Akçeye Dur Diyoruz Kampanyası

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Ostankino
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos
Lonca: Ittihat Ve Terakki

Re: Akçeye Dur Diyoruz Kampanyası

Mesaj gönderen Ostankino »

SkyBlue yazdı: 13 Nis 2017 17:38
Ostankino yazdı: 13 Nis 2017 17:24
byboody yazdı: 10 Nis 2017 16:31
Retaliation yazdı: 10 Nis 2017 09:52
Toxit yazdı: 09 Nis 2017 23:52 biz bunu tam 2.5 yıl once söyledik bir allahın kulu takmadı
Yanlış anlaşılmasın ama birkaç hafta sonra belki de gün,çoğu kişi normal yaşamına devam eder.Akçe boykotu kalkar.
Biz birey olarak üstümüze düşeni yapalım oda onların enayiliği be güzel kardeşim burada para kazandırıp kader mühürlerine katkı sağlamaksa amaçları bu amaça hizmet etmek isteyen kişiler oyuna para aktarmaya devam edebilir gönülleri rahat ediyorsa!
Memnun olmadığınız bir konudan başkası memnunsa buna "Enayilik" diyemezsiniz. İnsanların nereye yatırıp yatırmayacağı sizi ilgilendirmez

Sobee bir oyun stüdyosu. Firmanın gelecek planları doğrultusunda yaptığı stratejiler oyuncuları memnun etmiyor olabilir. Adamlar gelişen espor ile beraber sektörde bir yer edinmek amacıyla böyle bir projeye girişmiş olabilir. Sadece tek bir oyuna (İstanbul Kıyamet Vakti) bel bağlamak firma için bir çıkmaza girer. Küçük bir ekiple büyük işler koşunda koşan bir stüdyo var. Steam üzerinde bu tür küçük ekiplerin Steam üzerinden bir oyununu alın oynayın. Örneğin: The Long Dark. Firmanın tek oyunu şuan sandbox sürümü var sadece. Yıllardır hikaye modunun çıkması bekleniyor ama oyuncular biz şu kadar para yatırdık niye çıkmadı demiyorlar. Ben demiyorumki isyan etmeyin. Edin ama firmanın mevcut ekibini, vizyonunu göz önüne alarak isyan edin. Ben şahsen kader mühürlerini oynamadım ma formdaki herkes bir kere oynasa, firmanın böyle böyle oyunları var dese oyunların oynanma sayısı artar. Bir firmaya destek çıkmak oyun parası çekmekten ibaret değildir. Oyunlarını oynayıp, tanınmasını sağlamaktır. Sobee sadece istanbul kıyamet vaktinden ibaret bir firma değil.

Not: Mobilim, yazım hataları varsa kusura bakmayın
Aslında aynı şeyleri savunuyoruz. Firmanın tek bir oyuna bel bağlamasına bizde karşıyız. Ama bel bağladığı oyun Kader Mühürleri! İkv değil.

Ayrıca The Long Dark ile İkv'yi kıyaslaman nr kadar doğru bilmiyorum. Sonuçta biri MMORPG.
Karşılaştırma ekip açısandı, oyun olarak değil. Ayrıca olması gereken o. Oyun sektörü geliştikçe firmalar sektörde yer edinmek için ayak uydurmaya çalışıyorlar. Şuan Dünyada strateji oyunları daha fazla oynanmakta. MMORPG oyunlar PvP hariç oynanmıyor fazla. Eğer firmanun yaptığı bir şeye isyan etmek yerine destek çıkılırsa firmanın büyüyeceği, ekibini büyüteceği görüşündeyim. Bu sayede büyük bir ekip her iki oyunlada ilgilenebilir hale gelir. Küçük bir ekibin olsa, her iki oyunu idare edemezsiniz birine öncelik vermeniz gerekir. Bu yüzden bu isyanınız firmaya mali ve büyüme olarak zarar verir. Change.org dan sesinizi duyurmanız daha mantıklı. Hem oyunun reklamı yapılır, hemde isyanınızı belirtirsiniz. Sonuçta reklamın iyisi kötüsü olmaz
Senior Software Engineer
Lodos
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Lodos »

