNLUKTA,ONLARA TEK SÖZÜM VAR BU KADAR SEVİNDİĞİNİZ YETER SANIRIM ÇOK BİLE, SERHAT ARAMIZA EN KISA ZAMANDA DÖNECEKTİR...BENİ TANIYANLAR BİLENLER BİLİR FAZLA SÖZE GEREK YOK ........ TİTxAYBLA GÖKSU
Titxaybala - Titxdenizkızı - Göksu
T.İ.T Loncaları Başkanı

Sen nekadar bilirsen bil, senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır.
T.İ.T Loncaları Başkanı

Sen nekadar bilirsen bil, senin bildiğin karşındakinin anladığı kadardır.
.................................
2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
...............................................................
BKZ : viewtopic.php?f=52&t=18
2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
...............................................................
BKZ : viewtopic.php?f=52&t=18