Not: Hiçbiri bilgisayar üzerinden yapılmamıştır. General mobile e-tab 4 markalı android cihazdan yapılmıştır.
Reklam yapmak yasak eheheh şaka bi yana günlüğün çok güzel eline sağlıkfiraridadas yazdı: Not: Hiçbiri bilgisayar üzerinden yapılmamıştır. General mobile e-tab 4 markalı android cihazdan yapılmıştır.
firaridadas yazdı:Merhabalar
Öncelikle bir giriş yapmak gerekirse kendimden bahsetmek isterim. Ben genelde bu oyunu bırakır bırakır yeniden başlarım tıpkı her oyunda yaptığım gibi :mrgreen: fakat bu sefer oyuna tutunmaya karar verdim. İlk olarak ejder basmıştım çt geldi hasar yetmedi almadılar. Sonra tam kıyamet asa bastım tılsımlar çıktı m1 yok diye almadılarbende şu an m1 basmaya çalışıyorum bakalım bu sefer ne çıkacak :mrgreen:
Resimlerde ileriki iletilerimde gelecektir ancak şu anda resim koyamayacağım. M1 için geriye kalan son 24 xeno ve 2 peptit kaldı. Şu an peptit ve para kasıyorum. 60m de param var. Şimdilik bu kadar sevgili günlük zahmet edip okuyan herkese teşekkürler.
Hocam o okulun tableti ve senin 1999'lu olduğun anlamına geliyor - Bunu neden dediğimi bilmiyorumfiraridadas yazdı: Not: Hiçbiri bilgisayar üzerinden yapılmamıştır. General mobile e-tab 4 markalı android cihazdan yapılmıştır.
Teşekkürler, okuduğun için de ben teşekkür ederimnymphe yazdı:Baştan sona sıkılmadan okudum. Çok güzel olmuş ellerine sağlık![]()
Kardeşim sabırlı ol sürekli gir ben kenana kaç kere girdim bilmiyorum oldukça fazla. Sınıfın büyücü olduğu için item alamıyorsun sabredersen elbet sana da item düşecektir merak etme ve pes etme. Önceden yazdıklarımdan bir alıntı yapayım belki işine yarar .Luighy yazdı:Hiç Sıkılmadan Okudum Devamını Bekliyorum Fakat Çok Şanslısın Büycümle 25 Kenan 3 Junon 1 Gaffar 3 X Attım Hiç bir Şaheser Alamadım Sırrın Nedir ?
Firaridadas yazdı: bu arada bir de not düşeyim bu eşyalar düşerken hesabıma etki eden plus paket ,çt yağma artırıcı ve lonca çt artırıcı vardı artı olabildiğince loncamdan adamla içeri girmeye çalışıyorum bu sayede etki katlanıyor. Mesela 5 kişi benim loncamdandı ve şu şekilde etkiler arttı --> Loncadan gelen : %300 + Plustan gelen: %50 + kendi artırıcımdan gelen: %60 = %410