ESASADAM'ın Günlüğü [KUKLACI]

Anılarını Kıyamet Günlüğü'nde sakla! Geçmişin, geleceğe ışık tutsun!
Kullanıcı avatarı
firaridadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Voice of Voiceless

Re: ESASADAM'ın Günlüğü [KUKLACI]

Mesaj gönderen firaridadas »

Son zamanlarda karakterimle ilgili birkaç çalışma yaptım burada paylaşacağım.
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Not: Hiçbiri bilgisayar üzerinden yapılmamıştır. General mobile e-tab 4 markalı android cihazdan yapılmıştır.
tahmincicocuk
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Anka
Lonca: Tahmin Ederim

Mesaj gönderen tahmincicocuk »

tahmınımce ne kadar uretımcı bı cocuk
kolay gelsın
Kullanıcı avatarı
mstfmrt
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen mstfmrt »

firaridadas yazdı: Not: Hiçbiri bilgisayar üzerinden yapılmamıştır. General mobile e-tab 4 markalı android cihazdan yapılmıştır.
Reklam yapmak yasak eheheh şaka bi yana günlüğün çok güzel eline sağlık :)
Kullanıcı avatarı
Seven
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Seven »

firaridadas yazdı:Merhabalar

Öncelikle bir giriş yapmak gerekirse kendimden bahsetmek isterim. Ben genelde bu oyunu bırakır bırakır yeniden başlarım tıpkı her oyunda yaptığım gibi :mrgreen: fakat bu sefer oyuna tutunmaya karar verdim. İlk olarak ejder basmıştım çt geldi hasar yetmedi almadılar. Sonra tam kıyamet asa bastım tılsımlar çıktı m1 yok diye almadılar :D bende şu an m1 basmaya çalışıyorum bakalım bu sefer ne çıkacak :mrgreen:

Resimlerde ileriki iletilerimde gelecektir ancak şu anda resim koyamayacağım. M1 için geriye kalan son 24 xeno ve 2 peptit kaldı. Şu an peptit ve para kasıyorum. 60m de param var. Şimdilik bu kadar sevgili günlük zahmet edip okuyan herkese teşekkürler.

Vay be ruh ikizim kuklacıdaymış :D Bende yeni günlük açtım ve senin günlüğüde merak ettim. benim günlüğümüde okumanı tavsiye ederim :D Bu sabah bende günlük açayım dedim. Kendimi sende gördüm :D
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
firaridadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Yorum yapanlara teşekkürler 1 haftadır yurtta olduğumdan okuyamadım kusura bakmayın. Sözlüğüne göz atıcam seven ikizimi merak ettim :)
Kuklacı sunucusunda ne zaman ESASADAM isimli bir hesap görseniz çekinmeden yardım isteğin gerek arkadaşım ve gerekse ben yardım etmeye çalışırız. Şu an oyuna çok seyrek giriş yapıyorum sadece hafta sonları oyuna giriş yapıyorum ve kenan atıyorum. Benimle beraber kenan atmak isteyen arkadaşların mısır çarşısında bulunması yeterli ;)
Herkese iyi oyunlar iyi forumlar.
Kullanıcı avatarı
TOLGARDA
Ruh Taşı Gezgini
Ruh Taşı Gezgini
Sunucu: Karaköy

Mesaj gönderen TOLGARDA »

firaridadas yazdı: Not: Hiçbiri bilgisayar üzerinden yapılmamıştır. General mobile e-tab 4 markalı android cihazdan yapılmıştır.
Hocam o okulun tableti ve senin 1999'lu olduğun anlamına geliyor - Bunu neden dediğimi bilmiyorum
:zero: :one: :two: :three: :four: :five: :six: :seven: :eight: :nine:
nymphe
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: Kadıköy Acil

Mesaj gönderen nymphe »

Baştan sona sıkılmadan okudum. Çok güzel olmuş ellerine sağlık :)
Son..
Kullanıcı avatarı
firaridadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

nymphe yazdı:Baştan sona sıkılmadan okudum. Çok güzel olmuş ellerine sağlık :)
Teşekkürler, okuduğun için de ben teşekkür ederim :) Şu sıralar yurtta kaldığımdan ve eve geldiğimde de evde internet olmadığından devam edemiyorum. İnşeallah yazın internete kavuşursam devam edeceğim. Okuyan herkese teşekkür ederim.
Kullanıcı avatarı
Luighy
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen Luighy »

Hiç Sıkılmadan Okudum Devamını Bekliyorum Fakat Çok Şanslısın Büycümle 25 Kenan 3 Junon 1 Gaffar 3 X Attım Hiç bir Şaheser Alamadım Sırrın Nedir ?
Kullanıcı avatarı
firaridadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Luighy yazdı:Hiç Sıkılmadan Okudum Devamını Bekliyorum Fakat Çok Şanslısın Büycümle 25 Kenan 3 Junon 1 Gaffar 3 X Attım Hiç bir Şaheser Alamadım Sırrın Nedir ?
Kardeşim sabırlı ol sürekli gir ben kenana kaç kere girdim bilmiyorum oldukça fazla. Sınıfın büyücü olduğu için item alamıyorsun sabredersen elbet sana da item düşecektir merak etme ve pes etme. Önceden yazdıklarımdan bir alıntı yapayım belki işine yarar .
VVVVVVVVVVVV

Firaridadas yazdı: bu arada bir de not düşeyim bu eşyalar düşerken hesabıma etki eden plus paket ,çt yağma artırıcı ve lonca çt artırıcı vardı artı olabildiğince loncamdan adamla içeri girmeye çalışıyorum bu sayede etki katlanıyor. Mesela 5 kişi benim loncamdandı ve şu şekilde etkiler arttı --> Loncadan gelen : %300 + Plustan gelen: %50 + kendi artırıcımdan gelen: %60 = %410 ;)
Kilitli

“Kıyamet Günlükleri” sayfasına dön