5 yildir destek ciktikta ne oldu hic bir sey etkinlikler ayni guncelleme yok oyunculari adam yerine koymayan DEV lerimiz var soru sordugumuz zaman ayni cevaplar en son ne zaman oyuna girmis DEV ler ne zaman oyuncularla muhabbet etmisler akçe alimlari dusunce foruma giriyo 1 2 bisey yaziyo sonra ortaliklarda yok onuda gectim şu sebeblerden dolayi guncelleme biraz gecikebilir deseler bu oyuncular onlarin arkasinda olurdu sozum onlara er yada geç herşeyin hesabi sorulur kardeş
Kullanıcı avatarı
Ostankino
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Lodos yazdı: 13 Nis 2017 18:24 5 yildir destek ciktikta ne oldu hic bir sey etkinlikler ayni guncelleme yok oyunculari adam yerine koymayan DEV lerimiz var soru sordugumuz zaman ayni cevaplar en son ne zaman oyuna girmis DEV ler ne zaman oyuncularla muhabbet etmisler akçe alimlari dusunce foruma giriyo 1 2 bisey yaziyo sonra ortaliklarda yok onuda gectim şu sebeblerden dolayi guncelleme biraz gecikebilir deseler bu oyuncular onlarin arkasinda olurdu sozum onlara er yada geç herşeyin hesabi sorulur kardeş
Oyuncularla etkileşim konusunda haklı olabilirsin. Oyun yönetiminin oyuncularla iletişiminin zayıf olduğunun bende farkındayım ama destek olmak akçe çekmek değildir eğer destek olmaktan kastettiğiniz ve yaptığınız buysa.
Senior Software Engineer
Lodos
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Lodos »

Kastim akçe çekmek eşe dosta önermek türk oyunu destek verelim diye girdigimiz bu yolda biz bu kadar emek verirken onlar bizi adam yerine koymamaya başladilar 1 2 yil sonra Kader muhurleride ikv gibi olacakbu yuzden o oyunada destek vermicem
Kullanıcı avatarı
SkyBlue
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Donquixote Family

Mesaj gönderen SkyBlue »

Ostankino yazdı: 13 Nis 2017 17:56
SkyBlue yazdı: 13 Nis 2017 17:38
Ostankino yazdı: 13 Nis 2017 17:24
byboody yazdı: 10 Nis 2017 16:31
Retaliation yazdı: 10 Nis 2017 09:52

Yanlış anlaşılmasın ama birkaç hafta sonra belki de gün,çoğu kişi normal yaşamına devam eder.Akçe boykotu kalkar.
Biz birey olarak üstümüze düşeni yapalım oda onların enayiliği be güzel kardeşim burada para kazandırıp kader mühürlerine katkı sağlamaksa amaçları bu amaça hizmet etmek isteyen kişiler oyuna para aktarmaya devam edebilir gönülleri rahat ediyorsa!
Memnun olmadığınız bir konudan başkası memnunsa buna "Enayilik" diyemezsiniz. İnsanların nereye yatırıp yatırmayacağı sizi ilgilendirmez

Sobee bir oyun stüdyosu. Firmanın gelecek planları doğrultusunda yaptığı stratejiler oyuncuları memnun etmiyor olabilir. Adamlar gelişen espor ile beraber sektörde bir yer edinmek amacıyla böyle bir projeye girişmiş olabilir. Sadece tek bir oyuna (İstanbul Kıyamet Vakti) bel bağlamak firma için bir çıkmaza girer. Küçük bir ekiple büyük işler koşunda koşan bir stüdyo var. Steam üzerinde bu tür küçük ekiplerin Steam üzerinden bir oyununu alın oynayın. Örneğin: The Long Dark. Firmanın tek oyunu şuan sandbox sürümü var sadece. Yıllardır hikaye modunun çıkması bekleniyor ama oyuncular biz şu kadar para yatırdık niye çıkmadı demiyorlar. Ben demiyorumki isyan etmeyin. Edin ama firmanın mevcut ekibini, vizyonunu göz önüne alarak isyan edin. Ben şahsen kader mühürlerini oynamadım ma formdaki herkes bir kere oynasa, firmanın böyle böyle oyunları var dese oyunların oynanma sayısı artar. Bir firmaya destek çıkmak oyun parası çekmekten ibaret değildir. Oyunlarını oynayıp, tanınmasını sağlamaktır. Sobee sadece istanbul kıyamet vaktinden ibaret bir firma değil.

Not: Mobilim, yazım hataları varsa kusura bakmayın
Aslında aynı şeyleri savunuyoruz. Firmanın tek bir oyuna bel bağlamasına bizde karşıyız. Ama bel bağladığı oyun Kader Mühürleri! İkv değil.

Ayrıca The Long Dark ile İkv'yi kıyaslaman nr kadar doğru bilmiyorum. Sonuçta biri MMORPG.
Karşılaştırma ekip açısandı, oyun olarak değil. Ayrıca olması gereken o. Oyun sektörü geliştikçe firmalar sektörde yer edinmek için ayak uydurmaya çalışıyorlar. Şuan Dünyada strateji oyunları daha fazla oynanmakta. MMORPG oyunlar PvP hariç oynanmıyor fazla. Eğer firmanun yaptığı bir şeye isyan etmek yerine destek çıkılırsa firmanın büyüyeceği, ekibini büyüteceği görüşündeyim. Bu sayede büyük bir ekip her iki oyunlada ilgilenebilir hale gelir. Küçük bir ekibin olsa, her iki oyunu idare edemezsiniz birine öncelik vermeniz gerekir. Bu yüzden bu isyanınız firmaya mali ve büyüme olarak zarar verir. Change.org dan sesinizi duyurmanız daha mantıklı. Hem oyunun reklamı yapılır, hemde isyanınızı belirtirsiniz. Sonuçta reklamın iyisi kötüsü olmaz
Özür dilerim ama dünyada şuan strateji oyunları daha fazla oynanıyor dedikten sonra söylediğin hiçbir şeyi ciddiye alamadım. Acaba aynı yılın oyun sektöründen mi bahsediyoruz?
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
Kullanıcı avatarı
Ostankino
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Şuan MOBA oyunlar'da patlama var. Bu oyunlar sıradan girip "Bam bam bam" vurabileceğin tarzda değiller. Strateji ve takım oyunu istiyor. Peki sen eminmisin aynı dönemin oyun sektöründen bahsettiğine. Beni ne kadar ciddiye alıp okuduğunuz sizin bileceğiniz iş.
Senior Software Engineer
Kullanıcı avatarı
Caffeine
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Caffeine »

Ostankino yazdı: 13 Nis 2017 19:39 Şuan MOBA oyunlar'da patlama var. Bu oyunlar sıradan girip "Bam bam bam" vurabileceğin tarzda değiller. Strateji ve takım oyunu istiyor. Peki sen eminmisin aynı dönemin oyun sektöründen bahsettiğine. Beni ne kadar ciddiye alıp okuduğunuz sizin bileceğiniz iş.
aynen "Paragon", "Dota 2", "LOL" gibi oyunlara günümüzde büyük bir rağbet var. strateji ve takım gücü bazlı oyunlar. bankanın önünde 2 arzla 8 lodosun çarpışması gibi değil. 2004 yılı oyun sektörünü baz aldığımızda bu kadar fazla oyun çeşitliliği yoktu tabi. "Silkroad Online" o dönemde bir hayli yüksek oyuncu potansiyeline sahipti. doluluktan sunuculara girilmiyordu. yıl olmuş 2017. bundan sonraki yıllarda ise oyun teknolojisinin kaderini oyuncuların istekleri belirleyecektir diye düşünüyorum.
Kullanıcı avatarı
SkyBlue
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen SkyBlue »

Ostankino yazdı: 13 Nis 2017 19:39 Şuan MOBA oyunlar'da patlama var. Bu oyunlar sıradan girip "Bam bam bam" vurabileceğin tarzda değiller. Strateji ve takım oyunu istiyor. Peki sen eminmisin aynı dönemin oyun sektöründen bahsettiğine. Beni ne kadar ciddiye alıp okuduğunuz sizin bileceğiniz iş.
Doğru cevabı şimdi verdiniz. MOBA ve strateji birbirinden ayrı iki türdür. Benim aklıma strateji deyince Age of Empires gelir, Red Alert gelir. MOBA'ya ilgi artarken, strateji türü ölmektedir. Gördüğünüz üzere kısa bir çıkarım ile bile söylediklerinizin apayrı şeyler olduğunu gördük.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~
Kullanıcı avatarı
Ostankino
Cin Avcısı
Cin Avcısı

SkyBlue yazdı: 13 Nis 2017 23:55
Doğru cevabı şimdi verdiniz. MOBA ve strateji birbirinden ayrı iki türdür. Benim aklıma strateji deyince Age of Empires gelir, Red Alert gelir. MOBA'ya ilgi artarken, strateji türü ölmektedir. Gördüğünüz üzere kısa bir çıkarım ile bile söylediklerinizin apayrı şeyler olduğunu gördük.
Moba ve strateji ayrı tür diyemezsin. Her MOBA oyun bir strateji oyunudur. İlk başta direk strateji demem yanlış oldu, orası kabul.
Senior Software Engineer
Kullanıcı avatarı
SkyBlue
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini

Mesaj gönderen SkyBlue »

MOBA oyunlarda tabiki bir strateji olduğunu kabul ediyorum fakat bu onları strateji oyunu yapmaz. Çünkü aynı mantıkla düşünürsek FPS oyunları olan Battlefield ve Counter Strike gibi serileri de buna dahil etmemiz gerekir. Sonuçta onlarında kendi içlerinde bir stratejisi var.
~ Donquixote Family ~
~ Mihawk ~

“Genel Etkileşim” sayfasına dön